Ανδρική Μόδα

Ήρθε η στιγμή να βάλεις κι εσύ τις all time classic ρίγες στην ντουλάπα σου

photo by theprestonreport.com

Οριζόντιες, κάθετες, δίχρωμες ή πολύχρωμες, το σίγουρο είναι πώς οι ρίγες έχουν κυριεύσει το χώρο του menswear. Από τις πιο έντονες έως και τις πιο διακριτικές, είναι ακόμη πιο σίγουρο πώς για φέτος (κι όπως όλα δείχνουν, για πολλές ακόμη σεζόν), οι ρίγες θα κυριεύσουν και τις ντουλάπες σας.

Ο κόσμος της μόδας αποτελεί ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα που αποδεικνύουν πως η δημιουργικότητα δε γνωρίζει από όρια. Με κάθε νέα σεζόν, ο κόσμος αυτός αποκτά μία διαφορετική αισθητική διάσταση και θέτει τα πρότυπα που οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν. Στον τομέα της ανδρικής ένδυσης, η αλλαγές που έχουν παρατηρηθεί σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα επιβεβαιώνουν την οπτική αυτή.

Εντυπωσιακά patterns έδωσαν μία επιπλέον λάμψη στο χώρο της μόδας και ανέδειξαν μία πρωτότυπη πλευρά του ανδρικού ντυσίματος. Μεταξύ άλλων, οι ρίγες, αν και δεν έχουν φύγει ποτέ από το προσκήνιο ως ένα από τα πιο κλασσικά μοτίβα, προσθέτουν κάθε φορά μία ανανεωμένη δίαθεση στο σύνολο.

Η κλασσική μαρινιέρα, τα pinstriped κουστούμια, αλλά και νέες παραλλαγές του ριγέ pattern εντυπωσίασαν στις πασαρέλες και δεν άργησαν να εξαπλωθούν σε κάθε κατάστημα. Σε σακάκια, γιλέκα, πλεκτά, παντελόνια και κυρίως σε πουκάμισα, οι ρίγες κυριαρχούν. Συνδυάζονται πολύ εύκολα, καθώς μπορούν είτε να αποτελούν το χαρακτηριστικό κομμάτι του συνόλου, με τα υπόλοιπα στοιχεία να βρίσκονται σε αρμονικά συνδυασμένες αποχρώσεις, ή να συμπληρώνουν μία πιο εκκκεντρική εμφάνιση στην οποία υπάρχουν και άλλα patterns, όπως πουά ή καρό, με ιδιαίτερη πάντοτε προσοχή.

Δείτε μερικά από τα αγαπημένα looks με ρίγες και εμπνευστείτε μοναδικούς συνδυασμούς:

Collage1

Ήρθε η στιγμή να βάλεις κι εσύ τις all time classic ρίγες στην ντουλάπα σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top