Ιστορίες του πρώτου βαγονιού

Ιστορίες του πρώτου βαγονιού #186: «Public Sex»

Ζεσταίνει ο καιρός και συμβαίνουν διάφορα γύρω μας. Τα φρέσκα ζευγαράκια, κυκλοφορούν και μοιράζονται τον έρωτά τους με την πολη. Φιλοπάππου, Λυκαβηττός, Βραχάκια, Μικρολίμανο, Πανόρμου. Ο έρωτας είναι παντού.

Εδώ όμως δε θα μιλήσουμε για τα ζευγάρια που φιλιούνται δίχως αύριο. Θα μιλήσουμε για τις «πικάντικες» διηγήσεις φίλων για το μέχρι που έφτασαν οι ερωτικές τους εμπειρίες σε δημόσιους χώρους, και πιο συγκεκριμένα στα ΜΜΜ. Δύο αγόρια, μετά τη βραδινή τους έξοδο, πήραν το λεωφορείο.Ήταν σχεδόν άδειο. Ο ένας κρατούσε το κουτί της πίτσας στα πόδια του. Ξαφνικά νιώθει κάτω από το κουτί ένα ξένο σώμα να τον αγγίζει. Το αγόρι του, του έβαλε χέρι κάτω από το κουτί. Αυτό κράτησε για κάμποσες στάσεις.

Μια κοπέλα σε άλλο λεωφορείο, γεμάτο λεωφορείο, κάθεται στα πόδια του αγοριού της. Εκείνος βρισκόταν σε στύση. Όποτε προχωρούσε το λεωφορείο, εκείνη κουνιόταν πάνω του και καλά από την κίνηση του. Σ΄ένα μισοάδειο βαγόνι, ένα αγόρι έσκυψε και πήρε … στο αγόρι του.

Τέλος, ένα πρωί, μια κοπέλα αναγκάστηκε να δει, έναν γέρο επιδειξία, να αυνανίζεται με το φαλλό του κολλημένο στο τζάμι.

(Παιδιά, καλοί οι έρωτες, αλλά μήπως να περιορίσουμε το πάθος όταν είμαστε ανάμεσα σε άλλους; Με αγάπη!)

Ιστορίες του πρώτου βαγονιού #186: «Public Sex»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top