Ιστορίες του πρώτου βαγονιού

Ιστορίες του πρώτου βαγονιού #199: «Εμετικές αντρικές ορμές»

Ζήτω προκαταβολικά συγγνώμη για την ιστορία που θα διαβάσετε σήμερα, αλλά αν υπάρχει DNA εμετικού κάγκουρα, αυτό σίγουρα κυκλοφορεί στα Mέσα Mαζικής Mεταφοράς ελεύθερο. Έχουμε μιλήσει στην στήλη για το νεαρό που έτριβε το μαραφέτι του πάνω στο ακυρωτικό μηχάνημα ή για τον ηλικιωμένο που εκσπερμάτωσε στο παράθυρο του λεωφορείου. Την περασμένη εβδομάδα, όμως, συνέβη κάτι που πραγματικά με σόκαρε.

Καθόμουν στο λεωφορείο, όταν παρατήρησα έναν λίγο κουραδόμαγκα να το πω; λίγο κλασμένο φασολάκι, λίγο ματάκια, πολύ pervent πάντως, να κάθεται στο απέναντι κάθισμα δίπλα σε μια κοπέλα που κοιμόταν. Τα παίζει κυριολεκτικά, κι αρχίζει να μιλά στους διπλανούς και τους απέναντι. «Τι κομμάτι είναι αυτό; Θα το κάνω το έγκλημα.», «Έτσι όπως κυκλοφορεί ειναι να μπω μέσα της». Την σκουντάει. «Πωπω, μαλάκα θέλω να της τον σφυρίξω». Την χαϊδεύει όσο κοιμάται. Γελάει σαν μωρό που έκλασε.

Σηκώνεται. Λέει σ΄έναν όρθιο επιβάτη να κάτσει στη θέση του για να μην κάνει καμία μαλακια. Συμπληρώνει: «Μου έχει σηκωθεί. Σήμερα δε θα βάλω τσόντα. Άσπρο θα το κάνω το ταβάνι. Η μαλακία είναι ότι είμαι και μονογαμικός». Στην επόμενη στάση κατεβαίνει. Τον βλέπω από μακριά πως πιάνει τον κώλο μιας κοπέλας για να περάσει, ενώ είχε και την επιλογή να μην το κάνει.

Επιστρέφοντας σπίτι σοκαρισμένος σκέφτομαι:

#1 Η κουλτούρα του βιασμού είναι εκεί και πρέπει να κάνουμε κάτι.

#2 Αυτός ο άντρας έχει σχέση και συμπεριφορεται έτσι;

#3 Τι θα έλεγε άραγε ο Φρόυντ γι’αυτό το περιστατικό;

Ιστορίες του πρώτου βαγονιού #199: «Εμετικές αντρικές ορμές»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top