Ιστορίες του πρώτου βαγονιού

Ιστορίες του πρώτου βαγονιού #217: «Η επίδραση της τσόντας»

Εντάξει τώρα, όλοι βλέπουμε τσόντες πού και πού, αλλά όπως έλεγαν και οι παππούδες μας «Η πολλή μαλακία σε αποβλακώνει». Τώρα με το ίντερνετ έχει παραγίνει το κακό. Κάτι η στέρηση, κάτι οι πολύ «στενές» επαφές στα μέσα μεταφοράς, εύκολα μπορείς να παρεξηγήσεις και να παρεξηγηθείς.

Εχτές, ανεβαίνουν στο πρώτο βαγόνι τρεις Γάλλοι. Φαίνονται λιώμα. Φιλαράκια που παρτάρουν σε ξένη χώρα. Εικόνα γνώριμη. Πειράζονται και γελάνε. Κάποια στιγμή ο ένας κατεβάζει το παντελόνι και μαζί κατεβαίνει και το μποξεράκι. Σφαλιαρίζει τον φίλο του κι ύστερα πηγαίνει από πίσω του. «Πρόσεχε μη σε γ****ω», φωνάζει. Γελάνε. Εικόνα γνώριμη.

Από το παράθυρο του τρένου βλέπω μια κοπέλα που κάθεται πάνω στο αγόρι της κι αυτός έχει το χέρι του μέσα στο σορτσάκι της. Public sex θα το έβρισκες στο site που κοιτάς το βράδυ. Στην επόμενη στάση, ανεβαίνει ένας νεαρός χωρίς την μπλούζα του. Ανεβάζει τη βερμούδα του πιάνοντας μαζί και τα εργαλεία του. Κάπως έτσι θα πήγαινε η ατάκα αν ήταν συντηρητής πισίνας την ώρα που η νοικοκυρά σε απόγνωση τον κοιτάζει από το παράθυρο. Δεν ξέρω γιατί το είπα αυτό τώρα.

Βάζω ν΄ακούσω μουσική και κλείνω τα μάτια. Νιώθω ένα άγγιγμα. Τρομάζω. Ανοίγω τα μάτια απότομα. Η τσάντα μου είχε γύρει και με ακούμπησε. Γελάω μόνος.

Ιστορίες του πρώτου βαγονιού #217: «Η επίδραση της τσόντας»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top