Ιστορίες του πρώτου βαγονιού

Ιστορίες του πρώτου βαγονιού #234: «Κλασμένοι από χέρι»

Πολλές φορές μέσα στη μέρα σκέφτομαι πως κάποιους η τύχη τους έπλασε και κάποιους τους έκλασε. Τώρα που ήρθαν τα κρύα, τώρα που όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά, τώρα που η κίνηση είναι πιο ενοχλητική από ποτέ, είναι σα να πρέπει να ξεκινάμε τις αρρώστιες και τις λοιπές διαταραχές.

Ας μιλήσουμε για το φαινόμενο, «φραπές, μπάρα δημητριακών και φρούτο». Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να βρεις τουαλέτα να κρυφτείς. Γι΄αυτό μην παίρνεις τρένο. Θα καταλήξεις να χτυπιέσαι σαν το δαιμονισμένο μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου. Ή θα κατέβεις νωρίτερα με σκοπό να εκκενώσεις κάπου τα υγρά σου και δεν ξέρω τι ακόμα. Το σίγουρο είναι πως σε έξοδα θα μπεις, γιατί για να πας τουαλέτα, θα πρέπει να ψωνίσεις κάτι. Και θα είναι καθαρή η τουαλέτα; Άστο καλύτερα.

Σήμερα μια φίλη, πήρε κρύο καφέ και της πήγε τέμπερα. Δεν πέτυχαν και το αφρόγαλα και κόντευε να ξεράσει. Λίγο να την ζόριζε κανένας επιβάτης με το στριμωξίδι και θα του αλλάζε χρώμα από το ξερατό. Ελπίζω να μην τρώτε καθώς με διαβάζετε.

Και μιας και το είπα. Σας παρακαλώ θερμά, όταν παίρνετε τα ΜΜΜ να μην έχετε φάει πικάντικα φαγητά πριν και να βάζετε αποσμητικό. Αν δε νιώθετε καλά, μην πάρετε το τρένο. Γίνετε το είδωλό μου, μην ενοχλείτε.

Ιστορίες του πρώτου βαγονιού #234: «Κλασμένοι από χέρι»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top