Λάιφσταϊλ

Καναπές| Όλα τα μυστικά για να κάνεις την καλύτερη επιλογή για το σπίτι σου

Ο καναπές είναι το βασικότερο έπιπλο του σαλονιού. Είναι το σημείο του σπιτιού -μετά το κρεβάτι- που περνάμε περισσότερο χρόνο. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι αναπαυτικός και ανθεκτικός και φυσικά να ταιριάζει στο γούστο και στο χώρο μας. 

Το να βρείτε τον τέλειο καναπέ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι από τις σημαντικότερες επενδύσεις που κάνουμε στο σπίτι μας, γι’ αυτό η επιλογή του θέλει σκέψη και προσοχή. Εμείς μιλήσαμε με την ελληνική εταιρεία επίπλων, JT Home Design, που έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και στην παραγωγή επίπλων για όλο το σπίτι και μας έδωσε τους χρυσούς κανόνες για να βρούμε πιο εύκολα τον καναπέ που θα έχουμε “για μια ζωή”.

Πάρτε τα μέτρα σας

Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε πριν από την αγορά του είναι να μετρήσουμε το χώρο μας και να αποφασίσουμε σε ποιο σημείο θα τον τοποθετήσουμε. Το σωστό μέγεθος έχει μεγάλη σημασία στη λειτουργικότητα και στην άνεση μέσα στο χώρο μας. Ένας δυσανάλογα μεγάλος ή εξαιρετικά μικρός καναπές για το σαλόνι μας θα προκαλούσε πρόβλημα.

Βρείτε το γωνιακό καναπέ

Διαλέξτε τη χρωματική σας παλέτα

Αν ξεκινάμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας από το μηδέν, ο καναπές είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να επιλέξουμε, ώστε να προσαρμόσουμε τα υπόλοιπα έπιπλα και τη διακόσμηση με βάση αυτόν. Αν από την άλλη, θέλουμε να προσθέσουμε ένα νέο καναπέ στο ήδη στημένο σπίτι μας, πρέπει να λάβουμε υπόψη την υπάρχουσα διακόσμηση και να επιλέξουμε το μέγεθος και το χρώμα του υφάσματος που ταιριάζει.

Σκεφτείτε το στυλ
Το στυλ του καναπέ που θα επιλέξουμε θα καθορίσει λίγο πολύ το στυλ όλου του σαλονιού. Τα έπιπλα είναι σαν παζλ. Το στυλ του ενός, καθορίζει το επόμενο έπιπλο που θα πάρουμε.

Βρείτε τον καναπέ σε μορφή Π

Η ποιότητα είναι το παν
Τελευταία και μη εξαιρετέα, αφήσαμε την ποιότητα των υλικών για την κατασκευή του καναπέ. Αν και ένας καναπές εισαγωγής πρόχειρης κατασκευής φαίνεται δελεαστικός στην τιμή, όμως η χαμηλή του ποιότητα σύντομα θα γίνει αντιληπτή. Κάθε κομμάτι του καναπέ παίζει σημαντικό ρόλο στην άνεση και στην ανθεκτικότητά του. Τα μαξιλάρια πρέπει να προσφέρουν σωστή στήριξη στην πλάτη, τα υφάσματα να έχουν μεγάλη αντοχή και ο σκελετός να μπορεί να αντέξει πολύ βάρος για χρόνια.

Βρείτε τον πολυμορφικό καναπέ

Πολλές φορές είναι δύσκολο -και κάπως χαοτικό- να βρείτε έτοιμο στην αγορά ένα προϊόν που να πληροί όλα τα παραπάνω. Η ελληνική εταιρεία επίπλων JT Home Design έχοντας αυτό κατά νου, δημιουργεί customised έπιπλα, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με τα έπιπλα μαζικής παραγωγής που είναι ίδια για όλους, στη JT Home Design o κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει μόνος του τις αποχρώσεις, τα υλικά, τα υφάσματα και τις διαστάσεις. Έτσι, η επιλογή του σωστού καναπέ γίνεται μακράν πιο εύκολη.

Έχουν γωνιακούς καναπέδες, σετ τριθέσιων και διθέσιων καναπέδων, καναπέδες-κρεβάτια, πολυμορφικούς καναπέδες, αλλά και καθιστικά σε μορφή π. Τα σχέδιά τους θα λέγαμε πως είναι μοντέρνα διαχρονικά, κάτι που σημαίνει ότι όσα χρόνια και αν περάσουν δύσκολα θα φανούν ξεπερασμένοι.

Βρείτε τον καναπέ κρεβάτι

Όλη η κατασκευή τους γίνεται με τη λογική “έπιπλα για μια ζωή”, δίνοντας μια ισχυρή ελληνική απάντηση στις πρόχειρες κατασκευές που εισάγονται. Μάλιστα, δίνεται 10 χρόνια εγγύηση για τους σκελετούς και 5 χρόνια για τα μαξιλάρια πλάτης και καθίσματος, ώστε ό,τι και αν συμβεί, ο καναπές που θα επιλέξουμε να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Σε κάθε περίπτωση αν δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε η ομάδα της JT Home Design αναλαμβάνει και μελέτη του χώρου, ώστε να δώσει συμβουλές για τη σωστή επιλογή των επίπλων.

Ανακάλυψε όλους τους καναπέδες του JT Home Design και φτιάξτε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν.

Καναπές| Όλα τα μυστικά για να κάνεις την καλύτερη επιλογή για το σπίτι σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top