Daily Yang

Κάνε «βουτιά» σε 10 νέες θέσεις εργασίας!

Σίγουρα περνάς τις καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές ή αν έχεις γυρίσει Αθήνα, έχεις αρχίσει ήδη να σκέφτεσαι από Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσεις να εργάζεσαι. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεσαι, παραλίας ή σπίτι με air condition, ρίξε μια ματιά εδώ και ίσως κλείσεις την πρώτη σου συνέντευξη για δουλειά!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών @EPAPHY

Για δες εδώ! Ζητείται τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών για την περάτωση και τεχνική υποστήριξη των διαφημιστικών ενεργειών της εταιρείας που περιέχουν hardware εξοπλισμό. Έχεις επικοινωνιακές δεξιότητες, ομαδικό πνεύμα, διάθεση για εξεύρεση λύσεων σε τεχνικά ζητήματα, τότε βρήκες δουλειά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Customer Experience (student internship) @SAP HELLAS SA

Θες να ξεκινήσεις άμεσα πρακτική σε μια εταιρεία που ξεχωρίζει ως Σύμβουλος Πληροφορικής; Η SAP είναι εταιρεία λογισμικού με προϊόντα για τη οργάνωση των διαδικασιών μίας επιχείρησης. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της στην Ευρώπη και η τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως. Εδρεύει στο Βάλντορφ της Γερμανίας. Ενδεικτικά προϊόντα της είναι τα SAP ERP, SAP Business Suite και SAP Netweaver. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

BackOffice @NET ONE

Η NetONE που δραστηριοποιείται στον χώρο χονδρικής πώλησης αξεσουάρ και ανταλλακτικών κινητής τηλεφωνίας, και υπηρεσιών ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, επιθυμεί να προσλάβει Υπάλλληλο Γραφείου Back Οffice. Αν θέλεις ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων (μισθό, bonus επίτευξης στόχων και ασφαλιστική κάλυψη), διαρκή εκπαίδευση, ευκαιρίες σταδιοδρομίας και ανέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, τότε εδώ βρήκες κάτι που σε ενδιαφέρει! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales Representative | Brand Ambassador @Dorodouli Distillery

Dorodouli Distillery είναι το μοναδικό, εξειδικευμένο αποσταγματοποιείο στην Ελλάδα που παράγει δεκαπέντε διαφορετικές γεύσεις με απόσταξη σταφυλιών και κρασιού. Δημιούργησαν μια καινούργια προοπτική στις παγκόσμιες γεύσεις περίφημων αποσταγμάτων. Η μοναδικότητα των προϊόντων τους είναι οι καρποί του πάθους τους για καινοτομία. Ελέγχουν και επεκτείνουν τις δυνατότητες μας σε μια ανοιχτή εταιρεία όπου: “the spirit can distill spirits”. Δουλεύοντας στην Dorodouli Distillery σημαίνει ότι είσαι συνεργάσιμος, δημιουργικός, έχεις πάθος για ανάπτυξη και επιλέγεις το fine dinning και premium spirits consept. Είσαι άτομο που γνωρίζει την παγκόσμια αγορά αποσταγμάτων και την υψηλή προοπτική της ελληνικής κουλτούρας στον κλάδο; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Developer – Product & UX @Destsetters

Σου αρέσει ο τομέας του τουρισμού, αλλά παράλληλα η πληροφορική είναι το πάθος σου; Τότε βρήκες αυτό που έψαχνες! Το Destsetters είναι μία από τις κορυφαίες Εταιρείες Στρατηγικού Τουρισμού που προδιαγράφει στρατηγικά hospitaslity concepts για ξενοδοχεία και tourism brands. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Technical Support Engineer @PRISMA ELECTRONICS S.A.

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ είναι μια εταιρία υψηλής τεχνολογίας η οποία ιδρύθηκε το 1991 στην Αλεξανδρούπολη. Η εταιρία παρέχει υπηρεσίες ποιοτικής συναρμολόγησης στα Ηλεκτρονικά για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών: Εμπορικές, Βιομηχανικές, Ιατρικές, Άμυνας και Διαστήματος. Η επιμονή για εξαιρετικά ποιοτική παραγωγή έχει τιμηθεί από το CERN (Γενεύη) με το Χρυσό Βραβείο Βιομηχανίας. Σίγουρα θα πρέπει να αναζητήσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την εταιρεία! Θα ενθουσιαστείς! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Marketing Assistant: Network Growth @Balloon Chic

Η εταιρεία Balloon ιδρύθηκε το 1972 με αντικείμενο το σχεδιασμό και την παραγωγή παιδικών ενδυμάτων υψηλής ποιότητας. Στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας της έχει αφήσει το δικό της σημάδι στο χώρο της παιδικής μόδας και χάρη στη συνεχή προσπάθεια των συντελεστών της, βρίσκεται σήμερα στις πρώτες θέσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Θες να γίνεις ο επόμενος Marketing Assistant; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

AGRONOMIST – SALES AND MARKETING @HAIFA SOUTHEAST EUROPE MEPE

Μια νέα ευκαιρία μόνο για σένα! Η Haifa είναι μια πολυεθνική εταιρεία με τα κεντρικά της γραφεία στο Ισραήλ, που ηγείται στην παγκόσμια αγορά Νιτρικού Καλίου, Εξειδικευμένων Λιπασμάτων και Βιομηχανικών Χημικών. Διάσημη για τις πρωτοποριακές ιδέες και τις καινοτόμες λύσεις της, η Haifa είναι άψογα εναρμονισμένη στις τάσεις της αγοράς και στις ανάγκες των πελατών της. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

DevOps Engineer @Glispa Greece

Εδώ σίγουρα θα στείλεις την αίτηση σου! Ιδρύθηκε το 2008 από τον Αμερικανό Garry Lin και το δυνατό σημείο της εταιρείας είναι η προώθηση της ψηφιακής υπηρεσίας του πελάτη, από μουσική και παιχνίδια μέχρι ηλεκτρονικό εμπόριο, σε πολλές χώρες και αγορές και σε πολλά κανάλια marketing. H ειδίκευσή της σε αναδυόμενες αγορές, όπως αυτές της Βραζιλίας, Ρωσίας, Ινδίας και Κίνας της έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της. Το 2014 πήρε το τίτλο της ταχύτερης αναπτυσσόμενης τεχνολογικής εταιρείας στη Γερμανία από την Deloitte μια και από το 2009 μέχρι το 2013 τα οργανικά της έσοδα αναπτύχθηκαν κατά 740%! Ακόμα, διστάζεις; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Data Engineer @VaasaETT

Μια ακόμη θέση εργασίας για όποιον ζει ή σκέφτεται να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη! Η VaasaETT είναι μία συμβουλευτική εταιρεία με βασική δραστηριότητα την έρευνα πάνω στην αγορά ενέργειας, τη μελέτη της αλληλεπίδρασης των καταναλωτών με τον κάθε τύπο αγοράς και την ανάπτυξη μοντέλων αγοράς σε έξυπνα δίκτυα ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο. H ομάδα στην Θεσσαλονίκη αποτελεί το κέντρο ανάλυσης δεδομένων της εταιρείας. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!


Κάνε «βουτιά» σε 10 νέες θέσεις εργασίας!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top