Ταξίδια

Κάποια καλοκαίρια θέλουν μόνο καλούς φίλους, άραγμα και ηλιοθεραπεία

Κάθε χρόνο κάναμε χαμούλη. Το καλοκαιράκι κατακτούσαμε και ένα νησί με την παρέα, ώστε να βγάλουμε όλη την ενέργεια που συγκρατούσαμε το χειμώνα. Κάθε βράδυ από club σε club μέχρι να βγει ο ήλιος, κανά μισάωρο ύπνος και συνέχεια στα beach bars για ηλιοθεραπεία.

Πέρσι επιλέξαμε να το αλλάξουμε λίγο όλο αυτό. Θέλαμε να συνδυάσουμε την τρέλα των προηγούμενων διακοπών με μια πιο εναλλακτική και χαλαρή διάθεση. Οπότε όταν έπεσε στο τραπέζι η πρόταση της Σκόπελου, ξέραμε όλοι ότι ήταν ο επόμενός μας προορισμός.

Και το διαπιστώσαμε και οι ίδιοι, όταν μόλις κατεβήκαμε από το πλοίο αντικρίσαμε ένα πράσινο τοπίο σε συνδυασμό με καταγάλανα νερά. Η Σκόπελος ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε. Ένα νησί με χρυσές αμμουδιές, κρυμμένες μέσα στα δέντρα για ατέλειωτες ώρες αράγματος στον ήλιο, με ρακετούλα, τάβλι, βουτιές. Ανακαλύψαμε πολλές παραλίες που αγαπήσαμε και θέλουμε να ξαναεπισκεφθούμε, όπως ο Στάφυλος, η Καστάνη και ο Πάνορμος.

Διατηρώντας αυτή την ενέργεια για εξορμήσεις, κάθε μέρα εξερευνούσαμε και ένα αξιοθέατο του νησιού, έχοντας πάντα τις συμβουλές των ντόπιων στο μυαλό μας. Από τις πιο αξέχαστες εικόνες που θα κρατήσουμε για πάντα είναι η θέα από το εκκλησάκι του Άη Γιάννη στο Καστρί, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε έναν βράχο ύψους 100 μέτρων. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ βρεθήκαμε και στις βραχώδεις παραλίες του Αμάραντου. Ολόκληρο Mamma Mia γυρίστηκε εκεί, εμείς θα λείπαμε;

Αλλά εντάξει, επειδή έχουμε κι εμείς τις παραδόσεις μας σαν φίλοι τόσα χρόνια, τα βράδια μας είχαν την ίδια τρέλα και ρυθμό όπως σε προηγούμενα ταξίδια μας. Η Σκόπελος αποδείχθηκε μεγάλη έκπληξη στην διασκέδαση, καθώς κάλυψε όλες μας τις απαιτήσεις. Με τις μπυραρίες της, τα ατμοσφαιρικά μπαράκια, αλλά και τα clubs που θα σκάγαμε αν δεν πηγαίναμε, τα συνδυάζε όλα. Από τις αγαπημένες μας βραδιές ήταν αυτή στο γνωστό για το νησί ρεμπετάδικο του Γιώργου Ξηντάρι στο κάστρο της Σκόπελου.

Μπορώ να πω πια με σιγουριά ότι ήταν από τις καλύτερες χρονιές μας. Διακοπάρες μαζί με την παρέα όπως κάθε χρόνο, σε ένα μαγικό νησί που συνδυάζει γρήγορους ρυθμούς και ηρεμία μαζί. Φτάνει ο καιρός να ξανακανονίσουμε διακοπές και ψάχνουμε προσφορές για την επόμενη περιπέτειά μας. Για μια στιγμή πέρασε ξανά και η Σκόπελος στο μυαλό μας. Γιατί όχι; Θα δείξει 😉

main photo by labella-instagramΚάποια καλοκαίρια θέλουν μόνο καλούς φίλους, άραγμα και ηλιοθεραπεία
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top