Daily Yang

Κλεισμένος στο σπίτι; Δες 10 νέες θέσεις εργασίας που μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου

Μπορεί όλες τις επερχόμενες μέρες να μείνεις κλειδαμπαρωμένος στο σπίτι παρέα με το laptop και το κινητό σου, αλλά το CollegeLink πάντα θα έχει νέες θέσεις εργασίας προκειμένου να στείλεις τα βιογραφικά σου, να γράψεις τις συνοδευτικές επιστολές σου και… να διατηρηθείς σε φόρμα βρε αδερφέ! Go check them now…

Δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Αθήνα!

Junior Legal Engineer (Commercial Law) @ Latsoudis + Associates Law Firm

Δικηγόροι εμπορικού δικαίου της χώρας ακούστε όλοι και βάλτε καλά στο μυαλό σας τα εξής. Η εταιρεία Latsoudis + Associates Law Firm αναζητά Junior Legal Engineer (Commercial Law) και προσφέρει ευέλικτο ωράριο εργασίας, καθοδήγηση στις πρακτικές του εμπορικού δικαίου και δυνατότητα ανάπτυξης των ψηφιακών ικανοτήτων σου, και μασάζ, και γιόγκα, και συνδρομή σε γυμναστήριο και δεν σου φτάνουν όλα αυτά; Άντε πήγαινε να στείλεις αμέσως το βιογραφικό σου για τη θέση Junior Legal Engineer (Commercial Law)!

Junior Web Designer @ GricGroup

Υπάρχουν τρεις πιθανές αντιδράσεις σε ένα έργο web design – ναι, όχι και WOW! Το ίδιο ισχύει και για τη θέση Junior Web Designer της εταιρείας GricGroup. Γιατί θα απασχολείσαι καθημερινά με τη λειτουργικότητα των υπαρχουσών ιστοσελίδων, θα αναλαμβάνεις τη δημιουργία νέων και θα παρέχεις υποστήριξη για τεχνικά θέματα στο πελατολόγιό της. Είναι, λοιπόν, η αντίδρασή σου ένα βροντερό WOW;

Customer Service Representative @ HERTZ

Με κατοχυρωμένη ηγετική θέση στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με παρουσία σε όλα τα αεροδρόμια και τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και με δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά για πάνω από 50 χρόνια, η HERTZ έχει κάθε δικαίωμα να απαιτεί κιόλας να στείλεις τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Customer Service Representative αμέσως τώρα! Ακόμη το σκέφτεσαι;

JUNIOR MARKETING TRAINEE @ Persistence Marketing Group

H Persistence Marketing, στα πλαίσια της επέκτασής της στην ελληνική αγορά επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα της νέους υποψήφιους, οι οποίοι θα στελεχώσουν το τμήμα Marketing και Πωλήσεων. Ο κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος για την επιτυχή υλοποίηση του πλάνου παραγωγικότητας , εστιάζοντας στην αποτελεσματική ανάπτυξη και διαχείριση του πελατολογίου, καθώς και για την καθοδήγηση ομάδας συνεργατών. Διάβασε περισσότερα για τη θέση JUNIOR MARKETING TRAINEE εδώ!

Secretary @ ZERITIS GROUP

Η διοργάνωση συνεδρίων και επαγγελματικών ταξιδιών, η έκδοση του ημερίσιου προγράμματος, η παροχή της διοικητικής υποστήριξης και πολλά ακόμη θα περνάνε αποκλειστικά από το δικό σου χέρι αν στείλεις τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Secretary. Διάβασε περισσότερα για τον όμιλο ZERITIS GROUP τώρα!

Python Developer @ Konnekt-able Technologies Ltd.

Ήρθε επιτέλους η ώρα να βουλώσεις τα στόματα όσων ακόμη σου σιγοτραγουδούν κόμπρα, είσαι μια κόμπρα και να εξελιχθείς σε έναν δυνατό και ταλαντούχο Python Developer στέλνοντας το βιογραφικό σου στην εταιρεία Konnekt-able Technologies Ltd. Γιατί θα απολαμβάνεις τα προνόμια ενός διεθνούς περιβάλλοντος εργασίας, θα λάβεις ανταγωνιστικές μισθολογικές παροχές και φυσικά θα τους την πείς. Διάβασε περισσότερα για την εταιρεία Konnekt-able Technologies Ltd και τις ανοιχτές θέσεις εργασίας τώρα!

3D designer @ EPAPHY

Η εταιρεία EPAPHY δραστηριοποιείται στον κλάδο του marketing, της συμβουλευτικής ανάπτυξης και της τεχνολογίας. Σκοπός της είναι να δώσει μία εναλλακτική προσέγγιση στον τρόπο που η τεχνολογία και η γνώση υπηρετεί τον άνθρωπο, την επιστήμη του marketing και της εμπορικής ανάπτυξης. Και τώρα αναζητά επαγγελματία στον τομέα του 3D Design να ενταχθεί στην υπέροχη ομάδα της. Αν θέλεις να είσαι ο επόμενος τυχερός στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση 3D designer!

Software Engineer/Developer (NodeRed-.NET) @ Cicicom

Χωρίς πολλές λεπτομέρειες… Η Cicicom Ltd, με έδρα την Αθήνα αναζητά άμεσα Software Engineer/ Developer , με όρεξη και μεράκι για εργασία, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδας ανάπτυξης και υποστήριξης και θα συμβάλει στην περαιτέρω επέκταση και βελτίωση των project της εταιρείας. Ψήνεσαι;

Full Stack Web Developer @ Epoptia Cloud MES

while(noSuccess) { tryAgain(); if(Dead) break; }… Ή σε ελεύθερη μετάφραση δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σου και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Full Stack Web Developer! Γιατί θα απολαμβάνεις ανταγωνιστικές μισθολογικές παροχές, θα εργάζεσαι πλάι σε μια υπέροχη και εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα και θα έχεις πολλές πάρα πολλές ευκαιρίες εξέλιξης. Διάβασε περισσότερα για την εταιρεία Epoptia Cloud MES και θα καταλάβεις!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Κλεισμένος στο σπίτι; Δες 10 νέες θέσεις εργασίας που μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top