Ζώδια

Κρατάς επαφές με τους πρώην σου; Τι λέει το ζώδιό σου

Σαφώς και υπάρχουν πρώην που συμπαθείς, απλά χωρίσατε γιατί απλά έσβησε η φλόγα, οπότε δεν έχεις κάτι να τους προσάψεις. Χαίρεσαι να μαθαίνεις νέα τους, ειδικά άμα είναι θετικά. Yπάρχουν όμως και πρώην που σε πλήγωσαν και που όταν τους βλέπεις τυχαία στο δρόμο το μόνο που σε κρατάει από το να τους σκοτώσεις είναι ο ποινικός κώδικας. Αλήθεια όμως τι επαφές επιλέγουμε να έχουμε με τους πρώην μας ανάλογα το ζώδιό μας;

ΚΡΙΟΣ ♈

Ένας Κριός δεν θα μπει στην διαδικασία να σβήσει τον πρώην του από το FB. Έχει εξάλλου τόσους φίλους που δεν θα τον εντοπίζει καν. Όμως δεν πρόκειται και να στείλει ούτε ένα τυπικό μήνυμα για «Χρόνια πολλά». Ο μόνος λόγος που ένας Κριός μπορεί να στείλει σε πρώην, είναι όταν τον πιάσουν νοσταλγίες για την τότε ερωτική τους ζωή (πράγμα σπάνιο). Ακόμα και τυχαία να τον συναντήσεις, μην περιμένεις ούτε «Γεια».

Χορηγούμενο

Trulli

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ο Ταύρος είναι τέρμα πεισματάρης.Ό,τι και να γίνει, δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω σε πρώην, ούτε να επιδιώξει επαφές. Στην καλύτερη περίπτωση (όταν δηλαδή χωρίζει πολιτισμένα), να στείλει κανένα τυπικό «Χρόνια πολλά» ή να σε χαιρετήσει στον δρόμο. Και πολύ σου είναι.

Χορηγούμενο

Trulli

ΔΙΔΥΜΟΣ ♊

Ο Δίδυμος είναι χαλαρός. Εξάλλου ποτέ σε ένα αντίο δεν κλαίνε και οι δύο, και συνήθως δεν κλαίει ο Δίδυμος. Χώρισε, ίσως και να έκλαψε λίγο. Και το «Τι κάνεις;» του θα στείλει και θα χαρεί να σε δεί στον δρόμο και τα νέα σου θα ρωτήσει. Ούτε φιλαράκια να ήσασταν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ακόμα και φιλικά να χωρίσατε, ο Καρκίνος θέλει να προχωρήσει. Γι΄ αυτό και θα σε διαγράψει από παντού (facebook, κινητό, φωτογραφίες, τα πάντα). Ακόμα και όταν του λείπεις, θα προτιμήσει να το πνίξει μέσα του, παρά να γυρίσει.

ΛΕΩΝ ♌

Ο ίδιος δεν θα επιδιώξει επαφές και συζητήσεις. Ωστόσο, θα χαρεί να σε συναντήσει, κυρίως για να δεις πόσο σπουδαίος είναι. Δεν είναι ότι δεν θέλει να είσαι καλά, απλά προτιμάει να κρατάει τις αναμνήσεις και να προχωράει. Γι΄αυτό και το μόνο που θα έχετε πλέον είναι οι τυχαίες συναντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ίσως και να σε διαγράψει απο το Facebook, ίσως και όχι. Ίσως να σου στείλει ένα απλό μήνυμα, ίσως και να μην. Εξαρτάται από το πώς χωρίσατε. Αν χωρίσατε με «καλές» συνθήκες, θα βάλει μπροστά την λογική και την καλή διαγωγή του και θα σου φερθεί με την τυπικότητα που σου αξίζει. Διαφορετικά, μπορεί να του στέλνεις μήνυμα και να μην σου απαντάει καν.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το ζώδιο αυτό επιδιώκει να κρατάει επαφές με τους πρώην και να θυμάται τις παλιές τους στιγμές. Πάντα φιλικός και ευγενικός, ούτε για ένα λεπτό δεν θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Ό,τι μήνυμα και να λάβεις απο εκείνον, θα σου φτιάχνει το κέφι και θα χαίρεσαι που θα ξέρεις ότι έχεις έναν ακόμα φίλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Δεν θέλει να θυμάται ούτε το όνομά σου, αλλά εξαιτίας της καλής του μνήμης δύσκολα θα ξεχάσει. Δεν πρόκειται να σου στείλει μήνυμα ή να σε πάρει τηλέφωνο, ούτε μεθυσμένος. Ο μόνος τρόπος να σε ξαναθυμηθεί είναι να έχει κάποιο σχέδιο, είτε να θέλει να κάνετε έρωτα, είτε να σε κάνει να κολλήσεις για να πάρει το αίμα του πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Και επαφές θα κρατήσει, και θα χαρεί να σε δει, και τα νέα σου θα ρωτήσει. Γενικά φιλικές επαφές θα κρατήσει και θα είναι και πολύ χαρούμενος γι΄αυτό. Πρώην είναι ή κολλητός από τον στρατό; Ούτε αυτός δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο Αιγόκερως είναι λογικός άνθρωπος. Δεν πρόκειται να αφήσει την ευαίσθητη πλευρά του να φανεί. Οπότε και θα είναι απόλυτα τυπικός, είτε μέσα από μηνύματα, είτε από κοντά, θα σε χαιρετήσει μεν ψυχρά, αλλά πάντα με ευγένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο χωρισμός για τον Υδροχόο δεν συνεπάγεται να ξεχάσεις τον άλλον. Όλα αυτά που περάσατε μένουν εκεί και είναι άδικο να χαθεί έτσι μία φιλία. Εξάλλου ακόμα και στην σχέση, ο Υδροχόος αισθάνεται τον άλλον σαν φίλο του. Γι΄αυτό και θα μιλήσετε και θα ξαναμιλήσετε. Θα χαρεί μάλιστα να βγείτε κιόλας. Θα είναι σαν να μην άλλαξαν πολλά.

ΙΧΘΥΣ ♓

Τα ψαράκια δεν θα σε διαγράψουν από πουθενά.Θέλουν να σε έχουν εκεί, ώστε να μπορούν να μαθαίνουν νέα σου, κλαίγοντας με ένα ποτήρι κρασί. Δεν έχει σημασία αν σε ξεπέρασαν ή όχι. Σημασία έχει ότι έζησαν και μοιράστηκαν κάποια όνειρα τους μαζί σου. Γι΄αυτό και θα θελήσουν να κρατήσουν κάποιες επαφές, μέχρι να ξαναερωτευτούν.

Κρατάς επαφές με τους πρώην σου; Τι λέει το ζώδιό σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top