Daily Yang

Ξεκίνα δυναμικά το νέο έτος! Ανακάλυψε 30 θέσεις εργασίες και απογείωσε την καριέρα σου

Καθώς το τέλος του 2018 είναι μία ανάσα μακριά, πιθανολογούμε πως έχεις ήδη αρχίσει να θέτεις κάποιους στόχους και επιθυμίες για το νέο έτος, σωστά; Μήπως κάπου εκεί ανάμεσα βρίσκεται και το «Να βρω μία εργασία που να μου ταιριάζει»; Εάν ναι, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω, διότι σου έχουμε μαζέψει 30 θέσεις εργασίας, θέσεις πρακτικής άσκησης, θέσεις για εκείνους που έχουν ελάχιστη εμπειρία, αλλά και θέσεις για έμπειρους επαγγελματίες. Ανακάλυψέ τις όλες και ξεκίνα άμεσα την εργασία που τόσο επιθυμείς!

1/ People Development Specialist @ AB Vassilopoulos
Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarket; Ναι, καλά είδες, η AB Βασιλόπουλος αναζητά People Development Specialist για την συμμετοχή του σε όλες τις διαδικασίες και μεθόδους για την επιλογή εργαζομένων, για την διαχείριση των βάσεων δεδομένων που συνδέονται με τις διαδικασίες της επιχείρησης, κ.ά. Εάν λοιπόν έχεις κάποιο πτυχίο σε Business Administration, Human Resources Management, Sociology, Psychology ή κάτι παρόμοιο, κάνε την αίτησή σου!

2/ Digital Marketing Intern @ ZonePage
Αναζητάς εργασία πάνω στο Digital Marketing; Εάν έχεις τις ικανότητες, αλλά όχι ακόμη την απαιτούμενη εμπειρία, τότε αυτή η θέση είναι ακριβώς για σένα! Η εταιρεία ZonePage, Digital Agency, αναζητά Digital Marketing Intern, για την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό του περιεχομένου στα social media, καθημερινή διαχείριση των λογαριασμών των πελατών, δημιουργία PPC campaigns in Google AdWords και Facebook Ads,κ.ά. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

3/ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ @ iCALL SERVICES
Σου αρέσουν οι τηλεφωνικές πωλήσεις, η ενασχόληση με τους πελάτες και η συνεχή εξέλιξή σου; Η εταιρεία iCALL Services, δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών τα τελευταία 8 χρόνια, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν στο χώρο της επικοινωνίας και της τεχνολογίας και αναζητά Εκπρόσωπο Τηλεφωνικών Πωλήσεων. Κάνε την αίτησή σου!

4/ Discover Graduate Programme Greece @ Vodafone Greece
Μόλις τελείωσες τις σπουδές σου και ψάχνεις εργασία; H γνωστή σε όλους εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον χώρο Vodafone, προσλαμβάνει άτομα για πρακτική εργασία, με δημιουργικότητα, διάθεση για μάθηση, με πτυχίο σε κάποια Πολυτεχνική σχολή, με Proficient στα αγγλικά, και καλή ακαδημαϊκή επίδοση. Κάνε την αίτησή σου!

5/ SAP JUNIOR CONSULTANT @ Thenamaris Ships Management Inc.
Θα σου άρεσε να ασχολήθείς με SAP; Εάν έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρίας σε SAP ή MM, SD, FI, έχεις πτυχίο από κάποια σχολή Computer Science ή παρόμοια, σε διακατέχει η αξιοπιστία , η ακρίβεια και η προσοχή στην λεπτομέρεια, είσαι υπεύθυνο άτομο, με ικανότητες για ομαδική εργασία και με θέληση για μάθηση, κάνε την αίτησή σου ως SAP Junior Consultant στην ναυτιλιακή εταιρεία Thenamaris Ships Management Inc.

6/ Front – end Developer @ GIAOLA – A NEXT GENERATION ELECTRONIC MALL
Σου αρέσει να ασχολείσαι με το user – interface, user-experience, και γενικά το front-end development; Αν έχεις γνώσεις πάνω στην HTML, CSS, Web Architecture, Adaptive Design, Javascript, REST, Bootstrap, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αίτηση ως Front -end Developer στην εταιρεία Giola. Η εταιρεία αυτή είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης και παραγγελίας μεγάλου εύρους υπηρεσιών από επαγγελματίες ή επιχειρήσεις.Κάνε την αίτησή σου!

7/ Software Engineer (Athens) @ INTRACOM TELECOM
Η Intracom Telecom, εταιρεία που προσφέρει παγκοσμίως λύσεις σε τηλεπικοινωνιακά συστήματα και πωλήσεις, αναζητά Software Engineer, με εμπειρία στις γλώσσες C++, Java, Bash script, Python, οικειότητα με Eclipse, JCAT, GITHub, Gerrit, Java Spring framework, Node.js and Javascript, Proficiency στα αγγλικά, κ,ά. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε τώρα την αίτησή σου!

8/ Assistant Product Manager @ Playmobil Hellas A.E.
Θέλεις να εργαστείς στην γνωστή σε όλους Playmobil, εταιρεία παιχνιδιών; Εάν θέλεις να ασχοληθείς με την διαχείριση έντυπων και ψηφιακών μέσων επικοινωνίας της εταιρίας, την υποστήριξη στην διοργάνωση εκδηλώσεων, διαχείριση παραγγελιών (Purchase Orders) από προμηθευτές υλικών, στείλε το βιογραφικό σου!

9/ Customer Care & Tech Support Roles @ Teleperformance Greece
Στα πλαίσια επέκτασης του δυναμικού της, η εταιρεία Teleperformance Greece, αναζητά επικοινωνιακούς υπαλλήλους για πλήρη απασχόληση στο τμήμα των πωλήσεων, μέσω εισερχομένων κλήσεων, για τον Μεγαλύτερο Πάροχο Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Εάν έχεις ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες, καλές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, προσαρμοστικότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών και μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα, κάνε την αίτησή σου!

10/ Office worker @ KORELKO DISTANCE
Είσαι φοιτητής Τμημάτων Λογιστικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΑΕΙ/TEI/ΙΕΚ και αναζητάς πρακτική άσκηση; Σου έχουμε την λύση! Η εταιρεία Korelko Distance είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός, με κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και αναζητά Office worker για υποστήριξη οικονομικών και λογιστικών θεμάτων, υποστήριξη σε εργασίες για το κέντρο εγγραφών και το οικονομικό τμήμα, κ.ά. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

11/ Junior Recruiter (HR) @ Pier41 Consulting
Θέλεις να ασχοληθείς με το χώρο του Human Resources; Η εταιρεία Pier41, που εξειδικεύεται στις προσλήψεις ταλέντων IT, κυρίως επαγγελματίες που ασχολούνται με SAP, αναζητά Junior Recruiter, με ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες, οργανωτικός, κοινωνικός και με δεξιότητες διαχείρισης χρόνου. Δες αναλυτικά τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

12/ Digital Marketing Specialist @ Sleed
Αγαπάς το Digital Marketing και θα σου άρεσε να ασχοληθείς με αυτό; Η εταιρεία Sleed αναζητά Digital Marketing Specialist για την δημιουργία PPC campaigns σε Google AdWords, Facebook Ads,δημιουργία HTML email campaigns, ανάλυση απόδοση των campaigns και προτάσεις βελτίωσης, ανάπτυξη του περιεχομένου στα social media, κ.ά. Μην χάνεις την ευκαιρία, κάνε την αίτησή σου!

13/ Front-end Developer @ m-hospitality pc
Σου αρέσει το user-interface; Γνωρίζεις από HTML5, AngularJS, CSS3 και έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε σχετική εργασία; Έχεις εργαστεί πάνω σε consuming REST services via Javascript frameworks και MVC javascript framework; Η m-hospitality pc τεχνολογική εταιρεία για ξενοδοχεία και τουριστικές εταιρείες αναζητά Front-end Developer. Κάνε την αίτησή σου!

14/ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΟΡΩΝ – JUNIOR (κωδ. θεσης prom2) @ EVAL SA
Είσαι απόφοιτος σχολής τεχνικής κατεύθυνσης; Έχεις άριστη γνώση αγγλικών και είσαι έως 35 χρονών; Η εταιρεία EVAL SA, ελληνική εταιρεία παραγωγής ναυαγοσωστικού εξοπλισμού και προϊόντων, αναζητά Στέλεχος Τμήματος Αγορών για την εύρεση νέων προμηθευτών ή νέων προϊόντων, σχεδιασμό νέων προϊόντων, έλεγχο και διαχείριση συμφωνιών με προμηθευτέ, κ.ά. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε την αίτησή σου!

15/ IT Junior Buyer @ Digimark SA
H DIGIMARK ΑΕ, εταιρεία Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, με 30 συνεχή έτη παρουσίας στην ελληνική αγορά, στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, αναζητά IT Junior Buyer με Ανεπτυγμένες διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, ικανότητες προγραμματισμού και επιμερισμού εργασιών,αυστηρή τήρηση προθεσμιών και χρονοδιαγραμμάτων, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας με Πτυχίο Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι. οικονομικής κατεύθυνσης ή κατεύθυνσης πληροφορικής. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

16/ Junior Data Scientist @ SENTIO SOLUTIONS
Σε ενδιαφέρει ο χώρος των δεδομένων και θα ήθελες να ασχοληθείς με αυτό; Εάν έχεις κατανόηση των δεδομένων, γνωρίζεις data mining and growing, μπορείς να αναπτύξεις custom data models και αλγόριθμους για να τα εφαρμόσεις πάνω σε data sets, μπορείς να δημιουργήσεις reports, να κάνεις visualization των δεδομένων και έχεις κάποια εμπειρία σε αυτό, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αίτησή σου στην εταιρεία Sentio Solutions ως Junior Data Scientist.

17/ Full Stack Developer – vue.js +PHP @ ferryhopper.com
Είσαι Full Stack Developer και έχεις καλές προγραμματιστικές ικανότητες σε JavaScript and PHP 7.1+, 1-3 χρόνια εμπειρίας σε Web Applications Development, και έχεις δουλέψει πάνω σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων(MySQL, MariaDB); Η ferryhopper.com, μία πλατφόρμα για online ferry booking αναζητά Full Stack Developer, κάνε τώρα την αίτησή σου!

18/ Sales & Product Marketing Trainee @ INFO QUEST TECHNOLOGIES
Εάν η τεχνολογία σε συναρπάζει, εάν κάθε προϊόν αποτελεί μία πρόκληση για εσένα, εάν σου αρέσει να μοιράζεσαι τις γνώσεις και τις ιδέες σου, εάν αναζητάς ένα δυναμικό, συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον εργασίας, τότε η Info Quest Technologies, κορυφαία εταιρία Πληροφορικής και Επικοινωνιών σου δίνει αυτή την ευκαιρία! Εάν έχεις άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, του MS Office (Word, Excel, PowerPoint) και είσαι μία δυναμική προσωπικότητα με ευχέρεια προφορικού και γραπτού λόγου, κάνε την αίτησή σου!

19/ Social Media Manager @ SHEEPFISH
Σε εξιτάρει η ενασχόληση και η διαχείριση των social media; Διαθέτεις hands-on εμπειρία σε διαχείριση περιεχομένου, γνωρίζεις SEO, keyword research και Google Analytics, γνωρίζεις από online marketing κανάλια, είσαι εξοικειωμένος με το web design, έχεις καλές επικοινωνιακές δεξιότητες; Αυτή η θέση είναι για σένα, κάνε τώρα την αίτησή σου ως Social Media Manager στην εταιρεία Sheepfish.

20/ Unified Communications System Engineer @ Comsys
Η εταιρεία software Comsys αναζητά Unified Communications System Engineer για την διαχείριση και την εφαρμογή Contact Center solutions, στενή συνεργασία με την application development ομάδα, κ.ά. Εάν BSs πτυχίο σε Computer Science, Engineering ή κάποιο σχετικό πεδίο, έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε ΙT solutions for Contact Centers και UCC, κάνε την αίτησή σου!

21/ Junior Accounting & Administrative Assistant @ KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS
Η εταιρεία KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας medical recording paper, αναζητά Junior Accounting & Administrative Assistant για καθημερινή εισαγωγή δεδομένων, υπεύθυνο για τις αποδείξεις, επικοινωνία με τρίτους λογιστές, επικοινωνία με τους προμηθευτές, διαχείριση email, κ.ά. Έχεις αυτά που χρειάζονται; Κάνε την αίτησή σου!

22/ Python Dev/Ops Developer @ STONEBRANCH INC
Σου αρέσει η ενασχόληση με Python; Εάν έχεις BS/MS πτυχίο στον κλάδο του Computer Science, Engineering ή κάτι παρόμοιο, 2+ χρόνια εμπειρίας σε test automation, έχεις εμπειρία με τεχνολογίες βάσεων δεδομένων όπως Oracle, MySQL, and/or PostgreSQL αλλά και με HTML5, CSS, web services (SOAP and REST), SQL, XML, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την αίτησή σου ως Python Dev/Ops Developer στην εταιρεία Stonebranch Inc.

23/ Customer Care Advisors @ Talanton Ltd
Σου αρέσει η ενασχόληση με τους πελάτες; Εάν έχεις μητρική γλώσσα τα ισπανικά, τα ιταλικά ή τα γαλλικά και ευχέρεια στα αγγλικά, έχεις εμπειρία στο customer support ή στο client service, έχεις δυνατές ικανότητες επικοινωνίας και διαχείρισης τηλεφωνημάτων, και την δυνατότητα να εξυπηρετείς και να προσαρμόζεσαι στους διαφορετικούς χαρακτήρες πελατών, κάνε την αίτησή σου ώς Customer Care Advisor στην εταιρεία Talanton Ltd.

24/ Front-End Software Engineer @ Neurocom S.A.
Η εταιρεία Neurocom S.A., η οποία προσφέρει Agile λύσεις για τους φορείς τηλεπικοινωνιών, αναζητά Front-End Software Engineer με γνώσεις Javascript ,Angular, σχεσιακών βάσεων δεδομένων, καλή γνώση αγγλικών, αναλυτική και σύνθετη σκέψη. Εάν είσαι ένας/μία από αυτούς, κάνε την αίτησή σου!

25/ Full Stack Web Developer @ eight8
Η eight8 αναζητά Full Stack Web Developer για τα γραφεία της στην Πάτρα για την Δημιουργία νέων και συντήρηση παλιών projects, ανάπτυξη custom web applications, ανάπτυξη custom projects βασισμένα σε opensource πλατφόρμες, παραγωγή υψηλής ποιότητας κώδικα, κ.ά. Εάν έχεις άριστες γνώσεις σε PHP, MySQL, HTML/HTML5, CSS, JavaScript/jQuery, κάνε την αίτησή σου!

26/ Υπάλληλος Γραφείου @ EVANGELOS LAKIOTIS S.A.
Η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. ζητά να προσλάβει υπάλληλο γραφείου στο τμήμα Πωλήσεων για το κατάστημα του Ασπρόπυργου για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, δημιουργία προσφορών και καταχωρήσεις παραγγελιών, υποστήριξη στο τμήμα πωλήσεών και τιμολόγηση.Εάν έχεις πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, εφαρμογών MS office και SAP ERP και έχεις επαγγελματική συμπεριφορά, μεθοδικότητα και οργάνωση και είσαι επικοινωνιακός χαρακτήρας, κάνε την αίτησή σου!

27/ Service Delivery Engineer @ PERSADO
Η εταιρεία PERSADO, Marketing Language Cloud, αναζητά Service Delivery Engineer για την ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας digital marketing campaigns, μέσω ποικίλων καναλιών για 500 πελάτες. Εάν λοιπόν και εσύ έχεις πτυχίο από πανεπιστήμιο Engineering / Computer Science ή παρόμοιο, έχεις τουλάχιστον 1-2 χρόνια εμπειρία στην διαχείριση web campaigns, κάνε την αίτησή σου!

28/ Πωλητής Χονδρικής @ EVANGELOS LAKIOTIS S.A.
Η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. ζητά να προσλάβει νέο/νέα για το Τμήμα Πωλήσεων Χονδρικής για το κατάστημα του Ασπρόπυργου για την διαχείριση και διατήρηση υπάρχοντος πελατολογίου, ανάπτυξη νέου δικτύου συνεργατών, επαγγελματική παρουσίαση εταιρικής ταυτότητας σε δυνητικούς πελάτες. Εάν έχεις άνεση στην επικοινωνία γραπτού και προφορικού λόγου, προσαρμοστικότητα σε δομημένο εργασιακό περιβάλλον, Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, MS Office και προγράμματος ERP, κάνε την αίτησή σου!

29/ Eshop Management @ ANEL A.E.
Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις πιο γνωστές βιομηχανίες στον χώρο της γυναικείας ένδυσης; H ANEL, αναζητά υπεύθυνο/η για την διαχείριση του Eshop τους, με Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση (σε ηλεκτρονικό κατάστημα), γνώση προγραμμάτων H/Y για την εκτέλεση και ολοκλήρωση παραγγελιών και την τηλεφωνική επικοινωνία με πελάτες. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

30/ Full Stack Developer @ Swift Marine
Εάν έχεις γνώσεις και εμπειρία σε NodeJS, JQuery, JavaScript, PHP, KendoUI framework / Python / Apache Cordova, HTML και CSS; Η εταιρεία Swift Marine, η οποία προσφέρει λύσεις θαλάσσιας εφοδιαστικης αναζητά Full Stack Developer, με 1+ χρόνο εμπειρίας σε designing και developing εφαρμογών. Κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!
Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!


Ξεκίνα δυναμικά το νέο έτος! Ανακάλυψε 30 θέσεις εργασίες και απογείωσε την καριέρα σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top