Ομορφιά

Λεπτή τρίχα ή αραίωση: το ιδανικό styling προϊόν που αυξάνει τον όγκο και την πυκνότητα των μαλλιών

Λεπτή τρίχα και αραίωση: είναι τα 2 προβλήματα που αντιμετωπίζει πιο συχνά ο ανδρικός πληθυσμός! Από τη μία με την αραίωση δεν υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις για να καλύψεις το “κενό” στο κεφάλι σου, και από την άλλη αν έχεις λεπτή τρίχα, θα ξέρεις ήδη ότι είναι πολύ δύσκολο να τους δώσεις το σχήμα που επιθυμείς.

Η έλλειψη όγκου στην τρίχα και τα κενά στο κεφάλι δυσκολεύουν πολλούς άνδρες να αποκτήσουν το look και το styling που τους ταιριάζει.

Ψάχνοντας για λύσεις, μπήκαμε και στο Tik Tok, διότι εκτός από fun videos μπορεί κάποιος να βρει και ενδιαφέροντα reviews για προϊόντα που δοκιμάστηκαν και συστήνονται από την κοινότητα για το θέμα της αραίωσης.

Και μια από τις πιο δυνατές λύσεις που ξεχωρίσαμε, ακούει στο όνομα VolumON. Πρόκειται για ένα προϊόν με μικροίνες για την πιο διακριτική κάλυψη της αραίωσης και αύξηση της πυκνότητας της τρίχας, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια στην Ελλάδα, και είναι το μοναδικό που αποτελείται από 100% φυτικές ίνες.

Οι φυτικές ίνες του VolumON προσκολλώνται πάνω στην τρίχα και έτσι δεν ξεχωρίζουν από τα φυσικά μαλλιά και δεν φαίνονται ούτε από κοντινή απόσταση!

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς κόπο, με πανεύκολη εφαρμογή και με ένα φυτικό προϊόν χωρίς παρενέργειες και χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις, θα έχεις στα μαλλιά τον όγκο και την πυκνότητα που δεν είχες ποτέ.

Εμείς εφαρμόσαμε το VolumON σαν το 1ο βήμα για το styling των μαλλιών: αρχικά διαλέξαμε την απόχρωση που μας ταιριάζει καλύτερα, και απλώσαμε ομοιόμορφα στα μαλλιά. Το VolumON καλύπτει τα κενά στο κεφάλι και παράλληλα αυξάνει τον όγκο και την πυκνότητα στα μαλλιά. Κατόπιν μπορείς να προχωρήσεις στην διαμόρφωση του look που σ’ αρέσει και να το «φιξάρεις» με ένα spray-gel ή μια λακ.

Δες την εφαρμογή του βήμα προς βήμα στο ακόλουθο βίντεο:

@gmavroeidis Βρήκα επιτέλους τη λύση χάρη στη @bioepoque #bioepoque #selfcare #haircare ♬ πρωτότυπος ήχος – Giorgos Mavroeidis

Θα βρεις το VolumON σε barbershops, σε κομμωτήρια, σε organic shops και στην boutique ηθικών και επαγγελματικών καλλυντικών

Λεπτή τρίχα ή αραίωση: το ιδανικό styling προϊόν που αυξάνει τον όγκο και την πυκνότητα των μαλλιών
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top