Κινηματογράφος

Μάιος στο Viasat Nature: Διεισδύουμε στο βασίλειο της θηλυκής λεοπάρδαλης

Τον Μάιο στο Viasat Nature «υποκλινόμαστε» σε μια σιωπηλή κυνηγό. Στην νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Θηλυκή λεοπάρδαλη» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Μαϊου στις 21:00 ταξιδεύουμε ως τα παραποτάμια δάση του Σερενγκέτι, εκεί στις σκιώδεις συστάδες των δέντρων είναι το βασίλειο μιας θηλυκής λεοπάρδαλης. Εδώ και μέρες παραμένει σχεδόν άφαντη, όμως ξαφνικά εμφανίζεται και χτυπά από το πουθενά. Η παρουσία της προοιωνίζεται ξαφνικό θάνατο για κάποια ζώα, αλλά κυνηγά για έναν συγκεκριμένο λόγο – έχει ένα μικρό πέντε μηνών και έχει αφιερώσει τη ζωή της στην επιβίωσή του.

Την Κυριακή 29 Μάϊου στις 12:00 το μεσημέρι επισκεπτόμαστε το «Νοσοκομείο ελεφάντων». Κρυμμένο σε ένα δάσος της Ταϊλάνδης, το τεράστιο αυτό νοσοκομείο είναι αφιερωμένο στη φροντίδα και προστασία της ζωής χιλιάδων ελεφάντων κάθε χρόνο χρησιμοποιώντας κορυφαίες ιατρικές μεθόδους για να θεραπεύσει τον καρκίνο, τον έρπη, ακόμα και προβλήματα ψυχικής υγείας.

Θηλυκή λεοπάρδαλη

Πρεμιέρα σε δύο βράδια, από Δευτέρα 2 Μαΐου στις 21:00

Κύκλος: 1

Αριθμός επεισοδίων: 2 x 60 λεπτά

Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φυσικός κόσμος

Πρωτότυπος τίτλος: The Leopardess

Έτος: 2021

Τα παραποτάμια δάση του Σερενγκέτι είναι η επικράτεια ενός φαντάσματος. Οι σκιώδεις συστάδες δέντρων είναι το βασίλειο μιας θηλυκής λεοπάρδαλης. Εδώ και μέρες παραμένει σχεδόν άφαντη, όμως ξαφνικά εμφανίζεται και χτυπά από το πουθενά. Η παρουσία της προοιωνίζεται ξαφνικό θάνατο για κάποια ζώα, αλλά κυνηγά για έναν συγκεκριμένο λόγο – έχει ένα μικρό πέντε μηνών και έχει αφιερώσει τη ζωή της στην επιβίωσή του. Μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει, αλλά σύντομα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες κι επικίνδυνες συναντήσεις. Καθώς η οικογένειά της μεγαλώνει, ο μεγαλύτερος γιος της πρέπει να κάνει ένα μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι προς την ενηλικίωση.

  Νοσοκομείο ελεφάντων

  Πρεμιέρα Κυριακή 29 Μαΐου από 12:00

  Κύκλος: 2

  Αριθμός επεισοδίων: 4 x 60 λεπτά

  Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φύση/ ζώα

  Πρωτότυπος τίτλος: The Elephant Hospital

  Έτος: 2021

  Καλωσήρθατε και πάλι στο μεγαλύτερο νοσοκομείο ελεφάντων του κόσμου. Κρυμμένο σε ένα δάσος της Ταϊλάνδης, το τεράστιο αυτό νοσοκομείο είναι αφιερωμένο στη φροντίδα και προστασία της ζωής χιλιάδων ελεφάντων κάθε χρόνο χρησιμοποιώντας κορυφαίες ιατρικές μεθόδους για να θεραπεύσει τον καρκίνο, τον έρπη, ακόμα και προβλήματα ψυχικής υγείας. Οι οικολόγοι Πολ Οντόνοχιου και Κάθριν Κόνορ είναι πάντα στο πλευρό των κτηνιάτρων του νοσοκομείου και τους βοηθούν με τα καθημερινά έκτακτα περιστατικά που καταφθάνουν στα επείγοντα και την ημερήσια φροντίδα που πρέπει να προσφέρουν στους ασθενείς τους. Η κινηματογράφηση κράτησε τέσσερις μήνες και η σειρά συλλαμβάνει στην κάμερα τις συγκινητικές ιστορίες των ελεφάντων που διασώθηκαν ενώ οι κτηνίατροι εργάζονται ακούραστα για να σώσουν αυτά τα μεγαλειώδη πλάσματα.

  Μάιος στο Viasat Nature: Διεισδύουμε στο βασίλειο της θηλυκής λεοπάρδαλης
  Click to comment

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Δημοφιλη

  To Top