Ομορφιά

Μαθήματα ονυχοπλαστικής από απόσταση. Σπούδασε σε σχολή της Αθήνας ακόμα και αν μένεις επαρχία

Πολλές φορές ο τόπος κατοικίας μας εμποδίζει από το να κάνουμε πράγματα που πάντα θέλαμε. Ειδικά στην επαρχία η πρόσβαση σε δραστηριότητες και σχολές είναι μειωμένη. Έχω αμέτρητα παραδείγματα ανθρώπων στο μυαλό μου, που μένουν στην επαρχία και αναγκάστηκαν να μετακομίσουν για ένα διάστημα σε κάποια μεγαλύτερη πόλη για να μπορέσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Ένα τέτοιο βήμα όμως, προϋποθέτει όχι μόνο να υπάρχει ένα καλό budget για να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου στο νέο τόπο κατοικίας, αλλά και να πάρεις τη μεγάλη απόφαση να φύγεις από το σπίτι σου. 

Πλέον όμως, υπάρχουν εναλλακτικές που μπορούν να κάνουν το ανέφικτο εφικτό. Αν ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, είναι να γίνεις αισθητικός άκρων και να μάθεις να “παίζεις στα χέρια” την τέχνη του nail art, υπάρχει τρόπος να το κάνεις χωρίς να κουνηθείς από το σπίτι σου, όπου και αν είναι αυτό. Το distance online learning από τότε που άρχισε να καθιερώνεται έχει προσφέρει τρομερή ευελιξία και έχει διευκολύνει αμέτρητους ανθρώπους που αδυνατούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης μαθήματα. Μπορεί κάποιος να έλεγε ότι η τέχνη της ονυχοπλαστικής είναι δύσκολο να διδαχθεί διαδικτυακά, όμως αυτό δεν ισχύει. Μπορείς να μάθεις όλα τα μυστικά του κλάδου το ίδιο αποτελεσματικά με τα παραδοσιακά μαθήματα. 

Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά είναι το εκπαιδευτικό υλικό και το πρόγραμμα σπουδών να έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένες γνώσεις στους σπουδαστές και να καλύπτουν όλες τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες. 

Μια σχολή που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τους σπουδαστές της και έχει πλέον και online courses είναι η Beauty-full Academy, η οποία πρωτοστατεί στον χώρο της αισθητικής τα τελευταία 14 χρόνια. Η ομάδα της Beauty-full Academy αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει ένα τρίμηνο οnline σεμινάριο, ώστε να προσφέρει στον καθένα τη δυνατότητα να σπουδάσει σε σχολή της Αθήνας από το σπίτι του ακόμα και αν βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά. 

 

 

Τα μαθήματα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα και υπάρχουν πρωινά, μεσημεριανά και απογευματινά τμήματα, ώστε κάθε σπουδαστής να μπορεί να επιλέξει αυτό που τον βολεύει περισσότερο. Παράλληλα, κάτι επίσης θετικό είναι ότι γίνονται συνέχεια ενάρξεις τμημάτων, ώστε να μπορεί ο καθένας να ξεκινήσει μαθήματα όποια στιγμή το αποφασίσει, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει την επόμενη “σεζόν”.

Όλα τα μαθήματα καταγράφονται και δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης τους για 30 ημέρες, ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να τα δουν όσες φορές θέλουν.

Όμως, μάθημα ονυχοπλαστικής χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό δεν γίνεται! Γι’ αυτό και στη Beauty-full Academy παρέχουν δωρεάν σε κάθε σπουδαστή ένα σετ με μεταλλικά εργαλεία μανικιούρ, πεντικιούρ και λίμες, απλά βερνίκια, ένα κιτ ακρυλικού, gel και acrygel και πινέλα nail art. 

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια γεύση από όλα όσα διδάσκονται στο σεμινάριο:

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους εδώ

Μαθήματα ονυχοπλαστικής από απόσταση. Σπούδασε σε σχολή της Αθήνας ακόμα και αν μένεις επαρχία
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top