Ζώδια

Μέχρι που θα έφτανε ένας Λιοντάρι για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του;

Όπως είπε και ο Kenneth Tynan, Βρετανός κριτικός, «Χωρίς αυτοσεβασμό, δεν έχεις αυτοπεποίθηση, χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν έχεις ταυτότητα και χωρίς ταυτότητα, δεν έχεις στυλ.». Kαι τα λιοντάρια το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.

Μιλάμε για ένα ζώδιο που αγαπάει και σέβεται τον εαυτό του πολύ. Θέλει να τραβάει πάνω του τα βλέμματα και ενοχλείται πολύ όταν δεν τα καταφέρνει. Ποια είναι όμως συνταγή ακολουθεί για να φτάσει στο στόχο του; Ακολουθούν τα μυστικά της επιτυχίας του:

#1 ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Μιας και μιλάμε για Λέων, θα ήταν άδικο να μην ξεκινήσουμε με τον χρυσό κανόνα που ξεχωρίζει αυτό το ζώδιο. Δεν ξέρω για εσάς, όμως εγώ πιστεύω υπερβολικά στην αύρα τον ανθρώπων. Κάποιος που πιστεύει στον εαυτό του ξεχωρίζει με το που μπει σε ένα δωμάτιο, μεταφέρει τα vibes του.

Έτσι και οι φίλοι μας τα λιοντάρια έχουν μέσα τους μία τεράστια αγάπη για τον εαυτό τους που φαίνεται μέχρι και στον τρόπο που σηκώνουν το ποτήρι. Προς Θεού, δεν είναι ψώνια (τουλάχιστον όχι όλοι), απλά αγαπούν αυτό που είναι και πιστεύουν σε αυτό που θα γίνουν.

#2 ΣΤΥΛ

Μεταξύ μας τώρα, σου έχει τύχει ποτέ να σηκωθείς για να πας σχολή ή δουλειά πρωί-πρωί, χωρίς να έχεις προλάβει να πιεις έστω μια γουλιά καφέ, ενώ είσαι ευγνώμων που τουλάχιστον κατάφερες να βάλεις δύο ίδια παπούτσια; Να κοιτάς αδιάφορα και να αναρωτιέσαι από τι ώρα ξύπνησε ο διπλανός σου και είναι ντυμένος, βαμμένος και με έτοιμο μαλλί;

Λοιπόν αυτός/ή δίπλά σου είναι σίγουρο λιοντάρι. Πρωινή ρουτίνα τύπου πλένω δόντια, κάνω κότσο μαλλί και έφυγα απλά δεν υπάρχει για ένα λιοντάρι. Τα λιοντάρια ξέρουν να ντύνονται, τέλος. Δεν ντύνονται λες και πάνε στα Oscars κάθε μέρα, αλλά ακόμα και με φούτερ και τζιν να τους πετύχεις, ακτινοβολούν.

Για ένα λιοντάρι δεν υφίσταται να πάει για καφέ με φόρμα. Η φόρμα είναι για το γυμναστήριο, άντε και για να πεταχτούν μέχρι το περίπτερο που είναι κάτω από το σπίτι τους. Προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους, ενώ τους αρέσει να ξεχωρίζουν για την κομψότητά τους.

#3 ΤΡΟΠΟΙ

Ο Λέων είναι ένα από τα πιο ευγενικά ζώδια του κύκλου. Φέρεται πάντα με λεπτότητα και διακριτικότητα. Έχει αρκετές γνώσεις και προσαρμόζεται εύκολα στις διάφορες συζητήσεις. Επίσης, έχει και πλούσιο λεξιλόγιο που όπως και να το κάνεις, δείχνει ένα κύρος.

#4 ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ

Οι Λέοντες γνωρίζουν πολύ καλά τα όρια τους, καθώς και τα δυνατά τους σημεία. Άμα πιστεύουν ότι δεν το πολύ έχουν σε κάτι, δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία δημοσίως και να αποτύχουν.

Ναι μεν τα λιοντάρια μας αγαπούν τον θαυμασμό, αλλά δεν τον προκαλούν ποτέ κραυγαλέα. Θέλουν οι άλλοι να τους ανακαλύπτουν και όχι να φαίνεται ότι το κάνουν σκόπιμα οι ίδιοι.Σ υχνά τα καταφέρνουν, πολύ απλά επειδή πραγματικά αγαπούν αυτό που είναι. Καλό θα ήταν τουλάχιστον ως προς αυτό να τους έχουμε παράδειγμα.

Μέχρι που θα έφτανε ένας Λιοντάρι για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top