The alternatives

Η μεγαλύτερη Ακαδημία Ψησίματος παγκοσμίως ήρθε στην Ελλάδα. Επιτέλους, θα γίνουμε master του ψησίματος

Το ψήσιμο ενώνει. Είναι μια εμπειρία που μας φέρνει κοντά με κοινό παρονομαστή: το καλό φαγητό. Όμως, όσο απλό και αν ακούγεται πολλά μπορούν να πάνε λάθος και να επηρεάσουν το τελικό πιάτο που θα προσφέρουμε. Και είναι λογικό. Ο καλός ψήστης δε γεννιέται, αλλά γίνεται. Το ψήσιμο εκτός από επιδεξιότητα, θέλει και γνώσεις.

Γι’ αυτό δημιουργήθηκε και το Weber Grill Academy, μια Παγκόσμια Ακαδημία Ψησίματος που ήρθε και στο Μαρούσι για να μας μάθει όλα τα μυστικά του “καλού” ψήστη τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά, κάνοντάς μας Master ψήστες, αλλά και να γεμίσει τα βράδια μας με τρομερές γεύσεις…φτιαγμένες από τα χεράκια μας, αφού ό,τι μαγειρευτεί κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, καταναλώνεται από τους συμμετέχοντες στο τέλος του μαθήματος σε ένα μεγάλο τραπέζι. 

Κλείσε τη θέση σου, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ

Γεύεσαι, Μαθαίνεις, Διασκεδάζεις 

Το Weber Grill Academy υπάρχει ως θεσμός εδώ και 20 χρόνια, αφού πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 100 σημεία που γίνονται τα σεμινάρια σε συνολικά 20 χώρες παγκοσμίως. Πρόκειται για μια τρομερή και άκρως λαχταριστή εμπειρία, όπου οι συμμετέχοντες μαθαίνουν σημαντικά tips, τις ιδανικές αναλογίες συστατικών ανάλογα τον τύπο του φαγητού & πολλά άλλα μυστικά, ετοιμάζουν ένα ολόκληρο μενού με αλμυρά και γλυκά εδέσματα και στο τέλος το απολαμβάνουν όλοι μαζί. Μαθαίνεις, διασκεδάζεις & γεύεσαι. Με λίγα λόγια, ένα well spent απόγευμα. Δεν είναι ένα απλό σεμινάριο, είναι εμπειριάρα.

Κλείσε τη θέση σου, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ

Βασικός σύμμαχος των σεμιναρίων είναι οι ψησταριές και τα αξεσουάρ κορυφαίας τεχνολογίας της WEBER, του κολοσσού του ψησίματος, τα προϊόντα της έχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να εξυπηρετήσουν από έναν πεπειραμένο ψήστη μέχρι έναν αρχάριο για να φτιάξουν από το τέλειο ribeye και την πιο καλοψημένο tomahawk μέχρι ζουμερά μπιφτέκια για burgers που ανταγωνίζονται άνετα εκείνα των burgerάδικων. Έτσι, όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί ήδη μια WEBER, θα μάθουν σημαντικά κόλπα για να την αξιοποιήσουν σωστά, ενώ όσοι ήθελαν να αγοράσουν μια κάποια στιγμή μελλοντικά, θα έχουν τη δυνατότητα να την γνωρίσουν από πριν και να την δοκιμάσουν στην πράξη. 

Κλείσε τη θέση σου, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από τον καταξιωμένο Weber Grill Master, chef Τίμο Ζαχαράτο και την ομάδα του, οι οποίοι θα διδάξουν ενδιαφέρουσες τεχνικές μαγειρικής και ψησίματος,  όπως το κάπνισμα και το ψήσιμο low & slow και θα τους δείξουν τη μεγάλη ευελιξία του μπάρμπεκιου. Οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν πράγματα που ποτέ δεν φαντάζονταν ότι θα μπορούσαν να φτιαχτούν σε ένα μπάρμπεκιου και πόσο μάλλον ότι θα μπορούσαν να γίνουν τόσο, μα τόσο νόστιμα.

Τα σεμινάρια είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα, είτε είσαι αρχάριος, είτε επαγγελματίας. Υπάρχουν διαφορετικά courses με διαφορετικά μενού και επίπεδα δυσκολίας κάθε φορά. 

Διαρκούν 4 ώρες και πραγματοποιούνται κάθε Κάθε Τρίτη & Πέμπτη 18:00-22:00, ενώ σε κάθε σεμινάριο πραγματοποιούνται 7 συνταγές, αρκετές για να στήσεις το πιο λαχταριστό τραπέζι. Τα μενού των σεμιναρίων αλλάζουν ανάλογα την εποχικότητα ή συγκεκριμένες εορτές και έτσι θα είμαστε πανέτοιμοι για το επόμενο τραπέζωμα.

More info: 

Διεύθυνση: Πεντέλης 25, Μαρούσι (WEBER)

Κλείσε τη θέση σου, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ

 

Η μεγαλύτερη Ακαδημία Ψησίματος παγκοσμίως ήρθε στην Ελλάδα. Επιτέλους, θα γίνουμε master του ψησίματος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top