Ταξίδια

Το μεγαλύτερο tip που είδαμε στο Tik Tok για οικονομικές καλοκαιρινές διακοπές

Παρόλο που όλοι περιμένουμε πώς και πώς να έρθουν οι καλοκαιρινές διακοπές και ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα βρεθούμε σε μια παραλία σε κάποιο νησί και θα κάτσουμε κάτω από τον ήλιο για ώρες, όλη η οργάνωσή τους διακοπών μας φαίνεται μπελάς. 

Κάθε χρόνο επαναλαμβάνουμε το ίδιο μοτίβο:

Παρόλο που ξέρουμε που θέλουμε να πάμε, το κλείσιμο των μεταφορικών μας και η εύρεση του ξενοδοχείου μας αναβάλλονται συνεχώς. Η αναβλητικότητά μας εκφράζεται με φράσεις όπως “Έλα μωρέ έχουμε χρόνο”. Και έτσι οι μέρες περνούν, μέχρι που φτάνουμε έναν μήνα πριν τις διακοπές, τότε που όχι μόνο έχουμε χάσει τις καλύτερες προσφορές, αλλά και ρισκάρουμε να μην βρούμε τίποτα. Και τότε πρέπει να πούμε αντίο στο νησί, την αμμουδιά, το bar-hopping, τα σφηνάκια και τα καλαμαράκια στη ψαροταβέρνα δίπλα στη θάλασσα.

Η καλύτερη εποχή για να κλείσουμε τις διακοπές μας είναι τώρα και παρακάτω είναι όλοι οι λόγοι που θα σε πείσουν, τους οποίους μας τους θύμισαν πολλά βιντεάκια στο Tik Tok:

@stella.anesiadou5Κλείσε τώρα ή κλάψε αργότερα✨

♬ Roxanne – Instrumental – Califa Azul

1/ Όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι επισκέπτες της χώρας μας από το εξωτερικό κλείνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές από την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι τιμές στα ξενοδοχεία είναι αισθητά πιο χαμηλές και έτσι μειώνουν κατά πολύ το συνολικό budget των διακοπών τους. Μέχρι και μισή τιμή φθηνότερα θα μπορούσαμε να κλείσουμε ένα δωμάτιο, αν το κλείναμε εγκαίρως. 

Πού όμως θα βρούμε τις φθηνότερες τιμές ever όχι μόνο για τη διαμονή μας, αλλά και για τη μεταφορά μας; 

Η ελληνική πλατφόρμα, που έχει τα φθηνότερα πακέτα για διαμονή και μεταφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι το 18-24.gr. Πώς το κάνει;

To 18-24.gr βρίσκει και κλείνει τις χαμηλότερες τιμές σε διάφορα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Συγχρόνως, κλείνει ειδικές συμφωνίες με μεταφορείς είτε αυτοί είναι ακτοπλοϊκές εταιρείες είτε λεωφορεία, είτε αεροπορικά κλπ. Όλα αυτά αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Έτσι με το που μπαίνουμε για να κάνουμε αναζήτηση για έναν προορισμό ουσιαστικά φτιάχνεται αυτόματα μέσω λογισμικού ένα προτεινόμενο πακέτο, στο οποίο συνδυάζεται η φθηνότερη διαμονή με τη φθηνότερη μεταφορά. Πρόκειται δηλαδή για μια “έξυπνη” πλατφόρμα, στην οποία υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί για το ταξίδι που θέλουμε να πάμε. 

Με το που κάνουμε λοιπόν, μια αναζήτηση για κάποιον προορισμό σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή και για ολόκληρο τον μήνα, από πίσω γίνονται τρισεκατομύρια υπολογισμοί και στο τέλος το 18-24.gr βγάζει το χαμηλότερο δυνατό άθροισμα. 

Για να το κάνει κάποιος μόνος του αυτό που κάνει το 18-24.gr πρέπει να κάτσει να βρει ημερομηνία-ημερομηνία που έχει τα φθηνότερα αεροπορικά και μετά να κάνει το ίδιο και στα ξενοδοχεία και στο τέλος να τα υπολογίσει και να κάνει τις προσθέσεις για να δει πού και πότε του βγαίνει πιο οικονομικά. Και πάλι όμως τόσο οικονομικά δεν θα τα βρει.

Βέβαια το ότι στο 18-24.gr θα βρούμε τα πιο οικονομικά πακέτα δεν σημαίνει ότι μία μέρα πριν να φύγουμε, μπορούμε να βρούμε υπερπροσφορά. Το slogan του 18-24.gr είναι “Όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα”. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και για το 18-24.gr για να πάρεις ένα πακέτο που πραγματικά συμφέρει, είναι σημαντικό και να το κλείσεις νωρίτερα.

@anastasiakotelidou Εμπιστευτειτε την φιλη σας την Αναστασια !!❤️@18_24_Travel| IG:anastasiakotelidou | ##1824travel #osonoriteratosofthinotera #osonoriteratosofthinoteras23 #anastasiakotelidou ♬ Hip Hop Background(814204) – Pavel

2/ Τα καλά δωμάτια φεύγουν νωρίς

Κάθε μέρα αποχαιρετούμε και ένα (τουλάχιστον) δωμάτιο που θα μας άρεσε να μείνουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και επειδή δεν ασχοληθήκαμε, το χάσαμε. Και η πραγματικότητα είναι απλή, όσο νωρίτερα ασχοληθείς, τόσο καλύτερο δωμάτιο θα κλείσεις. Μέρα με τη μέρα, τα δωμάτια που καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας μειώνονται και οι επιλογές μας περιορίζονται. 

Αν το αφήσουμε μέχρι τελευταία στιγμή στο καλύτερο σενάριο θα πάμε σε ένα μέτριο δωμάτιο και στο χειρότερο θα βλέπουμε παντού fully booked και τελικά θα περάσουμε το καλοκαίρι στο μπαλκόνι.

Όμως γιατί να συμβιβαστούμε με κάτι μέτριο, αν μπορούμε να κλείσουμε το καλύτερο για μας;

3/ Όσο νωρίτερα, τόσο λιγότερο άγχος

Ο προγραμματισμός των διακοπών μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, ειδικά αν το κάνουμε την τελευταία στιγμή. Κανονίζοντας νωρίτερα τις καλοκαιρινές μας διακοπές, μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά τα επίπεδα άγχους μας. Θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να προγραμματιστούμε και δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε μήπως χάσουμε τίποτα. Επιπλέον, έχοντας τα πάντα προγραμματισμένα εκ των προτέρων, μπορούμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τις διακοπές μας χωρίς εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής και χωρίς να έχουμε το άγχος αν θα μας φτάσουν τα χρήματα.

@gmavroeidis Όσο νωρίτερα τόσο φθηνότερα με το @18_24_Travel #1824travel #osonoriteratosofthinotera #osonoriteratosofthinoteras23 ♬ πρωτότυπος ήχος – Giorgos Mavroeidis

Για τα πιο οικονομικά πακέτα διαμονής και μεταφοράς, επισκέψου το 18-24.gr 

Το μεγαλύτερο tip που είδαμε στο Tik Tok για οικονομικές καλοκαιρινές διακοπές
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top