Σούξου -Μούξου

Μη φοβάσαι να πεις πρώτος το «σ’ αγαπώ»

Μπορεί απλά να ‘ναι μια λέξη, αλλά αν το λες και το εννοείς σημαίνει πολλά. Το «σ’ αγαπώ» λοιπόν, είναι ένας τρόπος να εκφράσεις στον σύντροφό σου τα αισθήματα που τρέφεις γι’ αυτόν, να δείξεις ότι τον νοιάζεσαι και ότι βλέπεις τη σχέση σας σοβαρά. Και αν δεν στο ‘χει πει αυτός ακόμα, γιατί να φοβηθείς να το πεις πρώτη;

Όταν είσαι σε μια σχέση ειδικά για αρκετό καιρό, σίγουρα νιώθεις μεγαλύτερο δέσιμο με τον σύντροφό σου και θέλεις να του πεις με κάθε τρόπο όσα νιώθεις. Αν αυτός εκφραστεί πρώτος και σου πει το πολυπόθητο «σ’ αγαπώ», δεν υπάρχει καλύτερο. Ακόμα όμως και να μη στο ‘χει πει ακόμα, αλλά σου το δείχνει, δε χρειάζεται να ανησυχείς. Και αυτό γιατί, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να μη βάζουν ταμπέλες στα συναισθήματά τους και απλώς να ξέρουν ότι νιώθουν όμορφα με το έτερό τους ήμισυ.

Χορηγούμενο

Trulli

Χορηγούμενο

Trulli

Αν πάλι εσύ είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν ξεκαθαρισμένα συναισθήματα, δεν έχεις παρά να κάνεις το πρώτο βήμα και να πεις στον καλό σου πώς αισθάνεσαι γι’ αυτόν. Ναι, να πεις πρώτη ότι τον αγαπάς. Γιατί το νιώθεις και θες να του το φωνάξεις. Μη φοβάσαι τις συνέπειες. Άλλωστε, με το να εκφράζεις τα αληθινά συναισθήματά σου στο σύντροφό σου όπως ακριβώς είναι, βοηθάς στο να είναι η σχέση σας υγιής και ειλικρινής.

Τώρα, η απάντηση που θα πάρεις, θα πρέπει να σε νοιάζει λιγότερο. Δεν λέω ότι πρέπει να πετάς το «σ’ αγαπώ» χωρίς να σε νοιάζει τίποτα, αλλά θα πρέπει να νιώθεις πιο πολύ ανακουφισμένη για την τολμηρή κίνησή σου, παρά άγχος. Αν η απάντηση είναι αυτή που περίμενες, είναι όλα τέλεια! Αν πάλι δεις τον σύντροφό σου να σου τα μασάει, τότε ή δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια και προτιμά να σου δείχνει έμπρακτα να συναισθήματά του, ή δεν νιώθει το ίδιο με σένα. Ακόμη κι αν ισχύει το δεύτερο, ίσως προλάβεις να σώσεις ό,τι σώζεται, να το σταματήσεις εκεί για να μην πληγωθείς περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα πρέπει να είσαι περήφανη με τον εαυτό σου γιατί βρήκες το θάρρος (που δεν έχουν πολλοί) να «εκτεθείς» και να πεις ευθέως ό,τι νιώθεις. Οπότε μην το σκέφτεσαι άλλο, go for it!

Μη φοβάσαι να πεις πρώτος το «σ’ αγαπώ»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top