Κοινωνικά

Μια αγκαλιά από τα αδέλφια μας μπορεί να λύσει όλα μας τα προβλήματα

Η αγάπη είναι ένα από τα ισχυρότερα συναισθήματα που μας κατακλύζουν. Ένα συναίσθημα που μπορεί να θριαμβεύσει αν του το επιτρέψουμε, καθώς αν το αφήσουμε να ανθίσει θα μας γεμίσει με φως και κάθε φωτεινή λωρίδα που θα εισέλθει θα απομακρύνει το σκοτάδι. Η αγάπη έχει πολλά είδη, μπορεί να πάρει πολλές μορφές και σίγουρα δεν μπορεί να περιοριστεί και να οριστεί, αντιθέτως η δύναμη της είναι πηγαία.

Μία τέτοια αγάπη είναι και η αδελφική, η οποία είναι από μόνη της ανιδιοτελής και ξεχωριστή. Από την αρχή υπάρχει μέσα σε αυτή μία κρυφή δύναμη και επιθυμία να προσφέρεις στον άλλον, χωρίς να σε ενδιαφέρει πραγματικά αν θα πάρεις κάτι ως αντάλλαγμα, απλώς επειδή θες να είναι χαρούμενος. Τα αδέλφια μας είναι οι πιο καθαρές ψυχές που μας αγαπάνε ή θα μας αγαπήσουν ποτέ.

Είναι οι πρώτοι μας συνοδοιπόροι, πλάι τους μεγαλώνουμε, παίζουμε, χαιρόμαστε και θρηνούμε. Μαζί τους μοιραζόμαστε τις παιδικές μας φαντασιώσεις και τις εκπληρώνουμε, είναι οι πρώτοι μας σύμμαχοι απέναντι στους κακούς ήρωες του παιχνιδιού και καθώς μεγαλώνουμε μαζί τους, μετατρέπονται όντως σε αληθινούς προστάτες. Είναι εκείνοι που θα σε υπερασπιστούν πρώτοι και που θα σε αγκαλιάσουν πρώτοι.

Η αγκαλιά που εισπράττεις από τον αδερφό ή την αδερφή σου μπορεί να λειτουργήσει ως βάλσαμο στις πληγές της ψυχής και να την γαληνεύσει, να την ξεκουράσει. Και αυτό το αποδεικνύει το παρακάτω βίντεο, όπου ένα κοριτσάκι αγκαλιάζει καθημερινά μετά το σχολείο τον μεγάλο της αδερφό.

Μία πράξη που αποδεικνύει το μεγαλείο της αδελφικής αγάπης, ένα βίντεο ωδή στην αγάπη που μοιράζονται τα αδέλφια μεταξύ τους. Παρά τους καυγάδες και τους τσακωμούς, πάντα τα αδέλφια θα αποτελούν το συναισθηματικό καταφύγιο του καθενός από εμάς. Αποτελεί βέβαια μια σχέση εξ΄αίματος που κάποιοι μπορούν να την χαρακτηρίζουν επιβεβλημένη, ωστόσο λησμονούν πως τα αδέλφια αγαπιούνται επειδή έχουν μοιραστεί αναμνήσεις και εμπειρίες μαζί από την πρώτη στιγμή της ζωής τους, έχουν σημαδέψει ο ένας τη ζωή του άλλου, και για αυτό η σχέση τους είναι ανεκτίμητη.

Μια αγκαλιά από τα αδέλφια μας μπορεί να λύσει όλα μας τα προβλήματα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top