Λάιφσταϊλ

Μια ανάσα πριν τις Πανελλήνιες, πάρε μια βαθιά ανάσα και βάλε τα δυνατά σου

Σήμερα το ημερολόγιο δείχνει 7 Ιουνίου. Και; Και είναι μια μέρα πριν τις Πανελλήνιες (τέλος ζωής μας…ΝΟΤ)!

Σίγουρα είναι μια δύσκολη μέρα η αυριανή για όλους, πολύ άγχος, στρες, ανάμεικτα συναισθήματα. Και σίγουρα όλα αυτά διογκώνονται με μαμάδες, γιαγιάδες, όλο το σόι γενικότερα. Αλλά το άγχος δεν το έχουμε μονο εμείς που δίνουμε, αλλά και όλοι αυτοί που είναι δίπλα μας, και είναι αρκετοί. Είναι, βέβαια, και κάποιοι που δε μας ενοχλούν τώρα, αλλά μας σκέφτονται και πιστεύουν σε εμάς, ίσως πιο πολύ απ΄ότι εμείς.Ό,τι και να γίνει θα μας αγαπάνε για πάντα, δε θα απογοητεύσουμε κάνεναν, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους τι αξίζουμε.

Κι εγώ αύριο γράφω με τη σειρά μου και σίγουρα ξέρω πως νιώθουμε όλοι. Αλλά σκεφτείτε πως έρχεται το τέλος! Οι κόποι μας θα ανταμειφθούν, όποιοι και αν είναι. Δεν θέλει άγχος. Πάμε να γράψουμε αυτά που ξέρουμε, δε κρίνεται η ζωή μας, απλά ανοίγει μια πόρτα, μια νέα ζωή είναι προ των πυλών. Αλλά ακόμα κι αν δε πετύχουμε φέτος, υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες.

Τώρα απλά κάντε μια ανάγνωση το μάθημα της Έκθεσης και μετάάά…
Μετά καθίστε με την οικογένεια σας, βγείτε με τους φίλους σας, συζητήστε, ξεχαστείτε και κοιμηθείτε. Μα το πιο σημαντικό, βάλτε τη μουσική στο φουλ, και πάρτε μια βαθιά ανάσα…

Όταν εννοώ μουσική εννοώ χαρά! Βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι, αυτό που σας φτιάχνει το κέφι. Για εμένα ο Μαραβέγιας είναι η καλύτερη επιλογή.

Καλή επιτυχία, τα καλύτερα έρχονται! #Summer2018

Από αναγνώστρια του Yang.gr (pinkcess)

Μια ανάσα πριν τις Πανελλήνιες, πάρε μια βαθιά ανάσα και βάλε τα δυνατά σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top