Daily Yang

Μην το καθυστερείς άλλο, ξεκίνα τώρα την καριέρα σου από εδώ!

Έφτασε εκείνη η στιγμή όπου έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου και πρέπει να αναζητήσεις εργασία ή μήπως σκέφτεσαι να σε βρει ανανεωμένο/η σε μία άλλη θέση; Τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο, γιατί παρακάτω θα βρεις 10 θέσεις εργασίας σε πολύ γνωστές εταιρείες, όπως Vodafone,  Douleutaras.gr, Thenamaris κ.α. μέσα από την πλατφόρμα του CollegeLink!

Πριν τελειώσει αυτός ο χρόνος, στείλε τις αιτήσεις σου, κλείσε συνεντεύξεις, και με την αρχή του έτους κάνε δυναμικό ξεκίνημα στην νέα σου θέση!

Discover Graduate Programme Greece @ Vodafone Greece

Μόλις τελείωσες τις σπουδές σου και ψάχνεις εργασία; H γνωστή σε όλους εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον χώρο Vodafone, προσλαμβάνει άτομα για πρακτική εργασία, με δημιουργικότητα, διάθεση για μάθηση, με πτυχίο σε κάποια Πολυτεχνική σχολή, με Proficient στα αγγλικά, και καλή ακαδημαϊκή επίδοση. Κάνε την αίτησή σου!

Εκπρόσωπος Πωλήσεων @  Douleutaras.gr

Ο Douleutaras.gr, πλέον καινοτόμα εταιρεία η οποία παρέχει home services, αναζητά Εκπρόσωπο Πωλήσεων με πολύ καλές επικοινωνιακές ικανότητες, έντονη φιλοδοξία για εξέλιξη, δυνατότητα εργασίας σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς, οργανωτικές ικανότητες για την στελέχωση της ομάδα των επαγγελματιών σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες, για καθημερινά ραντεβού με επαγγελματίες για την ένταξή τους στην ομάδα του Douleutaras.gr, κ.ά. Μάθε τα πάντα και κάνε την αίτησή σου!

CALLCENTER @ FIRSTDIAL

Θέλεις να ασχοληθείς με την διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων; Η εταιρεία FIRSTDIAL, αναζητά άτομα όλων των ηλικιών τα οποία έχουν διάθεση για δουλειά και θα μπορέσουν να ενταχθούν άμεσα σε ένα από τα τμήματα του τηλεφωνικού μας κέντρου. Εάν λοιπόν έχεις απολυτήριο λυκείου και γνωρίσεις καλή χρήση Η/Υ, κάνε την αίτησή σου!

SAP JUNIOR CONSULTANT @ Thenamaris Ships Management Inc.

Θα σου άρεσε να ασχολήθείς με SAP; Εάν έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρίας σε SAP ή MM, SD, FI, έχεις πτυχίο από κάποια σχολή Computer Science ή παρόμοια, σε διακατέχει η αξιοπιστία, η ακρίβεια και η προσοχή στην λεπτομέρεια, είσαι υπεύθυνο άτομο, με ικανότητες για ομαδική εργασία και με θέληση για μάθηση, κάνε την αίτησή σου ως SAP Junior Consultant στην ναυτιλιακή εταιρεία Thenamaris Ships Management Inc.

Customer Care Advisors @ Talanton Ltd

Σου αρέσει η ενασχόληση με τους πελάτες; Εάν έχεις μητρική γλώσσα τα ισπανικά, τα ιταλικά ή τα γαλλικά και ευχέρεια στα αγγλικά, έχεις εμπειρία στο customer support ή στο client service, έχεις δυνατές ικανότητες επικοινωνίας και διαχείρισης τηλεφωνημάτων, και την δυνατότητα να εξυπηρετείς και να προσαρμόζεσαι στους διαφορετικούς χαρακτήρες πελατών, κάνε την αίτησή σου ως Customer Care Advisor στην εταιρεία Talanton Ltd.

Python Dev/Ops Developer @ STONEBRANCH INC

Σου αρέσει η ενασχόληση με Python; Εάν έχεις BS/MS πτυχίο στον κλάδο του Computer Science, Engineering ή κάτι παρόμοιο, 2+ χρόνια εμπειρίας σε test automation, έχεις εμπειρία με τεχνολογίες βάσεων δεδομένων όπως Oracle, MySQL, and/or PostgreSQL αλλά και με HTML5, CSS, web services (SOAP and REST), SQL, XML, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την αίτησή σου ως Python Dev/Ops Developer στην εταιρεία Stonebranch Inc.

Front-End Software Engineer @ Neurocom S.A.

Η εταιρεία Neurocom S.A., η οποία προσφέρει Agile λύσεις για τους φορείς τηλεπικοινωνιών, αναζητά Front-End Software Engineer με γνώσεις Javascript , Angular, σχεσιακών βάσεων δεδομένων, καλή γνώση αγγλικών, αναλυτική και σύνθετη σκέψη. Εάν είσαι ένας/μία από αυτούς, κάνε την αίτησή σου!

Eshop Management @ ANEL A.E.

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις πιο γνωστές βιομηχανίες στον χώρο της γυναικείας ένδυσης; H ANEL, αναζητά υπεύθυνο/η για την διαχείριση του Eshop τους, με Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση (σε ηλεκτρονικό κατάστημα), γνώση προγραμμάτων H/Y για την εκτέλεση και ολοκλήρωση παραγγελιών και την τηλεφωνική επικοινωνία με πελάτες. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

Software Engineer @ ATHENS TECHNOLOGY CENTER

Είσαι καινούριος στην αγορά εργασίας και είσαι Software Engineer; Γνωρίζεις από development, testing, και εφαρμογή τεχνικών λύσεων; Αν έχεις πτυχίο από κάποια σχολή Computer Science, Information Technology ή παρόμοια, και έχεις εμπειρία από Angular, React, Vue, κ.τ.λ. Τότε είσαι ο κατάλληλος υποψήφιος για την θέση του Sofware Engineer που αναζητα΄η εταιρεία Athens Technology Center. Κάνε την αίτησή σου!

System Engineer @ Comsys

Η εταιρεία software Comsys αναζητά Unified Communications System Engineer για την διαχείριση και την εφαρμογή Contact Center solutions, στενή συνεργασία με την application development ομάδα, κ.ά. Εάν BSs πτυχίο σε Computer Science, Engineering ή κάποιο σχετικό πεδίο, έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε ΙT solutions for Contact Centers και UCC, κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Μην το καθυστερείς άλλο, ξεκίνα τώρα την καριέρα σου από εδώ!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top