Ταξίδια

Μην σπαταλάς το Freedom Pass όπου να’ ναι! Κλείσε καλοκαιρινές διακοπές

Μπορεί για 1002 λόγους να μην έχεις χρησιμοποιήσει ακόμα το Freedom Pass σου ή να το ξοδεύεις σιγά σιγά από εδώ και από εκεί and that’s ok! Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι το δικαιούσαι για λίγο ακόμα, αφού τα 150 ευρώ του Freedom Pass μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Οπότε ίσα-ίσα προλαβαίνεις να αξιοποιήσεις αυτά τα e-χρήματα. 

Πώς; Δώρα δεν μπορείς να πάρεις. Καφέ & φαγητό και πάλι δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα. Ταξί δεν έχει νόημα να παίρνεις κάθε μέρα. Άρα η λύση είναι μία: ΔΙΑ-ΚΟ-ΠΕΣ. Και θα το πάμε ένα βήμα παρακάτω. Καλοκαιρινές διακοπές. 

Οι όροι χρήσης του Freedom Pass λένε ότι πρέπει να έχεις ξοδέψει τα χρήματα του freedom pass μέχρι τις 31/12. Αυτό δεν σημαίνει πως ό,τι κάνεις, πρέπει να γίνει μέχρι αυτή την ημερομηνία. Μπορείς με λίγα λόγια να κλείσεις τις διακοπές σου από τώρα, ώστε να εξαργυρωθεί το ποσό και ας πας όποτε, μα όποτε θες. 

Μπορείς λοιπόν, να κανονίσεις από τώρα τις καλοκαιρινές σου διακοπές σαν σωστός Εγγλέζος και να εκμεταλλευτείς τα χρήματα που δίνει η κυβέρνηση έξυπνα.

Μια ελληνική ταξιδιωτική πλατφόρμα που προσφέρει οικονομικά ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών και προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής με την άυλη ψηφιακή κάρτα του Freedom Pass είναι το 18-24.gr. 

Το 18-24.gr λοιπόν, έχει ετοιμάσει ήδη καλοκαιρινά πακέτα, δίνοντας τη λύση σε όποιον ανυπομονεί να περάσει αυτός ο χειμώνας και να βρεθεί και πάλι σε μία παραλία με ένα κοκτέιλ στο χέρι (Αχ). Σαντορίνη, Πάρος, Ίος είναι μόνο λίγες από τις επιλογές που υπάρχουν. Και ένα ακόμα plus στην υπόθεση είναι ότι τώρα τα πακέτα είναι σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Οπότε και ξοδεύεις τα e-money του εμβολίου, και πετυχαίνεις τις φθηνότερες τιμές! Τι άλλο θέλουμε δηλαδή;

Περισσότερα για το πώς μπορείς να εξαργυρώσεις το Freedom Pass στην πλατφόρμα του 18-24.gr, μπορείς να μάθεις εδώ

Μην σπαταλάς το Freedom Pass όπου να’ ναι! Κλείσε καλοκαιρινές διακοπές
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top