Ταξίδια

Η νέα εξέλιξη στον κόσμο των ταξιδιών: Πώς μπορείτε να κλείσετε το ταξίδι σας τώρα & να πληρώσετε αργότερα

Καθώς το κόστος της βενζίνης, της ενέργειας και των τροφίμων έχει αυξηθεί και σημαντικές ανατιμήσεις έχουν έρθει σε αγαθά και υπηρεσίες, περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να περιορίσουν τα ταξίδια, αλλά και να κάνουν “μειωμένες” διακοπές, προσφέροντας μικρότερο από το budget που κάποτε θα έδιναν για να επισκεφθούν ένα νέο μέρος. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών που δημοσιεύθηκε το 2022 ένας στους τέσσερις δεν θα ξεκουραστεί το καλοκαίρι ούτε μία μέρα. Και η αλήθεια είναι πως πλέον οι διακοπές κοστίζουν πολύ τόσο για έναν εργένη ή ένα ζευγάρι, αλλά πολύ περισσότερο για μια οικογένεια, που τα πληρώνει όλα τριπλά και τετραπλά.

Οι περισσότεροι για να μην χάσουν τις διακοπές τους αγχώνονται και πιέζονται να μαζέψουν χρήματα πολύ πριν να ταξιδέψουν ή αναγκάζονται τελευταία στιγμή να αφαιρέσουν ένα μεγάλο ποσό από το μηνιαίο budget τους για να πάνε το ταξίδι, με αποτέλεσμα στο τέλος να βγαίνουν εκτός προϋπολογισμού και να προσπαθούν πολλούς μήνες μετά την επιστροφή τους από το ταξίδι να ορθοποδήσουν. 

Όμως, πλέον ήρθε στην Ελλάδα μια δυνατότητα που θα διευκολύνει κατά πολύ τα ταξίδια μας από εδώ και πέρα. Ονομάζεται Travel Now, Pay Later και είναι αρκετά διαδεμένη στο εξωτερικό.  Ουσιαστικά, μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε σε οποιοδήποτε προορισμό θέλουμε τώρα, ακόμα και αν αυτή την στιγμή δεν έχουμε ολόκληρο το budget που χρειάζεται για να ταξιδέψουμε και να το πληρώσουμε σιγά-σιγά εν καιρώ. 

Το Travel Now, Pay Later έφερε στην Ελλάδα η ελληνική ταξιδιωτική πλατφόρμα 18-24.gr που προσφέρει τα πιο οικονομικά και “έξυπνα” πακέτα διακοπών, συνδυάζοντας τις καλύτερες επιλογές για μεταφορά με τις καλύτερες επιλογές για διαμονή. Το 18-24.gr είναι από τις ελληνικές εταιρείες που παρά τους δύσκολους καιρούς, δεν έχει σταματήσει στιγμή να φέρνει νέα πράγματα, να αναπτύσσει πρωτότυπες ιδέες και να φέρνει πρωτοπόρες τεχνολογίες στον τομέα των ταξιδιών, κρατώντας την επιχείρηση ψηλά, αλλά και δίνοντας επιλογές για “έξυπνες” διακοπές σε όλους. 

Αντιλαμβανόμενο λοιπόν, τη δυσκολία των περισσοτέρων να κλείσουν ένα ταξίδι ή τις διακοπές τους γενικότερα λόγω των οικονομικών δυσκολιών, έφερε το Travel Now, Pay Later, προσφέροντας λύση σε όσους σκέφτονται διπλά τις φετινές τους διακοπές.

@yiannismorfos ⭐️ Ακολούθησε με για περισσότερα tips & tricks! 🔥 #fyp #travel #traveltips #traveltipsandhacks #traveltiktok #traveltok #traveling #travelbucketlist #travelnowpaylater1824 @18_24_Travel ♬ πρωτότυπος ήχος – Yiannis Morfos

Πώς λειτουργεί;

Ουσιαστικά, το 18-24 Travel σε συνεργασία με την TBI Bank δανείζει το χρηματικό ποσό που χρειαζόμαστε για να μην χάσουμε το ταξίδι που θέλουμε να πάμε και στη συνέχεια αποπληρώνουμε το ποσό με κάποιο επιτόκιο (το οποίο εξαρτάται από το ποσό της χρηματοδότησης και τον αριθμό δόσεων που θα επιλέξουμε) σιγά-σιγά τους υπόλοιπους μήνες, επιλέγοντας μόνοι μας τον αριθμό των δόσεων μας, ώστε να σπάσουμε το ποσό ανάλογα με το πόσα χρήματα μπορούμε να δίνουμε κάθε μήνα, προσαρμόζοντάς το στις δικές μας οικονομικές δυνατότητες χωρίς να επιβαρύνουμε τον μηνιαίο προϋπολογισμό μας. Συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα έως και 60 δόσεων, δεν χρειάζεται πιστωτική, ενώ η χρηματοδότηση μπορεί να φτάσει έως και τα 10.000 ευρώ, ανάλογα με το ταξίδι που θέλουμε να πάμε και το budget που χρειάζεται.

Τα χρήματα που θα “ζητήσουμε” μεταφέρονται αυτόματα στο travel wallet του 18-24.gr που είναι ουσιαστικά ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι μόνο για τα ταξίδια σου και με αυτά μπορούμε να κλείσουμε το πακέτο που μας ενδιαφέρει, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταφορά, διαμονή και σε κάποιες περιπτώσεις και δραστηριότητες, που έχει φροντίσει το 18-24.gr να συμπεριλάβει στα πακέτα. 

Πρόκειται για μια καλή ιδέα και για πολλούς από εμάς που μαζεύαμε τα χρήματα λίγα-λίγα και με πολύ άγχος για πολλούς μήνες μέχρι να καταφέρουμε να κλείσουμε το επόμενο ταξίδι μας και έτσι και το κλείναμε ακριβότερο γιατί φτάναμε να το κλείσουμε έναν μήνα πριν όπου τα μεταφορικά είχαν φτάσει στο “Θεό” και οι επιλογές διαμονής ήταν πολύ πολύ λιγότερες. 

Με το Travel Now, Pay Later, μπορούμε να το κλείσουμε σήμερα και έτσι να καταφέρουμε να το κλείσουμε και σε καλή τιμή και να μην βγούμε εκτός budget.

Ήδη πολλοί έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα του Travel Now, Pay Later και το προτείνουν, ανεβάζοντας βίντεο στην πλατφόρμα του Tik Tok:

@marykokkali Είσαι εθισμένος στα ταξίδια ; Αυτό το βίντεο είναι για εσένα !@18_24_Travel #travelnowpaylater1824 #fyp #foryou ♬ Ariana Grande / Doja cat / Megan Thee Stallion Type Beat(969753) – RYOTA KATO

Πώς λειτουργεί;

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη:

-Συνδέεσαι στον λογαριασμό σου στο 18-24.gr και πατάς Travel Now, Pay Later

-Συμπληρώνεις το ποσό που θέλεις για το ταξίδι σου, το οποίο θα μεταφερθεί στο wallet του 18-24.gr

-Επιλέγεις τη διάρκεια εξόφλησης της χρηματοδότησης, σύμφωνα με τις ανάγκες σου (3 έως 60 δόσεις)

-Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και επισυνάπτεις φωτογραφία ταυτότητας και μια selfie για να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία σου

-Σε περίπτωση που το ποσό χρηματοδότησης ξεπερνάει τα 200 ευρώ, θα σου εμφανιστεί να κάνεις και “Σύνδεση στο govgr”, ώστε ουσιαστικά να ελεγχθεί αυτόματα αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην αποπληρωμή της χρηματοδότησης

-Και περιμένεις το πολύ 10 λεπτά για να μάθεις αν εγκρίθηκε η “Travel Now, Pay Later” χρηματοδότησή σου. 

@aias_par Στειλτο παντου! 😎 #travelnowpaylater1824 #aiaspar #mpesfypgamw #fy #amazing #travel #pay #later #live #viral #follow ♬ original sound – Aias Par

Η ύπαρξη ενός  χρηματοδοτικού εργαλείου αποκλειστικά για ταξίδια, είναι σίγουρο πως θα δώσει λύση σε πάρα πολύ κόσμο που αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να κλείσει ένα ταξίδι λόγω των αυξήσεων όχι μόνο των τουριστικών προϊόντων, αλλά κάθε είδους προϊόντος. Και η αλήθεια είναι ότι παίρνουμε με δόσεις κινητά, τηλεοράσεις και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από υλικά αγαθά, που μέρα με τη μέρα που τα χρησιμοποιούμε, χάνουν την αξία τους και δεν μπορούν να συγκριθούν με την εμπειρία ενός ταξιδιού. 

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς να κλείσεις ένα ολοκληρωμένο ταξίδι με το Travel Now, Pay Later του 18-24.gr θα βρεις εδώ

Η νέα εξέλιξη στον κόσμο των ταξιδιών: Πώς μπορείτε να κλείσετε το ταξίδι σας τώρα & να πληρώσετε αργότερα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top