Daily Yang

Ο Απρίλης ήρθε με νέες φανταστικές ευκαιρίες καριέρας

Ο Απρίλης έφερε μαζί του έναν αέρα αισιοδοξίας και ευφορίας! Παρακάτω, θα βρεις αρκετές θέσεις (είτε entry level, είτε πρακτικής) από διάφορους τομείς. Το βλέπεις ότι επιλογές είναι πολλές, γι΄αυτό η δικαιολογία «δεν υπάρχουν ευκαιρίες στην Ελλάδα» είναι άκυρη.

Τώρα το Πάσχα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα την αναζήτηση εργασίας σου και όλα τα επόμενα στάδια που θα επέλθουν αφού πατήσεις το apply! Δώσε λίγο χρόνο στις θέσεις παρακάτω και πιστεύουμε πως δεν θα χάσεις. Από την άλλη, αν δε σε καλύπτει κάποια μπορείς να επισκεφτείς το Collegelink, όπου θα βρεις ακόμη περισσότερες επιλογές.

#1 Insurance Sales Agent @Interamerican

Οι πωλήσεις είναι ένας τομέας που ποτέ δεν πεθαίνει, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά! Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον κόσμος, που όποιος τον καταλάβει και ασχοληθεί μαζί του έχει πολλά να του προσφέρει. Μέσα από τις πωλήσεις μπορείς να αναπτύξεις πολλές δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν σε διάφορους τομείς. Αν νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετά έτοιμος δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς η Interamerican θα σε εκπαιδεύσει με τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να αποκτήσεις σωστές ικανότητες και να έχεις όλα τα απαραίτητα εφόδια να πετύχεις!

#2 Junior JAVA [email protected] EUROPEAN DYNAMICS SA

Έχεις εμπειρία στη Java και λατρεύεις τον προγραμματισμό; Οραματίζεσαι να εργάζεσαι σε μία πολυεθνική; Έχεις και πτυχίο; Τέλεια! Μην χάνεις χρόνο! Η European Dynamics ψάχνει άμεσα για Junior Java developer και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να σου ξεφύγει. Κάνε την αίτησή σου και βάλε τα δυνατά σου!

#3 PHP Web Developer @ ENERDIA

Εάν οραματίζεσαι τον εαυτό σου να είναι μέλος σε μια υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας τεχνική εταιρία, παραδίδοντας σημαντικά έργα για τους καλύτερους διεθνείς Επενδυτές Ενέργειας και οι προσωπικοί, επαγγελματικοί σου στόχοι ταιριάζουν με την «can-do» νοοτροπία της εταιρίας για ικανοποίηση του πελάτη, κάνε την αίτηση σου τώρα!

#4 Ασφαλιστικος Συμβουλος @Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία, όσο και το γραφείο της, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

#5 Lead Technical Instructor @ Social Hackers Academy

Έχεις γνώσεις front-end development; Πώς θα σου φαινόταν να μεταδώσεις τις γνώσεις σου αυτές μέσα από το Social Hackers Academy; Σε αυτή την θέση θα έχεις την δυνατότητα να παίρνεις πρωτοβουλίες και θα οργανώνεις τον τρόπο διδασκαλίας όπως εσύ θεωρείς ότι ταιριάζει καλύτερα στο κοινό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις εμπειρία στο front-end development και να κάνεις την αίτησή σου. Αν έχεις και εμπειρία στην διδασκαλία, θα είναι μεγάλο bonus!

#6 Business Analyst @ EUROPEAN DYNAMICS SA

Το όνειρό σου είναι να δουλέψεις σε μία πολυεθνική; Έχεις τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρία στο software testing; Τα πλεονεκτήματα της θέσης είναι πάρα πολλά, γι΄αυτό καλό θα ήταν να βιαστείς και να κάνεις την αίτησή σου! Αν έχεις και γνώσεις γερμανικής γλώσσας, θα είναι για εσένα ένα πολύ καλό bonus!

#7 B2B Πωλητής @ Timecenter

Επιθυμείς να εργαστείς σε ένα προοδευτικό και ευέλικτο περιβάλλον; Πώς θα σου φαινόταν να εργαστείς σε μια εταιρία με την παλαιότερη ιστορία στην εμπορία ωρολογίων; Αν έχεις εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και σου αρέσει να κάνεις ταξίδια, αυτή είναι η ευκαρία σου!

#8 Intern Product Management @Freighthub GmbH

Berlin is calling! Σκεφτόσουν πως θα ήθελες να κάνεις την πρακτική σου στο εξωτερικό. Να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου, να ζήσεις την ανεξαρτησία σου και να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά εκεί έξω! Ε λοιπόν, αυτή η στιγμή ήρθε! Σε συμβουλεύουμε να μην κοτέψεις και να κάνεις το επόμενο βήμα. Η εμπειρία στο εξωτερικό μετράει πολύ σε ένα βιογραφικό, γι΄αυτό πάτα το link!

#9 Designer @ Kouros S.A.

Αν έχεις γνώσεις Μηχανολογικού σχεδίου και Autocad έχεις την ευκαιρια να εργαστείς στο μεγαλύτερο κατασκευαστή επιγραφών και προϊόντων εταιρικής σήμανσης στην Ν.Α. Ευρώπη. Η Kouros Sa είναι μία αναπτυσσόμενη εταιρία με διεθνή παρουσία και μέσα από την δική της ανάπτυξη θα έρθει και η δική σου. Τα πλεονεκτήματα της θέσης είναι πολλά. Μην χάσεις την ευκαιρία σου!

#10 Advertising Sales Agent @ GNT SA

Ασχολείσαι με την διαφήμιση; Σου αρέσει να ψάχνεις και να παρουσιάζεις πάντα τους καλύτερους ιδέες προώθησης για μία επιχείρηση; Θες να είσαι εσύ αυτός/ή που θα βοηθήσει τις εταιρίες να τελειοποιήσουν την εικόνα τους και να πετύχουν τους στόχους τους; Κάνε αίτηση εδώ!

#11 Developer @ Connective

Αν ξέρεις από C# και έχεις εμπειρία στο WPF αυτή είναι η στιγμή να λάμψεις και να δείξεις στην Connective τι αξίζεις. Αν μένεις στην Θεσσαλονίκη ή θα ήθελες να μένεις στην πανέμορφη αυτή πόλη με τους χαλαρούς ρυθμούς της, τους έξω καρδιά ανθρώπους της και τις βόλτες σου στην παραλία με θέα την δύση του ήλιου, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις την αίτησή σου!

#12 Sales Representative @ Superior Air

Αν μένεις κοντά στα Μέγαρα, είναι η τυχερή σου μέρα! Η Superior Air είναι μία πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες μετακίνησεις με μικρό αεροπλάνο ή ελικόπτερο. Γαμάτο; Σε έχει ιντριγκάρει και εσένα η ιδέα να δουλεύεις εκεί; Ε λοιπόν, μπορείς! Αν έχεις γνώσεις της αγγλικής γλώσσας και Η/Υ, το μόνο που μένει είναι να κάνεις την αίτησή σου! Και που ξέρεις, μπορεί να μπεις και εσύ κάποια στιγμή σε ένα από αυτά!

#13 Front Office Trainee @ Workathlon

Αν ασχολείσαι με την Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Τουριστικά και ψάχνεις να κάνεις την πρακτική σου, τότε αυτή είναι μία εξαιρετική ευκαιρία. Αυτό γιατί, θα συνδυάσεις την δουλειά με διαμονή σε ένα από τα πιο «in» νησιά της Ελλάδος, την Σκίαθο. Καλοκαίρι και νησί πάνε μαζί. Στείλε την αίτησή σου και άσε τους άλλους να πήζουν στην Αθήνα!

#14 Customer Care Roles in Athens @ Teleperformance Greece

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις, οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Ο Απρίλης ήρθε με νέες φανταστικές ευκαιρίες καριέρας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top