Μουσική

Ο Χαρούλης κατάφερε να αγγίξει μια ολόκληρη γενιά

Ο Γιάννης Χαρούλης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της προηγούμενης γενιάς και συνεχίζει να εμπνέει και νέους ανθρώπους σαν εμάς. Ποιος όμως είναι ο Γιάννης Χαρούλης και ποια είναι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της καριέρας του;

Ο Γιάννης Χαρούλης γεννήθηκε στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Λασίθι και η πρώτη του επαφή με τη μουσική ήρθε στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών. Από τότε ξεκίνησε να λάμπει το άστρο ενός καλλιτέχνη, ο οποίος συνδυάζει με απίστευτη επιτυχία την έντεχνη μουσική με τον παραδοσιακό ήχο.

Πολύ γνωστά του κομμάτια και μελοποιήσεις είναι: «Ο Ερωτόκριτος», «Σου Μιλώ και Κοκκινίζεις» και πολλά άλλα. Γιατί όμως, ο Γιάννης Χαρούλης αποτελεί πρότυπο για την νέα γενιά. Αρχικά, επανέφερε στη μόδα τον έντεχνο και παραδοσιακό ήχο, κερδίζονταν με τη φωνή του και τα ιδιαίτερα τραγούδια του μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες.

Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η ενέργειά του στην σκηνή. Είχα την τύχη να τον δω Live και πραγματικά πέρασα πολύ καλά. Η συναυλία κράτησε για περίπου 2.5 ώρες. Παρ’ όλα αυτά, η ενέργειά του ήταν τρομερή. Ακόμη και όταν κάθεται σε μια καρέκλα με την κιθάρα του, στήνει ένα ολόκληρο show.

Για αυτό ίσως να έχει κερδίσει και τη νέα γενιά. Αυτό το κάτι που έδωσε στη μουσική σκηνή της Ελλάδας, τον έκανε να ξεχωρίσει. Και γι’ αυτό τον αγαπάμε.

Ο Χαρούλης κατάφερε να αγγίξει μια ολόκληρη γενιά
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top