Uncategorized

Ο “κουμπαράς” των διακοπών. Ο πιο έξυπνος τρόπος για να αποταμιεύσεις λεφτά για το επόμενο ταξίδι σου

“Τα ταξίδια είναι ακριβό σπορ”. 

“Τα ταξίδια είναι για όσους έχουν λεφτά”.

Αυτές και άλλες παρόμοιες εκφράσεις ακούγονται από πολλούς συχνά. Όμως, η αλήθεια είναι ότι όσο δαπανηρό και αν είναι ένα ταξίδι, με σωστό οικονομικό προγραμματισμό και αποταμίευση όλα γίνονται. 

Βέβαια, η αποταμίευση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πολλές φορές παρόλο που το βάζουμε στόχο και προσπαθούμε να κρατάμε λεφτά “στην άκρη”, όλο και κάτι προκύπτει με αποτέλεσμα να τα “τρώμε” αλλού. Υπάρχουν τόσοι πειρασμοί, που στο τέλος καταλήγουμε είτε να αναβάλλουμε το ταξίδι μας μέχρι να μαζέψουμε όσα χρήματα χρειάζονται, είτε πιεζόμαστε πολύ οικονομικά το τελευταίο διάστημα πριν φύγουμε, ζοριζόμαστε, αγχωνόμαστε και εν τέλει να επιστρέφουμε μετά τις διακοπές εντελώς άφραγκοι. 

Άρχισε να αποταμιεύεις με τον πιο “έξυπνο” τρόπο εδώ

Σκεπτόμενη αυτό το μόνιμο πρόβλημα πολλών από εμάς, η ομάδα της ελληνικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας 18-24.gr που προσφέρει “έξυπνα” πακέτα διακοπών που συνδυάζουν διαμονή και μεταφορά, δημιούργησε την υπηρεσία Travel Savings, με σκοπό να μας βοηθήσει να μαζέψουμε τα χρήματα που χρειαζόμαστε για τα ταξίδια μας χωρίς να δυσκολευτούμε και χωρίς να παρασυρόμαστε από άλλους πειρασμούς. Γιατί τα χρήματα δεν πρέπει να μπουν εμπόδιο στο να ζήσουμε όσο πιο πολλές αξέχαστες εμπειρίες. 

@18_24_travel Travel Savings : Νέα υπηρεσία απο το @18_24_travel ♬ original sound – 18_24_Travel

Το Travel Savings του 18-24.gr είναι με λίγα λόγια ένας σύγχρονος ταξιδιωτικός κουμπαράς, ένα online πορτοφόλι για τα ταξίδια μας, που θα μας βοηθήσει να γυρίσουμε όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και όλη την Ευρώπη. 

Πώς λειτουργεί; 

Ουσιαστικά, το Travel Savings αυτοματοποιεί τις αποταμιεύσεις μας, βοηθώντας μας να πετύχουμε αβίαστα τους ταξιδιωτικούς μας στόχους. 

Πιο συγκεκριμένα, επιλέγουμε:

  •  το συνολικό ποσό που θέλουμε να μαζέψουμε
  • Την τελική ημερομηνία που θέλουμε να μαζέψουμε τα χρήματα
  • Και σε πόσες καταθέσεις θέλουμε να το “σπάσουμε”

Με το που επιλέξουμε όλα τα παραπάνω, το 18-24.gr φτιάχνει αυτόματα ένα πλάνο με τις ημερομηνίες των καταθέσεων, αλλά και το ακριβές ποσό της κάθε κατάθεσης. Έτσι, το κόστος των διακοπών μας μοιράζεται μέσα στους επόμενους μήνες που θα επιλέξουμε και δε χρειάζεται πια ούτε να αγχωνόμαστε, είτε να πελαγώνουμε. 

Για παράδειγμα, αν θέλουμε να κλείσουμε το ταξίδι μας στην Ιταλία σε 5 μήνες από τώρα, χρειαζόμαστε 300 ευρώ και θέλουμε να σπάσουμε το ποσό σε 5 δόσεις, ώστε να μην επιβαρύνουμε πολύ τον μηνιαίο μας προϋπολογισμό, θα μας βγει 60 ευρώ η κάθε κατάθεση κάθε μήνα, τα οποία θα μεταφέρονται αυτόματα στο online πορτοφόλι του Travel Savings του 18-24.gr.

@18_24_travel Το no1 TIP για να βάλεις στην άκρη λεφτά ! Δές το Video!! @18_24_travel #travelsavings #1824travel ♬ original sound – 18_24_Travel

Έτσι, κάθε τόσο βάζουμε λεφτά “στην άκρη” για τα ταξίδια μας χωρίς καν να το καταλάβουμε και φυσικά χωρίς να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Από τη στιγμή που θα το αποφασίσουμε, θα αρχίσουμε να αποταμιεύουμε αυτόματα για να γυρίσουμε όλο τον κόσμο και να σταματήσουμε να τα σπαταλάμε από εδώ και από κει. 

Και φυσικά ένας ακόμα λόγος να τα αποταμιεύσουμε στο Travel Savings του 18-24.gr είναι ότι από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του φροντίζει να έχει τις χαμηλότερες τιμές για διαμονή και μεταφορά από κάθε άλλη πλατφόρμα. Έτσι, θα χρειαστεί να αποταμιεύσουμε συνολικά λιγότερα χρήματα απ’ότι θα χρειαζόταν να μαζέψουμε μόνοι μας στον κουμπαρά-γουρουνάκι μας για να πάμε σε έναν προορισμό, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε άλλη ταξιδιωτική πλατφόρμα. 

Βάλε τον επόμενό σου στόχο και μάζεψε “έξυπνα” χρήματα με το Travel Savings του 18-24.gr για να πας το συντομότερο

Disclaimers:

  • Αφορά ταξίδια μόνο μέσω του 18-24.gr.
  • Πρέπει να έχεις λογαριασμό στο 18-24.gr (αν όχι, δημιούργησε το προφίλ σου πολύ γρήγορα -και δωρεάν)
  • Μπορούμε να σταματήσουμε το πρόγραμμα αποταμίευσης ανά πάσα στιγμή.
  • Μπορούμε να κάνουμε λογαριασμό για λογαριασμό κάποιου τρίτου, όπως πχ για τα παιδιά που αποφοιτούν και θέλουμε να τους κάνουμε δώρο διακοπές, ή τους γονείς που θα έχουν επέτειο 30 χρόνων γάμου.

Η αλήθεια είναι ότι το 18-24.gr είναι από τις ελληνικές δράσεις που μας εκπλήσσουν και μας κάνουν να τις θαυμάζουμε. Η ομάδα του συνεχώς αναζητά τρόπους να εξελιχθεί, αλλά και να φέρει νέα πράγματα στον τομέα των ταξιδιών με κύριο γνώμονα να μας βοηθήσει να ταξιδεύουμε πιο εύκολα και οικονομικά. Γιατί η ζωή χωρίς ταξίδια είναι τόσο βαρετή.

Για να ξεκινήσεις να αποταμιεύεις με το Travel Savings μπες εδώ

Ο “κουμπαράς” των διακοπών. Ο πιο έξυπνος τρόπος για να αποταμιεύσεις λεφτά για το επόμενο ταξίδι σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top