Ζώδια

Ο Σκορπιός κυνηγά πάντα την πραγματική αγάπη

Όπως είπε και ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ, «Αν αγάπησες και πόνεσες, αγάπα περισσότερο. Αν αγάπησες περισσότερο και πόνεσες περισσότερο, αγάπα ακόμα περισσότερο. Αν αγάπησες ακόμα περισσότερο και πόνεσες ακόμα περισσότερο, αγάπα περισσότερο ώσπου να μην πονάει άλλο» και αυτό οι Σκορπιοί το γνωρίζουν καλά.

Οι Σκορπιοί μαθαίνουν τον έρωτα μέσα από τις δυσκολίες. Εξάλλου γι΄αυτούς ο έρωτας ή η αγάπη άμα δεν σου αλλάξει την ύπαρξη είναι σαν να μην υπάρχει. Δύσκολα σπαταλάνε την ενέργειά τους σε μη έντονες σχέσεις. Για έναν Σκορπιό είναι απαραίτητη προϋπόθεση και μόνο η σκέψη του ανθρώπου που του αρέσει να τον καίει ολόκληρο.

Μην νομίζετε ότι οι Σκορπιοί δεν είναι ικανοί για ανούσιες σχέσεις, βασιζόμενοι μόνο και μόνο στην εικόνα κάποιου ή στην συμπάθεια που μπορεί να τους προκαλεί. Κατά βάση, μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία επειδή δεν έχουν βρει ακόμα αυτό που θέλουν. Και την τελειώνουν πολύ γρήγορα, μόλις η έλλειψη ή οι εντάσεις τους κουράσει.

Για τον Σκορπιό ο έρωτας πρέπει να μπαίνει στην ζωή σου και να φέρνει τα πάνω κάτω. Να τσακώνεσαι, να φωνάζεις και μετά να φιλιέστε και να τα ξεχνάς όλα. Έχει ως χρυσό κανόνα το «όλα ή τίποτα». Το πάθος χαρακτηρίζει κάθε πτυχή της ζωής του, πώς γίνεται λοιπόν να λείπει και από την ερωτική του σχέση;

Άμα δεν μιλάει, καλό θα ήταν να αρχίσεις να μετράς αντίστροφα. Ένας Σκορπιός θα κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει ό,τι αξίζει. Εάν σταματήσει να ζηλεύει, τότε κάτι του λείπει και συνήθως δεν έχει την υπομονή να ψάξει να το βρει μόνος του.

Αγαπούν το σεξ, το αναζητούν πολύ στην ζωή τους. Δεν τους είναι δύσκολο να μπλέξουν σε πολλές ερωτικές περιπέτειες, ποντάροντας στην σεξουαλική χημεία που μπορεί να έχουν με τον παρτενέρ τους. Ωστόσο, γνωρίζουν πολλοί καλά πως είναι πρόσκαιρο. Συνήθως το επιλέγουν ακριβώς επειδή μπορούν και το ελέγχουν, δεν μπορεί να τους πληγώσει κάτι που ξέρουν από την αρχή πως θα κρατήσει μόνο λίγες νύχτες.

Φοβούνται μην πληγωθούν. Ξέρουν να τα προσφέρουν όλα, κι ένω φαίνεται σαν να θέλουν πολλά, το μόνο που πραγματικά τους κάνει ευτυχισμένους είναι μία αγκαλιά και ένα τηλέφωνο 3 το χάραμα που αρχίζει με το «Πήρα να σε ακούσω γιατί μου λείπεις».

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους κάνεις να σε έχουν σα Θεό, όμως πρόσεχε. Άμα τους φερθείς σκάρτα θα διαπιστώσεις πόσο εύκολα γυρίζει το παιχνίδι και από εκεί που δεν σου χαλούσαν χατήρι σε έκαναν, θα παρακαλάς για μία τους κουβέντα.

Ο Σκορπιός κυνηγά πάντα την πραγματική αγάπη
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top