Ομορφιά

Ο σύμμαχος κάθε τεχνίτριας. Το primer για άψογη συγκόλληση που βάζει τέλος στο “σήκωμα” του υλικού

Κάθε εργαζόμενος έχει τα “εργαλεία” που κάνουν τη δουλειά του πιο εύκολη. Όπως ένας υπάλληλος γραφείου χρειάζεται έναν γρήγορο υπολογιστή, ένας δάσκαλος χρειάζεται βιβλία και σημειωματάρια και ένας γυμναστής καλά αθλητικά παπούτσια, έτσι και μια τεχνίτρια νυχιών χρειάζεται καλά προϊόντα που θα βοηθήσουν τη δουλειά της και θα προσφέρουν ένα όμορφο και ποιοτικό αποτέλεσμα στις πελάτισσές της. Δεν φτάνει μόνο ένα καλό βερνίκι. 

Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι τεχνίτριες είναι τα παράπονα των γυναικών ότι “σηκώθηκε”, δηλαδή αποκολλήθηκε το υλικό από το φυσικό νύχι. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκληθεί είτε λόγω ελλιπούς ή λάθους προετοιμασίας του νυχιού, είτε λόγω χρήσης ακατάλληλων υλικών προετοιμασίας. 

Ένα επαγγελματικό προϊόν που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον κόσμο του nail art και αποτελεί σύμμαχο για κάθε τεχνίτρια, είναι το Perfect Bond της Perfect Nails, μιας εταιρείας με επαγγελματικά προϊόντα που μετρά σχεδόν 30 χρόνια λειτουργίας με παρουσία σε όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας διακρίσεις σε δεκάδες διαγωνισμούς. 

Βρες το Perfect Bond

Πρόκειται για μια εξελιγμένη και βελτιωμένη μορφή primer που προσφέρει άψογη συγκόλληση οποιουδήποτε υλικού, είτε είναι ακρυλικό,  gel ή acrygel. Στην ουσία λειτουργεί ως κόλλα διπλής όψης, τόσο από την πλευρά του νυχιού όσο και από την πλευρά του υλικού. Παράλληλα, δεν έχει οξέα, ώστε να μην ταλαιπωρεί ή διαβρώνει τα νύχια. Με λίγα λόγια, είναι κάτι παραπάνω από primer, που όχι μόνο βοηθάει σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά λειτουργεί και ως μια ασπίδα, ένα μη ορατό φιλμ προστασίας για τα νύχια. 

Μπορείς να βρεις το Perfect Bond 

Ο σύμμαχος κάθε τεχνίτριας. Το primer για άψογη συγκόλληση που βάζει τέλος στο “σήκωμα” του υλικού
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top