Λάιφσταϊλ

Όχι φίλε μου, δεν είμαι οκ στο να με στήνεις

Είσαι και εσύ ένας από αυτούς που φτάνουν πάντα 5-10 λεπτά νωρίτερα στα ραντεβού τους; Αν ναι τότε θα με καταλάβεις, αν όχι ευελπιστώ αυτό το άρθρο να σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι είναι πολύ ενοχλητικό να σε περιμένει κάποιος για 20 λεπτά και βάλε.

Έρχεται η ώρα που έχεις κανονίσει με τους φίλους ή τον σύντροφό σου να βγείτε τη βόλτα σας και εσύ για ακόμη μια φορά είσαι στημένος κάτω από το σπίτι, έξω από το μαγαζί, μέσα στο αμάξι και περιμένεις. Τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο, αλλά και τι να κάνεις; Και ενώ έχει περάσει μισή ώρα το ραντεβού σου θυμήθηκε να έρθει φυσικά μέσα στην άνεση και έτοιμο να αραδιάσει ένα σωρό δικαιολογίες του τύπου «δεν είχε ζεστό νερό», «συγγνώμη δεν θα το ξανακάνω» και το επικό «έτσι είμαι εγώ».

Μήπως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε λίγο; Κυρίως όταν αυτό γίνεται επανειλημμένα. Δεν χρειάζεται να τσακωθούμε, απλά πρέπει να δώσουμε στον άλλον να καταλάβει ότι υπάρχει λόγος που ορίζεται μία συγκεκριμένη ώρα και ότι θέλουμε να είναι συνεπής απέναντι μας και να μας σέβεται.

Επειδή όμως, δεν ξέρω αν έχουν όλοι την καλή διάθεση να σε ακούσουν, εγώ θα σου δώσω καλού κακού κάποιες ιδέες να περάσεις εποικοδομητικά τον χρόνο σου μέχρι να έρθει το ραντεβού σου.

1/ Κάνε ένα τσεκάρισμα στα social (Instagram, Facebook κτλ) να δεις τι παίζει και να ξεχαστείς.

2/ Κάνε ένα τηλέφωνο σε έναν φίλο που έχετε καιρό να τα πείτε. Βέβαια μην είναι και κανένας πολυλογάς γιατί δεν θα ξεμπερδέψεις ποτέ.

3/ Καθάρισε το αυτοκίνητο σου αν περιμένεις εκεί. Όλο και κάτι θα υπάρχει.

4/ Άραξε χωρίς να κοιτάς αν έρχεται, χωρίς να κοιτάς το ρολόι. Λίγη μουσική θα βοηθήσει.

Εσείς οι αργοπορημένοι μην παίρνετε αέρα. Σεβαστείτε εκείνους τους δύσμοιρους που με τόση υπομονή σας περιμένουν για να πάτε για έναν καφέ, για ένα ποτό, μία βόλτα τέλος πάντων γιατί κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα σας.

Όχι φίλε μου, δεν είμαι οκ στο να με στήνεις
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top