Yangmen

Οι άνδρες γουστάρουν τα «αγοροκόριτσα»

Η λέξη αγοροκόριτσο έχει πεθάνει. Ας τη βγάλουμε από το λεξιλόγιο μας. Τι είναι το αγοροκόριτσο; Ένα κορίτσι που ασχολείται με »αγορίστικα» πράγματα. Ακόμα και αυτός ο ορισμός είναι λάθος γιατί δεν υπάρχουν αγορίστικα πράγματα. Εκτός από τα όργανα που δεν επιλέξαμε.

Ο όρος αγοροκόριτσο αναφερόταν στα κορίτσια που έκαναν πράγματα αντίθετα από τα πρότυπα της εποχής. Στο δημοτικό ήταν τα κορίτσια που μπορεί να μην έπαιζαν με τις κούκλες, αλλά τους άρεσε η δράση και τα αθλήματα. Στο γυμνάσιο ήταν εκείνες που σε έβαζαν κάτω στο μπράντιφερ. Στο λύκειο ήταν εκείνες που κανόνιζαν για να μπεις στο κλαμπ παρόλο που ήσουν κάτω των 18. Και τις περισσότερες τις έκνες κολλητές σου. Όταν όμως, ξεπέρασες το σύνδρομο κολλητουμπινικίασης, άρχισες να τις βλέπεις σαν το ιδανικό κορίτσι. Πώς μπορεί λοιπόν να μη σε γοητεύει μια τέτοια κοπέλα;

Σε όλα τα αγόρια αρέσουν οι τολμηρές κοπέλες. Από τη φύση μας οι άντρες είμαστε πιο ευαίσθητοι και πιο κλειστοί σαν χαρακτήρες. Μας αρέσει όταν έρχεται μια δυναμική κοπέλα να μας την πέσει. Και εδώ θα πω τη μεγάλη αλήθεια. Όλα τα κορίτσια κατά βάθος είναι δυναμικά και κάνουν το πρώτο βήμα. Αφού το ξέρουμε ρε παιδιά ότι αν δεν μας ανάψει το πράσινο φως η γκόμενα, οι περισσότεροι θα κάτσουμε στα αυγά μας να τα κλωσάμε.

Γιατί όμως μας αρέσουν; Γιατί είναι ακομπλεξάριστες. Πάμε εκδρομή και δεν την βλέπεις να ανεβαίνει στη σανίδα του σκι για να βγάλει απλά φωτογραφία. Αλλά για να φάει τα μούτρα της σε όλη την πλαγιά του βουνού χωρίς να την ενδιαφέρει αν θα τη κοροϊδέψουν οι υπόλοιποι. Αυτό δείχνει θάρρος και αυτοπεποίθηση. Είναι δυναμική χωρίς να τη νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι.

agorokoritso

Δεν την νοιάζει ακόμα και αν περάσετε το καλοκαίρι σε ανοργάνωτο κάμπινγκ. Δεν θα σου γκρινιάζει για το ότι δεν έχει το πιστολάκι να στεγνώσει τα μαλλιά. Η κοπέλα αυτή δεν θα σε τρέχει σε κυριλέ μαγαζιά απλά και μόνο για τη μόστρα. Δίνει βάση στα θέλω σου και πολλές φορές κάνει εκείνη πίσω όταν διαφωνείτε, αφού είμαστε και λίγο εγωιστές.

Αρκετές φορές με το τσαμπουκά της θα σε ξελασπώσει από καταστάσεις που έχεις μπλέξει. Για παράδειγμα, αν κάνεις φάουλ στο 5×5 και εκείνη παίζει ως επιθετικός, θα σε προστατεύσει. Θα μιλάτε σαν να είστε φίλοι. Αυτό που ψάχνουμε όλοι μας, ρε παιδιά! Μια κοπέλα να μας καταλαβαίνει.

Δύσκολο να καταφέρεις να ρίξεις μια τέτοια κοπέλα. Μέσα τους κρύβουν τα συναισθήματα και την τρυφερότητα ενός παιδιού. Όταν θα είστε οι δύο σας να ξέρεις ότι θα είναι πολύ γλυκιά. Οι περισσότερες κοπέλες έχουν αυτή τη πιο επιθετική συμπεριφορά από άμυνα. Έχουν πληγωθεί ή πολλές φορές το κάνουν για να επιβληθούν.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπαίνουν σε μια τέτοια σχέση. Όχι γιατί δεν θα περάσουν καλά, αλλά γιατί φοβούνται μην φάνε χυλόπιτα. Αλλά κακά τα ψέματα όλοι έχουμε σκεφτεί να κάνουμε κάτι με μια τέτοια κοπέλα.

Γράφει ο Κώστας Βαχατσάκης

Οι άνδρες γουστάρουν τα «αγοροκόριτσα»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top