Daily Yang

Οι άντρες που θα γνωρίσει κάθε γυναίκα πριν τα 30 της

Τα λες κι αρχέτυπα σχέσεων. Είναι στατιστικά δεδομένο ότι θα τα συναντήσεις σε πολλαπλές μορφές μέχρι τα πρώτα σου –άντα. Κάποιοι ξαναεμφανίζονται, άλλοι φεύγουν και κάνεις τον σταυρό σου. Δεν αποκλείεται οι δρόμοι σας να συναντηθούν και μετά τα 30. Ωστόσο, εδώ θα μιλήσουμε για εκείνα τα σημάδια που αφήνουνε στην πρώτη νιότη σου.

1/ Ο Μαλάκας
Αναπόφευκτος σαν ιλαρά, ψυχοφθόρος σαν Πανελλήνιες. Όταν τα είχατε, το σύμπαν φρόντιζε να σε τροφοδοτεί με σημάδια, τα οποία επιμελώς αγνοούσες. Άλλες φορές ένα σύντομο λάθος στη ζωή σου που θα σε κάνει για πάντα να αναρωτιέσαι «Μα τι σκεφτόμουν». Κι άλλες το λάθος που επιστρέφεις μια στο τόσο με γαϊδουρινή υπομονή και την αφελή ελπίδα ότι κάτι έχει αλλάξει. Τίποτα δεν αλλάζει. Κάθε φορά που χωρίζετε πονάει σαν ύπουλος φρονιμίτης. Ευτυχώς ούτε αυτό κρατάει για πάντα. Θα ντυθείς, θα πνίξεις και μια χήνα και θα βγεις. Θα το κάνεις όλο αυτό πολλαπλές φορές μέχρι που να μη χρειάζεται άλλο.

2/ Ο σχεδόν τέλειος
Οι φίλοι σου τον λατρεύουν, οι γονείς σου τον ήθελαν για γαμπρό πριν καν τα φτιάξετε. Η αύρα του μυρίζει ένα κράμα καλού εραστή και μελλοντικού πατέρα των παιδιών σου. Θα μπορούσατε να τα είχατε όλα. Για κάποιο λόγο, όλο αυτό δεν έκατσε. Δεν πειράζει, θα τον αγαπάς από μακριά για πάντα και πού και πού θα αναρωτιέσαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί σε ένα παράλληλο σύμπαν από αυτά που στο τέλος το καλό κερδίζει.
Note to self: Το να ταιριάζετε δεν είναι πάντα αρκετό.

3/ O Μεγάλος
Θα σου δώσει πράγματα που δε θα μπορεί πρακτικά να σου δώσει κανένας στην ηλικία σου. Θα ακροβατείτε και οι δύο μεταξύ δύο διαφορετικών φάσεων ζωής κι αυτό έχει την πλάκα του όσο κρατάει. Και ντάντεμα, πολύ ντάντεμα. Θα καλοπεράσεις. Σε αντίθεση με αρκετούς, βλέπω αυτού του είδους τις σχέσεις με μεγάλη τρυφερότητα. Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα θα έπρεπε να μπει σε μια τέτοια σχέση κάποια στιγμή στη ζωή της (κι όχι αναγκαστικά μέχρι τα 30). Ζήσ’το σε όλες του τις διαστάσεις. Αν και στο τέλος το πιθανότερο είναι να μην κρατήσει. Γιατί εξαρχής αυτές οι επαφές δεν είναι για πολύ.

4/ Αυτός που το σεξ ήταν καλό
Πόσα πράγματα μπορείς να παραβλέψεις για ένα καλό σεξ; Σε ρωτάω σοβαρά. Μη μου πεις τα κλισέ «α το σεξ δεν είναι το παν». Έχουν μείνει κοπέλες μήνες και χρόνια σε μια σχέση νεκρή από την οποία το μόνο που απολάμβαναν ήταν το σεξ. Όχι ότι είναι και λίγο. Φαντάσου εδώ άλλοι μένουν σε τέτοιες σχέσεις και άνευ σεξ. Όταν θα κουνάς το μαντίλι σε αυτήν την σχέση θα οδύρεσαι μέσα σου «Ήταν τα καλύτερά μας χρόνια». Παίζει Μπάρμπρα Στρέιζαντ στο μπακγκράουντ. Αν είσαι πονηρεμένη εσύ, σπιρτόζος αυτός δε θα αφήσετε το ένα πράγμα που σας κρατά δεμένους, να χαθεί μετά τη λήξη της σχέσης. Κοινώς, το όλο σκηνικό είναι ιδανικό για booty calls, friends with benefits, κι άλλα τέτοια του διαβόλου πράγματα.

5/ Το απωθημένο
Πώς να γράψω για αυτό χωρίς να πέσω στην ανάγκη χρήσεις φεϊσμπουκικών ρητών; Πώς να το περιγράψω χωρίς να χρησιμοποιήσω την καθόλου σικάτη λέξη «καψούρα», η οποία πάντα μου μύριζε ουίσκι και τσιγαρίλα; Ας μη γράψω κάτι παραπάνω, μεγάλη κοπέλα είσαι πια, καταλαβαίνεις. Σταθμός στη ζωή σου μπορεί και να μην είναι. Ενδέχεται δηλαδή να μην εξιστορείς τα δικά σας από το νεκροκρέβατό σου στα εγγόνια σου. Διότι πολύ πιθανό, πρώτα απ’ όλα να μην έχετε καν «δικά σας» (άκου τώρα!). Όπως και να έχει και για όσο καιρό κρατάει, σε πονάει. Ίσως όχι σαν φρονιμίτης αλλά σε πονάει. Σαν αποτριχωτική ταινία έστω.

Θα χαρώ να μου γράψεις εσύ τα δικά σου αρχέτυπα σχέσεις.

Συντροφικούς χαιρετισμούς από μένα!

Οι άντρες που θα γνωρίσει κάθε γυναίκα πριν τα 30 της
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top