Σούξου -Μούξου

Οι χειρότεροι τρόποι να χωρίσεις τον/την σύντροφό σου

Θες να χωρίσεις ρε παιδί μου, να ζήσεις ελεύθερο πουλί και φυσικά δε θες να μείνεις στη μνήμη του άλλου ως ο χειρότερος ή η χειρότερη σύντροφος όλων των εποχών; Σώπα. Ηρέμησε ξέρω τον τρόπο για να μη γίνει αυτό. Παρακάτω μπορείς να δεις τους τρόπους που ΔΕΝ πρέπει να χωρίσεις. Πρόκειται για το Ευαγγέλιο του χωρισμού.

#1 Με μήνυμα

Ναι ξέρω είναι ο πιο εύκολος τρόπος και μπορείς άνετα να κρύψεις τον πόνο σου, άσε που δε θα σου αλλάξει και εύκολα τη γνώμη ο άλλος, αλλά όχι! Είναι απαίσιος τρόπος και ακυρώνει τα όσα ζήσατε.

#2 Με status σε facebook/twitter κλπ

Ένα μεγάλο όχι. Δείξε λίγο σεβασμό.

#3 Μέσω τρίτου

Τουλάχιστον κωμικοτραγικό να μαθαίνει μέσω κοινού γνωστού ότι έχετε χωρίσει. Καλύτερα να το πεις αυτοπροσώπως πάρα να το μάθει τελευταίος.

#4 Ψεκάζοντας τον εαυτό σου με εξαφανιζόλ

Μας κοροϊδεύεις έτσι; Από όλους τους τρόπους που υπάρχουν εσύ διάλεξες απλώς να εξαφανιστείς; Όχι, δεν είναι η λύση να κλείνεις τηλέφωνα, προφίλ και να μεταναστεύεις σε άλλη χώρα.

#5 Σε εξόδους με φίλους/συγγενείς

Άσχημη εικόνα το να στήνεις καβγά και να χωρίζεις μπροστά στον περίγυρο είτε το δικό σου είτε του άλλου.

#6 Την ώρα που κάνετε σεξ

Βάρβαρο πράγμα να πετάς την ώρα που ο άλλος αφήνεται τέτοια βόμβα. Άσε που μετά θα πρέπει να σηκωθείς και να φύγεις χωρίς να έχετε τελειώσει. Απαπα.

#7 Όταν έχετε κανονίσει ταξίδι

Μα καλά έχετε κανονίσει ταξίδι και του/της λες να χωρίσετε; Είσαι με τα καλά σου; Και μετά ποιος θα πάρει τα εισιτήρια; Μεγάλο μπέρδεμα. Φρόντισε να μην το πεις τότε.

#8 Κάνοντας τη ζωή του/της πατίνι

Άλλη μια ανεκτική επιλογή για να χωρίσεις τον άλλον. Τι πάει να πει ότι δε θες να το πεις εσύ; Αφού θες να χωρίσεις μην προσπαθείς να βασανίσεις τον άλλον για να φύγει πρώτος. Είναι κρίμα και άσε που αν στο κάνουν, δε θα σου αρέσει καθόλου.

Οι χειρότεροι τρόποι να χωρίσεις τον/την σύντροφό σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top