Daily Yang

Οι νέες θέσεις της εβδομάδας θα σε ψήσουν να στείλεις σήμερα το βιογραφικό σου

Αυτή η εβδομάδα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο ευχάριστα! Σίγουρα κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι σου για να καταφέρεις να κάνεις την εβδομάδα αυτή μία από τις καλύτερες του Γενάρη, επαγγελματικά όμως τουλάχιστον φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου. Οι 10 θέσεις που βρήκαμε στο CollegeLink και σου προτείνουμε είναι οι εξής:

Account Executive @ TRUBERRIES

Η εταιρεία Truberries, η οποία εξειδικεύεται στον χώρο της έρευνας αγοράς και του στρατηγικού consulting αναζητά Account Executive. Σου αρέσει να ψάχνεσαι με τις τάσεις της αγοράς, να ερευνάς και να βρίσκεις ότι νέο υπάρχει, να επικοινωνείς και να συντονίζεις ομάδες; Αυτή είναι μία θέση για σένα!

Node.Js Developer @ ONETOURISMO

Θέλεις να εργαστείς σε μία εταιρεία travel technology με ηγετικό ρόλο στον χώρο των επιχειρήσεων; Εάν γνωρίζεις Node.js, γράφεις επαναχρησιμοποιήσιμο, testable και αποτελεσματικό κώδικα, και σου αρέσει να σχεδιάζεις εφαρμογές, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την αίτησή σου!

Business Analyst @ Uni Systems

Αν δεν γνωρίζεις ήδη την εταιρία αυτή μπες να την ψάξεις και να πάθεις πλάκα! Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ICT εταιρία με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και πλέον μέλος και της Quest Group. Αν έχεις σπουδάσει Computer Science ή Engineering, και δεν θα σε χάλαγε και κανένα επαγγελματικό ταξίδι, κάνε την αίτησή σου και πες γεια στην νέα σου δουλειά!

Freelance Sales Advisor / Real Estate Agent @ Engel & Völkers

Η Engel & Völkers είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στον κόσμο που ειδικεύονται στην πώληση και μίσθωση κατοικιών υψηλής ποιότητας, εμπορικών ακινήτων και γιοτ. Αυτή τη στιγμή έχει παρουσία σε περισσότερες από 800 τοποθεσίες σε 36 χώρες παγκοσμίως. Αν θες να γίνεις κομμάτι αυτής της ιστορίας και να αφήσεις και το δικό σου στιγμα, στείλε την αίτησή σου!

Junior Systems Administrator @ Truberries

Αν ασχολείσαι με το System Administration, δεν έχεις πολύ εμπειρία και ψάχνεις για μία part-time απασχόληση ώστε να εξελιχθείς στο αντικείμενό σου παράλληλα ίσως με τις σπουδές σου, τότε στείλε την αίτησή σου στη Truberries και δεν θα χάσεις!

Junior Graphic Designer @ Philippos Nakas SA

Ο Μουσικός Οίκος Φίλιππος Νάκας, που είναι ο παλαιότερος στην Ελλάδα, με βασικό αντικείμενο του ήταν η έκδοση μουσικών βιβλίων Ελλήνων συνθετών και η εισαγωγή, αντιπροσώπευση και εμπορία μουσικών οργάνων, ζητά Graphic Designer για δημιουργία εικαστικών προβολής της εταιρίας. Έχεις ό,τι χρειάζεται; Στείλε την αίτησή σου!

Customer Care Advisors @ Talanton Ltd

Σου αρέσει η ενασχόληση με τους πελάτες; Εάν έχεις μητρική γλώσσα τα ιταλικά ή τα γαλλικά και ευχέρεια στα αγγλικά, έχεις εμπειρία στο customer support ή στο client service, έχεις δυνατές ικανότητες επικοινωνίας και διαχείρισης τηλεφωνημάτων, και την δυνατότητα να εξυπηρετείς και να προσαρμόζεσαι στους διαφορετικούς χαρακτήρες πελατών, κάνε την αίτησή σου ως Customer Care Advisor στην εταιρεία Talanton Ltd. Κάνε την αίτησή σου!

B2B Sales Representative @ Sugar World – Aliprantis Ltd

Η εταιρεία Sugar World, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους προϊόντων διακόσμησης για γλυκά στην Ελλάδα, αναζητά B2B Sales Representative για διαχείριση τηλεφώνων, συλλογή παραγγελιών, φροντίδα για την εξυπηρέτηση των πελατών και ενασχόληση με τις πωλήσεις. Εάν λοιπόν προέρχεσαι από αντικείμενο πωλήσεων, είσαι ενεργητικό, κοινωνικό άτομο και σου αρέσει να εργάζεσαι σε ομάδες, κάνε την αίτησή σου!

Πωλητής/Πωλήτρια Λιανικής @ CLOTHING DISTRIBUTIONS S.A.

Αν αγαπάς την μόδα, είσαι καλός/ή στην επικοινωνία με τον κόσμο και ψάχνεις απασχόληση, τότε η θέση Πωλητές/πωλήτριες για τα καταστήματά στο attica CITY LINK στο Σύνταγμα και στο McArthurGlen στα Σπάτα σε αφορά! Η προϋπηρεσία είναι απαραίτητη, αλλά αν πιστεύεις ότι το έχεις, μην το σκέφτεσαι. Κάνε την αίτησή σου!

Junior Full Stack PHP Developer @ Intelligent Media LTD

Είσαι Full Stack PHP Developer και κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον εργασιακό χώρο; Εάν γνωρίζεις PHP, HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX/JSON, MySQL/MariaDB και έχεις εργαστεί πάνω σε CMS development, μην αργείς κάνε αίτηση στην Intelligent Media LTD.

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών!

Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!


To Top