Κοινωνικά

Οι νέοι που έκλεψαν τις εντυπώσεις στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

photo @MountainDew

Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 υπήρξαν μερικοί αθλητές που έλαμψαν και έκλεψαν τις εντυπώσεις, λόγω κάποιων συγκεκριμένων περιστατικών ή λόγω της ιστορίας που κρυβόταν πίσω από την εμφάνισή τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο 17χρονος αμερικανός αθλητής Red Gerard, ο οποίος παραλίγο να μην βρεθεί στον τελικό επειδή παρακολουθούσε σειρά στο Netfilx και παρακοιμήθηκε. Kατάφερε ωστόσο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο snowboarding. Ο Gerard λοιπόν, παρακοιμήθηκε βλέποντας Brooklyn Nine-Nine, με αποτέλεσμα να μην ακούσει το ξυπνητήρι του στις 6 το πρωί. Χάρις όμως τον συγκάτοικο του που τον ξύπνησε, κατάφερε να φτάσει στους αγώνες. Ο νεαρός αθλητής τη στιγμή της νίκης φώναξε «holy f*ck!», ενώ είχε σκορ 87.16 στα 100 και κατάφερε να γίνει ο πιο μικρός χειμερινός χρυσός ολυμπιονίκης των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά τον Billy Fiske το 1928.

Χορηγούμενο

Trulli

Δεύτερο παράδειγμα αποτελεί ο αθλητής Pita Taufatofua, ο οποίος για μία ακόμη χρονιά εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα. Ο Pita αψήφησε τους 0 βαθμούς Κελσίου και έκανε εντυπωσιακή είσοδο, γυμνός από τη μέση και πάνω, αναδεικνύοντας τους κοιλιακούς του. Το 2016 κέρδισε για πρώτη φορά τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη παρουσία του και ήταν ένας από τους 207 αθλητές που είχαν την ιδιαίτερη τιμή να μεταφέρουν το εθνικό σύμβολο της πατρίδας τους.

Χορηγούμενο

Trulli

Δεν πρέπει επίσης να ξεχάσουμε τις μαζορέτες του Κιμ Γιονγκ Ουν. Συνολικά 229 όμορφες νεαρές, μεταξύ αυτών χορεύτριες και μέλη της ορχήστρας Samjiyon, πάτησαν στην Νότια Κορέα και εντυπωσίασαν. Επρόκειτο για μια μεγαλοπρεπή εμφάνιση, καθώς φορούσαν όλες ίδια κόκκινα παλτά, ενώ η ενδυμασία του συμπληρωνόταν από μαύρα-γούνινα καπέλα και γάντια για να προστατευτούν από το κρύο.

Αθλητές που είτε κέρδισαν, είτε όχι, έκανα αισθητή την παρουσία τους και τράβηξαν τα βλέμματα. Κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν τα πλήθη, πράγμα δύσκολο αν λάβει κανείς υπόψη το πολυπληθές κοινό.

Οι νέοι που έκλεψαν τις εντυπώσεις στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top