Σούξου -Μούξου

Οι πρώην μετά τον χωρισμό κάνουν τα πάντα για να τους σιχαθείς

Η στιγμή που χωρίζεις όμορφα και πολιτισμένα και ενώ πιστεύεις πως έχεις ξεμπερδέψει μια και καλή, τελικά κάποια κατάλοιπα φαίνεται να σε ακολουθούν. Κατάλοιπα της σχέσης ή μήπως κατάλοιπα του ίδιου του πρώην; Η after-break up κατάσταση είναι μία δύσκολη φάση. Είτε προσπαθείς να χαλαρώσεις και να προχωρήσεις παρακάτω, ως ελεύθερη και ωραία, είτε πρέπει να αντιμετωπίσεις με υπερβολική δόση ψυχραιμίας και υπομονής τα καμώματα του πρώην σου.

Τι και εάν είπαμε ότι θα μείνουμε δυο καλοί φίλοι, τι και εάν είπαμε ότι θα συνεχίσουμε να μιλάμε πού και πού (ένα χρόνια πολλά στη γιορτή είναι του Θεού, βρε αδερφέ), πρόκειται για φράσεις που μας βγαίνουν κάπως μηχανικά τη στιγμή εκείνη του χωρισμού και φυσικά δεν τηρούμε τίποτα από όλα αυτά.

Ακόμη και εάν εμείς οι γυναίκες παίρνουμε όσκαρ τις περισσότερες φορές στα δακρύβρεχτα μηνύματα και στις κατινίστικες συμπεριφορές, είστε και εσείς οι άνδρες που κάνετε τα πάντα για να σας σιχαθούμε. Ενώ δηλαδή βλέπουμε ότι δεν πάει άλλο αυτή η σχέση και συμφωνούμε να χωρίσουμε, κρατώντας μία αξιοπρεπή στάση και μια όμορφη ανάμνηση του άλλου, έρχεστε και τα ανατρέπετε όλα. Αρχίζουν τα μυξοκλάματα, τα μηνύματα τύπου «σε θέλω πίσω» και «μου λείπεις πολύ», οι όλως τυχαίως συναντήσεις μας και οι μεταμεσονύχτιες κλήσεις με κάποιο καψουροτράγουδο και τη φάλτσα φωνή του να ακούγεται στο βάθος.

Το ίδιο τροπάριο και στην περίπτωση που χωρίσουμε από δική σας επιλογή. Εδώ ξεκινάει μια κατάσταση «τραβάτε με και ας κλαίω». Δηλαδή όχι μόνο μας χωρίζετε, αλλά θέλετε να συνεχίσετε να ελέγχετε κατά κάποιο τρόπο την κατάσταση. Στέλνετε μηνύματα τάχα για να δείτε πώς είμαστε, αλλά στην πραγματικότητα θέλετε να επιβεβαιώνετε ότι είμαστε ακόμη κολλημένες και ότι μόλις δοθεί η ευκαιρία θα γυρίσουμε πίσω σ’ εσάς. Από την άλλη, συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις το λεγόμενο σύνδρομο του «Follow – Unfollow», στο οποίο επιδίδεστε με τις ώρες, ακολουθώντας και ξεακολουθώντας μας στους λογαριασμούς των social media για το λόγο… α ναι, χωρίς να υπάρχει λόγος!

Για να μην αναφέρω τις επιπόλαιες επιλογές που κάνετε στη ζωή σας από εκεί και πέρα, μόνο και μόνο από εγωισμό και μάλιστα από έναν ανεξήγητο εγωισμό, τον οποίο θα έπρεπε να έχουμε κανονικά εμείς. Γιατί, και με χωρίζεις κύριε και θα βγεις και από πάνω; Σύνηθες φαινόμενο να καταφεύγετε στην αγκαλιά κάποιας κοπέλας, με την οποία δεν πολυταιριάζετε, κάνετε σχέσεις χωρίς να το πολυσκεφτείτε και γενικότερα κάνετε πράγματα, τα οποία μετανιώνετε και το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας κάνετε να χάσουμε και το τελευταίο σημάδι εκτίμησης που είχαμε για εσάς.

Οι πρώην μετά τον χωρισμό κάνουν τα πάντα για να τους σιχαθείς
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top