Κινηματογράφος

Οι ταινίες που νοσταλγούμε από τα παιδικά μας χρόνια, αλλά θα κάνουν comeback το 2019

Ενώ τα χρόνια περνάνε και αρχίζουμε να αναζητούμε πιο «ψαγμένες» ή πιο ασυνήθιστες νέες ταινίες στον κινηματογράφο, υπάρχουν και αυτές οι ταινίες που σημάδεψαν τα παιδικά μας χρόνια και δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ. Γι΄ αυτό το λόγο είναι στα σκαριά για να επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη μέσα στο 2019, για να νοσταλγήσουμε τις παλιές καλές εποχές:

#1 Lion King

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από τόσο χρόνια επιλέγουν να ξαναγυρίσουν την ταινία, αλλά με πιο σύγχρονα και ρεαλιστικά εφέ (προσωπικά αναμένω με αγωνία), μία ταινία που χαράκτηκε βαθιά στη ψυχή μας, αφού ίσως είναι από τα λίγα παιδικά με θάνατο πρωταγωνιστή. Ο Μουφάσα σημάδεψε για πάντα την παιδική μας ψυχή, ενώ ταυτιστήκαμε όλοι για την επάνοδο του Σίμπα. Παράλληλα Τιμών & Πούμπα έγιναν οι αγαπημένοι μας φίλοι, ενώ απέκτησαν και δική τους σειρά.

#2 Picatcu

Παρότι κοπέλα, δεν μπορώ να κρύψω ότι ήμουν φανατική των Pokemon με τις περιπέτειες τους. Και δεν μπορείς παρά να λατρέψεις τον καλό, ευγενικό αλλά ηλεκτρισμένο Picatcu. Και η αλήθεια είναι ότι ο συνδυασμός αγαπημένου παιδικού και αγαπημένου ηθοποιού (Ryan Reynolds) στη μεγάλη οθόνη, καθώς και η αγωνία για να δω πως θα αποδοθεί στη νέα σύγχρονη εποχή θα με κάνουν να τρέξω στις αίθουσες.

#3 Dumbo

Τα σκοτεινά μυστικά ενός τσίρκου θα αποκαλυφθούν από τον Dumbo και την παρέα του. Άλλωστε ποιος άλλος θα μπορούσε να τα ανακαλύψει παρά ένας ελέφαντας που μπορεί να πετά; Αγαπημένος ήρωας, που μας έμαθε να σεβόμαστε και να αγαπάμε το διαφορετικό.

#4 Avengers: Endgame

Δεν άντεξα, το έβαλα! Στο κάτω κάτω όταν πρωτοεμφανίστηκε το Avengers ήμουν ανήλικη. Τα δημοσιεύματα θέλουν τους περισσότερους από τους γνωστούς εκδικητές να επιστρέψουν για να σώσουν τον κόσμο από τον Mad Titan.

#5 Mary Poppins Returns

Μπορεί να βγήκε εντός του 2018, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την αγαπημένη νταντά όλων των παιδιών. Από παιδί διάβαζες το παραμύθι και την ιστορία της και ονειρευόσουν μια τέτοια νταντά. Στη συνέχεια βγήκε η ταινία με την Julie Andrews, και τώρα με την Emily Blunt. E, δεν νομίζω να την έχασε και καμιά γενιά.

Οι ταινίες που νοσταλγούμε από τα παιδικά μας χρόνια, αλλά θα κάνουν comeback το 2019
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top