Κινηματογράφος

Οκτώβριος στο Viasat Explore: Περιπέτειες στην Αυστραλία με θηριώδη ρυμουλκά

Τον Οκτώβριο στο Viasat Nature επιβιβαζόμαστε σε «Θηριώδη ρυμουλκά οχήματα». Η σειρά καταγράφει τις εργασίες των σκληροπυρηνικών εταιρειών ρυμούλκησης στη διάρκεια των οποίων παλεύουν να εξασφαλίσουν και να υλοποιήσουν τα πιο δύσκολα αλλά και επικερδή συμβόλαια ρυμούλκησης στην Αυστραλία. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 21:00.

Μία εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 21:00, κατεβαίνουμε στο ιστορικό μετρό του Λονδίνου και παρακολουθούμε ένα πρωτοφανές κατασκευαστικό έργο, από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, κι ένα από τα πιο φιλόδοξα μηχανικά επιτεύγματα στη Βρετανία από την εποχή του Μπρουνέλ, τη Γραμμή Ελισάβετ.

Copyright © BossaNova

Θηριώδη ρυμουλκά οχήματα / Viasat Explore
Πρεμιέρα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 21:00

Αριθμός επεισοδίων: 9 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ ριάλιτι/ επιχειρήσεις
Πρωτότυπος τίτλος: Extreme Tow Truckers
Έτος: 2021

Η σειρά καταγράφει τις εργασίες των σκληροπυρηνικών εταιρειών ρυμούλκησης στη διάρκεια των οποίων παλεύουν να εξασφαλίσουν και να υλοποιήσουν τα πιο δύσκολα αλλά και επικερδή συμβόλαια ρυμούλκησης στην Αυστραλία. Εξοπλισμένοι με ογκώδη μηχανήματα και ακριβά εργαλεία, οι οδηγοί των ρυμουλκών ανταποκρίνονται με κάθε μέσο και τρόπο στις επικίνδυνες αποστολές διάσωσης και αποκατάστασης. Αντιμέτωποι με δραματικά γεγονότα και καταστροφές απαρτίζουν χαρισματικές ομάδες  που συνδυάζουν τρομερές ικανότητες διάσωσης και επίλυσης προβλημάτων με το χαρακτηριστικό θάρρος των Αυστραλών. Κατά τη ρυμούλκηση βαρέων οχημάτων, κάθε αποστολή είναι άμεσα συνυφασμένη με τον χρόνο ενώ συνεπάγεται υψηλό οικονομικό διακύβευμα και συνεχείς κινδύνους τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα μηχανήματα. Σε αυτή τη βιομηχανία, μία και μόνη αποτυχία αρκεί για να βουλιάξει η επιχείρηση…

Copyright © Windfall

Ο σιδηρόδρομος των 15 εκ. λιρών: η τελετή εγκαινίων
Πρεμιέρα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 21:00

Αριθμός επεισοδίων: 2 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ ριάλιτι/ ιστορία/ ταξίδια
Πρωτότυπος τίτλος: The Fifteen Billion Pound Railway: The Grand Opening
Έτος: 2022

Η σειρά καταγράφει την τελετή εγκαινίων της Γραμμής Ελισάβετ. Έχοντας αποκλειστική πρόσβαση στην εταιρεία Κρόσρεϊλ και τον οργανισμό Μεταφορές για το Λονδίνο, καταγράφει τον αγώνα που γίνεται για τις δοκιμές και την παράδοση καθενός από τους εννέα κεντρικούς σταθμούς προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία της νέας Γραμμής Ελισάβετ. Ο σιδηρόδρομος, αρχικού προϋπολογισμού 15 δις λιρών -που μέχρι τώρα ανέρχεται σε 19 δις, και συνεχίζει να αυξάνεται- καλύπτει έκταση 120χλμ της πρωτεύουσας και έχει αναδειχθεί σε ένα πρωτοφανές κατασκευαστικό έργο, από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, κι ένα από τα πιο φιλόδοξα μηχανικά επιτεύγματα στη Βρετανία από την εποχή του Μπρουνέλ. Για περισσότερα από δέκα χρόνια παρακολουθούμε τους μηχανικούς, τους τεχνικούς και το προσωπικό μεταφορών οι οποίοι δέχονται συνεχή πίεση για να παραδοθεί το εκάστοτε τμήμα  έγκαιρα στους επιβάτες το 2022.

Οκτώβριος στο Viasat Explore: Περιπέτειες στην Αυστραλία με θηριώδη ρυμουλκά
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top