Daily Yang

Όλα αρχίζουν εδώ με 10 θέσεις εργασίας

Στις μέρες μας μπορεί η εύρεση εργασίας να φαντάζει βουνό, να σε αγχώνει και να σε απογοητεύει, όμως εμείς σου έχουμε τη λύση για σένα που είσαι νέος, που ονειρεύεσαι και έχεις φιλοδοξίες, για σένα που θες να κατακτήσεις τη θέση των ονείρων σου!

Ρίξε μια ματιά στη λίστα που σου ετοιμάσαμε και ξεκίνα την καριέρα σου τώρα!

Δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εδώ!

Digital Marketing Assistant  @Leader Online IKE

Είχες φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου να εργάζεται για πελάτες υψηλής αξίας για λογαριασμό ενός εξειδικευμένου digital marketing agency, Google Partner Premier, που εστιάζει στο SEO, το Google Adwords και τη Διαφήμιση στο Facebook; Η ευκαιρία σου είναι εδώ, για σένα που θες να κατακτήσεις τον κόσμο του digital marketing! Στείλε την αίτηση σου εδώ!

 Junior IT Support Technician  @ATHENS TECHNOLOGY CENTER

Αν έχεις πάθος με τις εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας και θες εργαστείς σε μια εταιρεία με πάνω από 30 χρόνια πείρας στο χώρο, που στοχεύει στην ανάπτυξη μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, καθώς και σε κυβερνητικούς οργανισμούς παγκοσμίως, τότε αυτή η θέση είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου! Στείλε την αίτηση σου εδώ!

Junior Java Developer @Athens Exchange Group

Είσαι ταλαντούχος Java Developer; Έλα, λοιπόν, να κάνεις join την ομάδα των Systems Development στην ATHEX Group! Ένα δυναμικό και συνάμα δημιουργικό περιβάλλον μάθησης και εξέλιξης σε περιμένει! Στείλε την αίτηση σου εδώ!

Group Front Office IT Specialist @FOURLIS GROUP

Ο Όμιλος FOURLIS αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών με την εμπορική του δραστηριότητα να εκτείνεται στις χώρες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας. Είσαι έτοιμος να ενταχθείς στην IT team του Ομίλου FOURLIS; Στείλε την αίτηση σου εδώ!

 Junior Data Scientist (Πρακτική Άσκηση) @Money Market Α.Ε.

Για σένα που είσαι φοιτητής και δικαιούσαι να πραγματοποιήσεις πρακτική άσκηση μέσω της σχολής σου, αυτή θέση σε αφορά! Η Money Market αναζητά τον υποψήφιο που θα ενταχθεί στην Business Inteligence & Data Analytics ομάδα της εταιρίας. Εκεί, θα απασχοληθεί στο κομμάτι του Sales Reporting & Visualization, όπου η ομάδα αναλύει δεδομένα πωλήσεων των χρηστών και πελατών της εταιρίας προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει Sales Insights για αυτούς τους χρήστες. Στείλε την αίτηση σου εδώ!

IT Software Engineer (Πρακτική Άσκηση) @Money Market Α.Ε.

Τo insurancemarket.gr αναπτύχθηκε από την moneymarket Ανώνυμη Εταιρεία Μεσιτών Ασφαλίσεων. Είναι το μεγαλύτερο site online σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα. Μια μοναδική ευκαιρία, για σένα που είσαι φοιτητής, δικαιούσαι την άσκηση πρακτικής μέσω της σχολής σου και θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με ανάπτυξη και τη συντήρηση όλων των προϊόντων της εταιρία (insurancemarket.gr, energymarket.gr κα) στο Product Department της εταιρείας. Στείλε την αίτηση σου εδώ!

Υπάλληλος Τεχνικής Υποστήριξης – Εξυπηρέτηση Πελατών @IPGLOBAL IKE

Ένας από τους μεγαλύτερους καταχωρητές domain name και παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Ελλάδα, η IPGLOBAL IKE (IP.GR), αναζητά το επόμενο μέλος για την ομάδα της. Γίνε, λοιπόν, το νέο μέλος της ομάδας τεχνικής υποστήριξης που θα παρέχει υποστήριξη στους πελάτες τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω e-mail! Πρόλαβε την προθεσμία των αιτήσεων! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 Web Developer @e-satisfaction

Θα ήθελες να εργαστείς ως web developer στην πρώτη Humanized Marketing Platform για e-busines; Συνεχής εκπαίδευση, δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον, εταιρικό λάπτοπ είναι μόνο μερικά από τα οφέλη ενός εργαζόμενου στην εταιρεία τους! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Εκπρόσωπος Πωλήσεων @Douleutaras.gr

Είσαι επικοινωνιακός, με μεταφορικό μέσο και θα ήθελες να εργαστείς σε μία από τις μεγαλύτερες startups στην Ελλάδα, με ανταγωνιστικές αποδοχές, πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης και πολύ μεγάλες προοπτικές εξέλιξης; Εάν ναι, τότε στείλε την αίτηση σου τώρα!

Χημικός στις πωλήσεις @S KONTARI AND SON CHEMICAL NET PRIVATE COMPANY

Δυνατό σου σημείο είναι οι πωλήσεις, έχεις πτυχίο χημικού, σου αρέσει να παρακολουθείς τις τάσεις της αγοράς και του ανταγωνισμού, σου βρήκαμε δουλειά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Οι ευκαιρίες δεν περιορίζονται μόνο εδώ, καθώς στο CollegeLink θα βρεις πάνω από 300 εταιρείες που αναζητούν τον επόμενο νέο που θα ενταχθεί στο δυναμικό τους! Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink για να προλάβεις την ευκαιρία της καριέρας σου!


To Top