Λάιφσταϊλ

Όλα όσα γίνονται πίσω από μια κλειστή πόρτα

Τι γίνεται λοιπόν όταν κλείνει μια πόρτα ή καλύτερα τι κάνουμε πίσω από κλειστές πόρτες; Στιγμές που κανένας δεν ξέρει και κανείς δεν δίνει σημασία.

Ένα ταλαντούχο κορίτσι, η Αmanda Oleander από τον Αύγουστο του 2017 δεν έχει σταματήσει ούτε μέρα να ζωγραφίζει. Eμπνευσμένη από την καθημερινότητα αποτυπώνει τα γεγονότα και τα συναισθήματά της σε εικόνες που ανεβάζει στο Instagram.

Με αφορμή λοιπόν, αυτό το κορίτσι που ομολογουμένως πια έχει καταφέρει να προσελκύσει μια αρκετά μεγάλη ομάδα ανθρώπων μας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις όμορφες στιγμές της καθημερινότητας, αλλά ταυτόχρονα και τις αστείες και πιο περίεργες.

Τέτοιες στιγμές όπως μπορούμε να δούμε είναι από μία απλή βόλτα με το ποδήλατο έως και πιο προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο μας. Ταυτόχρονα, δεν λείπουν και πιο αστεία σκίτσα, όπως για παράδειγμα στιγμές που βρισκόμαστε στο μπάνιο, αλλά μιλάμε στο κινητό μας ή την αμήχανη στιγμή που έρχεται η ώρα του ξυρίσματος μετά από καιρό.

Παράλληλα, η amandaoleander μας χαρίζει και πιο συναισθηματικές εικόνες όπως είναι μια ζεστή αγκαλιά με τον σύντροφό μας ή μια αγκαλιά που φανταζόμαστε ότι κάνουμε σε ένα πρόσωπο που μας λείπει πολύ, αλλά δυστυχώς δεν είναι κοντά μας.

Μέσα λοιπόν, από αυτά τα σκίτσα ίσως μπορούμε να δώσουμε λίγο περισσότερη σημασία στα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά και να δώσουμε στο καθένα τη σημασία που του αξίζει!

Δείτε μερικά από τα καλύτερα που επιλέξαμε:

https://www.instagram.com/p/BebRAIUlimy/?taken-by=amandaoleander

https://www.instagram.com/p/BgO_UdzFqvh/?taken-by=amandaoleander

https://www.instagram.com/p/BhFMJs3l0XX/?taken-by=amandaoleander

https://www.instagram.com/p/Bg11Fiel8qg/?taken-by=amandaoleander

https://www.instagram.com/p/Bg4XbfxlEdf/?taken-by=amandaoleander

https://www.instagram.com/p/Bgk4Ev7FkUc/?taken-by=amandaoleander

https://www.instagram.com/p/Bh-1p-_lnNm/?taken-by=amandaoleander

https://www.instagram.com/p/BhxUZhdFl0F/?taken-by=amandaoleander

https://www.instagram.com/p/BhlEP-jFKgD/?taken-by=amandaoleander

Όλα όσα γίνονται πίσω από μια κλειστή πόρτα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top