Σούξου -Μούξου

Όλοι έχουμε μια φίλη που μιλάει συνέχεια για το αγόρι της

«Ο Κώστας το ένα, ο Κώστας το άλλο», κάπως έτσι είναι οι συζητήσεις ή μάλλον ο μονόλογος που κάνει η δεσμευμένη της παρέας και εκνευρίζει κυρίως τις single φίλες της. Παραδέξου ότι σου έχει τύχει και εσένα παρόμοια κατάσταση και είτε ήσουν single είτε σε σχέση σε εκνεύρισε το ίδιο!

Αν είσαι εσύ η αμετανόητη εργένισσα της παρέας, συνήθως δεν περνάς πολύ χρόνο με τις φίλες σου που έχουν βρει αγόρι γιατί έχετε πλέον τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και ενδιαφέροντα. Άπαξ όμως και συναντηθείτε, αναγκαστικά γεύεσαι κι εσύ λίγο (έως πάρα πολύ) τη γλύκα των δεσμευμένων: όσο κακό κι αν ακούγεται, όχι δεν σε νοιάζει ούτε πού θα πάνε διακοπές, ούτε πόσο τέλειος είναι σε όλα, ούτε πώς ήταν τα παιδικά του χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, δείχνεις τεράστιο ενδιαφέρον να μάθεις, ενώ μέσα σου φλέγονται χιλιάδες σκέψεις: «Σταμάτα θα κλάψω κι εγώ θέλω», «δεν υπάρχει ο τέλειος άντρας, όλοι γουρούνια είναι», «Τόσο καλά δεν ξέρω ούτε τα δικά μου παιδικά χρόνια», και πάει λέγοντας. Δεν βλέπεις όμως να σταματάει ποτέ από μόνη της αν δεν αλλάξεις εσύ θέμα, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνετε πολύ καιρό να ξαναβρεθείτε!

Ακόμα κι όταν είσαι κι εσύ δεσμευμένη και δεν συμπεριφέρεσαι έτσι, μια τέτοια κατάσταση ενοχλεί το ίδιο κι εσένα. Και ναι, σε εκνευρίζει όταν το αγόρι μιας φίλης είναι το κύριο θέμα συζήτησης. Είτε μιλάτε για μόδα, είτε για νύχια, πάντα κάπου θα συσχετίσει και αυτόν. Και κάπου εκεί σκέφτεσαι ότι ο δικός σου είναι καλύτερος ή ότι κι άλλες κοπέλες έχουν σχέση, αλλά δεν κάνουν κι έτσι. Το σίγουρο είναι ότι δεν θες κι εσύ να μπεις σε αυτή την διαδικασία κάνοντας το ίδιο γιατί ξέρεις ότι είναι εκνευριστικό για την παρέα, με την οποία, ναι μεν θα συζητήσεις για τη σχέση και τον σύντροφό σου, αλλά από την άλλη καλό είναι να μη γίνονται υπερβολές!

Όλοι έχουμε μια φίλη που μιλάει συνέχεια για το αγόρι της
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top