Σπουδές

Online μαθήματα ονυχοπλαστικής. Τώρα μπορείς να γίνεις nail artist από την άνεση του σπιτιού σου

Το να σκέφτεσαι πάρα πολύ καιρό για να κάνεις κάτι είναι συχνά ο λόγος που ποτέ δε γίνεται. Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε ένα εμπόδιο και μια ευκαιρία είναι η στάση σου. Αν πάντα ήθελες να μάθεις την τέχνη της ονυχοπλαστικής και διάφορα εμπόδια δεν σου επέτρεπαν να παρακολουθήσεις από κοντά μαθήματα, πλέον υπάρχουν λύσεις για να κάνουν το όνειρό σου πραγματικότητα… από απόσταση. 

Η σχολή Beauty – Full Academy, που πρωτοστατεί στις εξελίξεις του τομέα περισσότερο από 10 χρόνια δημιούργησε ένα τρίμηνο online σεμινάριο, ώστε να μπορέσουν να μάθουν όλα τα μυστικά του κλάδου διαδικτυακά όλοι όσοι δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν μαθήματα δια ζώσης λόγω περιορισμένου χρόνου ή επειδή μένουν μακριά σε περιοχές που δεν υπάρχει πρόσβαση σε σχολές. Παράλληλα, με αυτόν τρόπο, δεν υπάρχει φόβος ότι μια επερχόμενη καραντίνα θα διακόψει τα μαθήματα στη μέση. Μπορείς πλέον να μάθεις την τέχνη ονυχοπλαστικής παίρνοντας πιστοποίηση ως “Ειδικός Αισθητικής Άκρων ΚΔΒΜ1” από την άνεση και την ευκολία του σπιτιού σου. 

Το σεμινάριο διαρκεί 3 μήνες και τα μαθήματα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα. Υπάρχουν πρωινά, μεσημεριανά και απογευματινά τμήματα, ώστε κάθε σπουδαστής να μπορεί να επιλέξει αυτό που τον βολεύει περισσότερο. Επίσης, γίνονται συχνές ενάρξεις μαθημάτων και έτσι δε χρειάζεται να αγχώνεσαι ότι έχασες “τη σεζόν”. Όλα τα μαθήματα καταγράφονται και δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης τους για 30 ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κάνεις όποτε το θελήσεις επαναλήψεις και συνεχή εξάσκηση.

Μέσα σε 3 μήνες θα έχεις μάθει ό,τι αφορά το manicure, το pedicure και τη δημιουργία artificial nails, ώστε να μπεις στο χώρο της περιποίησης άκρων με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Συγκεκριμένα, το online full pack περιλαμβάνει:

Οι εκπαιδεύτριες είναι πάντα εκεί, έχοντας συνεχή επικοινωνία με όλους τους σπουδαστές. Λαμβάνουν συνέχεια φωτογραφίες με τη δουλειά των μαθητών, κάνουν διορθώσεις και δίνουν συμβουλές!

Σε κάθε σπουδαστή παρέχεται ένα σετ με μεταλλικά εργαλεία μανικιούρ, πεντικιούρ και λίμες, απλά βερνίκια, ένα κιτ ακρυλικού, gel και acrygel και πινέλα nail art, ώστε να έχει από την πρώτη μέρα τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να μπορέσει να εφαρμόσει ό,τι του δείχνουν οι καθηγήτριες της Beauty – Full Academy.

Επιλέξαμε τα μαθήματα της σχολής Beauty – Full Academy γιατί έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές από προηγούμενους σπουδαστές, οι οποίοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις καθηγήτριες, τόσο από άποψη μετάδοσης γνώσεων, όσο και από άποψη συμπεριφοράς και κλίματος στα μαθήματα.

“Άψογη ομάδα, αποτελούμενη από επαγγελματίες και άψογους εκπαιδευτές! Είμαι πολύ τυχερή που έγινα μέρος της ομάδας Beauty-Full Academy, καθώς οι γνώσεις που απέκτησα, η συνεχή ενημέρωση πάνω σε απορίες και συμβουλές βοήθησαν στην σωστή προετοιμασία για την αγορά εργασίας” ανέφερε η Αλεξάνδρα Λ.

“Η εμπειρία μου σε αυτή τη σχολή θα μου μείνει αξέχαστη! Έμαθα πάρα μα πάρα πολλά πράγματα και κόλπα μια σωστής και έξυπνης τεχνήτριας!” είπε η Κλαούντια.

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους εδώ

Online μαθήματα ονυχοπλαστικής. Τώρα μπορείς να γίνεις nail artist από την άνεση του σπιτιού σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top