Μασαbook

Όταν βγάζεις το φαγητό σου φωτογραφία, το απολαμβάνεις περισσότερο

Ποιος να το περίμενε πως όταν έκανα πλάκα στους φίλους μου όταν με κράζανε για τις ινσταγκραμικές μου φαγητοφωτογραφίες ότι αυτό έχει μια επιστημονική βάση τελικά. Θα αναρωτιέσαι και με το δίκιο σου για το τι λέω αλλά παιδιά μπορώ να το εξηγήσω. Για την ακρίβεια μπόρεσαν να το εξηγήσουν 2 καθηγητές από το πανεπιστήμιο του Saint Joseph και το πανεπιστήμιο του San Diego.

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν ήταν το εξής, πως πρέπει πάντα να βγάζουμε το φαγητό μας φωτογραφία. ΠΑΝΤΑ! Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως δεν απολαμβάνουμε ένα φαγητό μόνο με τη γεύση, αλλά χρησιμοποιούμε ασυνείδητα όλες μας τις αισθήσεις.

Αυτό που παρατηρήθηκε από τις 3 ομάδες των 120 ατόμων ήταν πως το να φωτογραφίζεις το φαγητό σου αφήνεις τις αισθήσεις σου να απολαμβάνουν  αυτό που τρως και δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να το απολαύσει.

Νομίζω πως πλέον μπορείς και να βγάζεις το φαγητό σου φωτογραφία χωρίς να ανησυχείς αλλά και να το παίζεις ψαγμενιά όταν τους την λες!! Συνέχισε λοιπόν τις φωτογραφίσεις σου χωρίς ανησυχία πια!

Όταν βγάζεις το φαγητό σου φωτογραφία, το απολαμβάνεις περισσότερο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top