Ανδρική Μόδα

Το oversized κασκόλ εξασφαλίζει άνεση, ζεστασιά και άποψη

Με την ουσία του χειμώνα να εκδηλώνεται στην πλήρη έκφανση της, η ανάγκη για κάλυψη είναι σχεδόν επιτακτική. Οι κρύες μέρες του χρόνου πολύ συχνά απαιτούν έξυπνους συνδυασμούς που εξασφαλίζουν άνεση, ζεστασιά και άποψη. Η τάση του layering έχει συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχημένη ανταπόκριση απέναντι στις απαιτητικές προκλήσεις του καιρού, με τα πολλαπλά στρώματα ρούχων να παρέχουν την πιο σωστή απάντηση σε κάθε σχετικό προβληματισμό.

Η επαγγελματικότητα στην τεχνική της επιστρωμάτωσης γίνεται εμφανής στην επιλογή των συμπληρωματικών αξεσουάρ που θα ενισχύσουν το «οχύρωμα» ενάντια στο κρύο. Όπως φάνηκε από τους ειδικούς στο είδος – σχεδιαστές και street style icons – δεν υπάρχει πιο κατάλληλη επιλογή, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και πρακτικότητας, από τα oversized κασκόλ.

Η λειτουργικότητα του κασκόλ για τη φετινή χρονιά έχει πάρει μία διαφορετική διάσταση. Δεν αποτελεί πλέον ένα διακριτικό συμπλήρωμα, αλλά έναν καθοριστικό παράγοντα για το ενδυματολογικό σύνολο. Η υπερμεγέθης γραμμή του έχει τη δυνατότητα να απογειώσει μία απλή εμφάνιση, αλλά και να διατηρήσει με τον πιο fashion forward τρόπο τις ισορροπίες σε ένα πιο έντονο ντύσιμο (όταν χαρακτηρίζεται από πιο ήπιους τόνους).

Εκτός, λοιπόν, από τα oversized πανοφώρια που κυριαρχούν σε όλες τις trend lists του 2017, τα oversized κασκόλ θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος ενάντια στο κρύο και ο «partner in crime» σας για όλες τις εντυπώσεις που θα κλέψετε!

_ARC0011

_ARC0747

_JUN0753

_JUN0815

_MON0046

1020 (6)

1020 (7)

Pitti-Uomo-91-Autumn-Winter-2017-21

Το oversized κασκόλ εξασφαλίζει άνεση, ζεστασιά και άποψη
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top