Λάιφσταϊλ

Πάντα έχεις μια παρέα να σε περιμένει στις διακοπές σου στο χωριό και ας μην πολυταιριάζετε

Είναι και εκείνη η στιγμή που ναι περιμένεις πώς και πώς να κατέβεις στο χωριό και να δεις εκείνους τους φίλους που περνάτε μαζί κάθε καλοκαίρι.

Βγαίνετε μαζί, αράζετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα σπίτια κάνοντας ατελείωτες κουβέντες, κάθεστε με τις ώρες στη θάλασσα μέχρι να πέσει ο ήλιος. Ξεχνιούνται άραγε εκείνα τα ψησίματα στο εξοχικό, οι φωτιές στη θάλασσα τα καλοκαιρινά βράδια ή τα πανηγύρια που και ο πιο rock maniac θα χορέψει ένα καλαματιανό; Φυσικά και δεν ξεχνιούνται.

Μπορεί να είστε τόσο διαφορετικοί, ίσως στην καθημερινότητα να μην μπορούσατε ποτέ να κάνατε παρέα μεταξύ σας, όμως σας ενώνουν τα καλοκαίρια σας, εκείνα τα καλοκαίρια που θα θυμάστε για πάντα και που κάθε χρόνο περιμένετε να έρθουν για να είστε πάλι όλοι μαζί. Τι και αν έχει περάσει ένας χειμώνας που μπορεί να έχετε χάσει κάθε επικοινωνία, τα καλοκαίρια σας είναι εδώ για να σας ενώνουν ξανά και ξανά! Σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα.

Έτσι, και αν το καλοκαίρι τελειώνει σιγά σιγά ξέρετε καλά ότι θα χαθείτε για λίγο αλλά το επόμενο δεν αργεί και θα είστε ξανά στα ίδια μέρη μαζί.

Ζήστε λοιπόν αυτά τα χρόνια γεμάτα τρέλα, διασκέδαση και εμπειρίες, γιατί όλοι ξέρουμε καλά ότι δεν ξαναγυρίζουν ποτέ πίσω!

Πάντα έχεις μια παρέα να σε περιμένει στις διακοπές σου στο χωριό και ας μην πολυταιριάζετε
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top