Λάιφσταϊλ

Πώς είναι να μεγαλώνεις με μικρότερα αδέρφια;

Η αλήθεια να λέγεται. Δεν είναι το ευκολότερο πράγμα να μεγαλώνεις με μικρότερα αδέρφια, αλλά οι εμπειρίες που αποκομίζει κανείς είναι πολλές. Μπορεί να μην το παραδεχόμαστε, αλλά τα μικρότερα αδέρφια είναι η αδυναμία μας.

Ο,τι και αν κάνουν, όσο και να σου σπάνε τα νεύρα, λατρεύεις να περνάς χρόνο μαζί τους. Συζητάτε ώρες ολόκληρες για αυτά που σας προβληματίζουν και δίνεται συμβουλές ο ένας στον άλλον.
Μια καλλιτέχνης από την Κορέα αποτύπωσε σε σκίτσα μερικές από τις εμπειρίες μας με τα μικρότερα αδέρφια και εμείς διαλέξαμε τα καλύτερα.

1/ Ως μεγαλύτερη εννοείται πως κάνεις όλες τις αγγαρείες του σπιτιού και τα μικρότερα αδέρφια σου συμβάλλουν επικουρικά (στην καλύτερη) και σε επιβλέπουν. Αυτές είναι οι αδικίες της ζωής.

2/ Όλες οι μεγαλύτερες αδερφές έχουν τσακωθεί με τις μικρότερες γιατί τους κλέβουν τα καλλυντικά, το τουλάχιστον δυο μεγέθη μεγαλύτερο μπλουζάκι και γενικά ό,τι βρουν και τους κάνει κλικ. Είναι νόμος!

3/ Είναι και εκείνη η ρημάδα η στιγμή που πήρες απόφαση να ανοίξεις βιβλίο να διαβάσεις, αλλά το μικρό αδερφάκι σου είχε άλλα σχέδια για σένα.

4/ Από μικρές όμως, απολαμβάνατε εκείνα τα βράδια που καθόσασταν με τις ώρες μπροστά στην τηλεόραση και ενώ η ώρα ήταν περασμένη λέγατε «δέκα λεπτά ακόμη και μετά πάμε για ύπνο».

5/ «Σταμάτα να ψηλώνεις κάποια στιγμή πρέπει να σε φτάσω», λένε τα μικρά αδέρφια περνώντας πάνω από τα πόδια των μεγαλυτέρων μπας κι μείνουν κοντοί.

Και μετά από όλα αυτά λοιπόν, πείτε μου πώς γίνεται όσο και να μας ταλαιπωρούν, όσο και να μας σπάνε τα νεύρα, όσο και αν την «πληρώνουμε» πολλές φορές εξαιτίας τους, να μην τα αγαπάμε;

Πώς είναι να μεγαλώνεις με μικρότερα αδέρφια;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top