Ομορφιά

Πώς να αξιοποιήσεις σωστά την αδυναμία σου στο κόκκινο κραγιόν

Ένα κραγιόν πάντα είναι ο σύμμαχος της γυναίκας, το κόκκινο κραγιόν όμως είναι όπλο της. Μια hot επιλογή που γοητεύει και σαγηνεύει κάθε γυναίκα. Για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα, ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγουμε κάποια λάθη στο μακιγιάζ, αλλά και στο look μας γενικότερα.

Καταλληλη αποχρωση

Το νούμερο ένα είναι να βρούμε την κατάλληλη απόχρωση, αυτή που ταιριάζει με την επιδερμίδα μας. Γιατί είναι πολύ εύκολο αντί να φορέσουμε το κόκκινο κραγιόν να μας «φορέσει» και να δείχνει ξένο πάνω μας. Γι΄αυτό το λόγο, μπορούμε να επισκεφτούμε ένα κατάστημα έτσι, ώστε να κατατοπιστούμε και να βρούμε την ιδανική απόχρωση για μας.

Προσοχη στο περιγραμμα

Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε λάθος με ένα τόσο έντονο χρώμα κραγιόν και να ξεφύγουμε από τη γραμμή των χειλιών μας. Για να αποφύγουμε αυτά τα λάθη, καλό είναι να χρησιμοποιούμε περίγραμμα στην ίδια σχεδόν απόχρωση του κραγιόν για να δώσουμε έτσι το τέλειο σχήμα στα χείλη μας.

Το υπολοιπο μακιγιαζ δεν πρεπει να ειναι βαρυ

Το κόκκινο κραγιόν είναι από μόνο του αρκετά έντονο και τραβάει τα βλέμματα. Αν το επιλέξουμε, το υπόλοιπο μακιγιάζ δεν θα πρέπει να είναι τόσο έντονο γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα βαρύ. Πολύ έντονα smokey eyes, highlighter, ρουζ, ψεύτικες βλεφαρίδες δεν έχουν εδώ θέση. Αντιθέτως, χρησιμοποιούμε αυτά τα προϊόντα και τεχνικές ήπια, για να μην κλέψουν τη λάμψη του κόκκινου κραγιόν!

Αποφευγουμε τις ροζ αποχρωσεις στο μακιγιαζ

Ροζ και κόκκινο δεν μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία στο πρόσωπο, οπότε καλό είναι αποφεύγουμε κάθε απόχρωση του ροζ στο μακιγιάζ μας είτε σε ρουζ, είτε σε σκιά. Το ίδιο βέβαια ισχύει και γενικά για τα έντονα χρώματα (μπλε μολύβια, πράσινες σκιές κτλ). Αντ΄αυτών, μπορούμε να επιλέγουμε πιο γήινες αποχρώσεις, όπως καφέ σκιά ή ρουζ τα οποία βέβαια θα χρησιμοποιούμε με φειδώ!

Προσοχη στο ντυσιμο

Τα ίδια που ισχύουν για το υπόλοιπο μακιγιάζ, ισχύουν και για το ντύσιμό μας. Όταν επιλέγουμε το κόκκινο κραγιόν, δεν φοράμε έντονα χρώματα στα ρούχα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό. Γι΄αυτό το ντύσιμό μας θα πρέπει να είναι πιο ήσυχο όπως το total black, total white, ρούχα σε γήινες αποχρώσεις, ή ακόμη και ρούχα με έντονο χρώμα σε πολύ μικρή έκταση.

Με κάποιο περίεργο τρόπο, το κόκκινο κραγιόν προσδίδει μεγάλη αυτοπεποίθηση, έτσι αποτελεί και το πιο ισχυρό όπλο μας. Μας προσδίδει και αυτό το sexiness που χρειαζόμαστε για να γοητεύσουμε καθέναν που θα βρεθεί μπροστά μας! Πώς να μην το αγαπάμε, λοιπόν;

Πώς να αξιοποιήσεις σωστά την αδυναμία σου στο κόκκινο κραγιόν
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top