Ζώδια

Πώς να επιβιώσεις σε μια σχέση με έναν Σκορπιό

Όπως είπε και η γαλλίδα συγγραφέας Christine Orban, «Ερωτισμός είναι να δέχεσαι να παραδοθείς σε έναν άνθρωπο και όχι σε κάποιον άλλο». Αν θέλετε να κάνετε έναν Σκορπιό να χαμογελάσει, σας προτείνω να του ψυθιρίσεται αυτή την φράση.

Κακά τα ψέματα, είναι δύσκολο να έχεις για σύντροφο έναν Σκορπιό. Όχι, δεν είναι κακοί και σε καμία περίπτωση άπιστοι, απλά πάρα πολύ δύσκολοι σαν άνθρωποι. Ένας Σκορπιός θέλει να ξέρει ότι σε έχει ολόκληρο ψυχή τε και σώματι. Σχέση με έναν Σκορπιό σημαίνει κάτι παραπάνω από σεξ, κάτι παραπάνω απο το «περνάω καλά», κάτι παραπάνω από το «αγαπώ».

Δεν συμβιβάζεται με μίσες καταστάσεις, τα θέλει όλα ή τίποτα. Όπως λέει και ο Σαμπάνης «καλύτερα μπόρα από αιώνια βροχή». Γνωρίζει πως το λίγο τον καταστρέφει σιγά-σιγά, γι΄αυτό και δεν το ανέχεται. Πώς όμως κάποιος μπορεί να καταφέρει να αντέξει την σχέση μαζί του; Ας δούμε μερικές δύσκολες καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις μέσα στη σχέση σας.

ΖΗΛΙΑ

Ναι, το ξέρω, δεν χρειάζεται να του δώσεις λόγο, απλά ζηλεύει. Όμως για να το αποφύγεις καλού-κακού, κάθε φορά που θα αισθάνεσαι ότι υπερβάλει, να του εξηγείς την κατάσταση με ήρεμο τρόπο 5-10 φορές,  όσες χρειαστεί. Ποτέ, μα ποτέ μην του πεις ψέματα ή κρύψεις π.χ. μια έξοδο. Θα πάρει φωτιά το μυαλό του και δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου.

ΜΥΣΤΙΚΑ

Πρόσεχε, δεν μιλάω για δικά σου μυστικά, αλλά για δικά του. Οι Σκορπιοί είναι κλειστοί σαν μύδια και χρειάζεται χρόνος για να τους κάνεις να σου ανοιχτούν και να σε εμπιστευτούν. Δεν είναι ότι έχει να σου κρύψει κάτι σπουδαίο, απλά έχει μάθει να μην αφήνει να βλέπουν τις ευάλωτες στιγμές του και τις αδυναμίες του.

ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Έχω πεί πολλές φορές ότι οι σκορπίοι πίο εύκολα αυτοκαταστρέφονται παρά κάνουν κακό στους άλλους. Ωστόσο μιλούν και υπερβάλλουν συχνά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους αφήσεις να τα πούν και να ξεσπάσουν μετά θα μπορέσεις να μιλήσεις μαζί τους και να βελτιώσεις κατα πάσα πιθανότητα μια περίεργη κατάσταση.

photo: whatmensecretlywantnews.blogspot.gr
Πώς να επιβιώσεις σε μια σχέση με έναν Σκορπιό
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top