Φοιτητικά

Πώς να βελτιώσεις τους βαθμούς σου στη σχολή;

Παρόλο που όλοι λένε ότι σαν τη “φοιτητική ζωή δεν έχει”, όταν έρχονται εργασίες είτε αυτές είναι εργασίες εξαμήνου, πτυχιακές και διπλωματικές, είτε παρουσιάσεις και στατιστικές αναλύσεις, τα πράγματα δεν είναι χαλαρά και ανάλαφρα. Ειδικά, για όσους δουλεύουν ή έχουν πολλές υποχρεώσεις, η συγγραφή μιας εργασίας φαντάζει βουνό και το να καταφέρουν να την  παραδώσουν πριν το deadline είναι ένας ατελείωτος και πολύ αγχωτικός αγώνας δρόμου. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις για να διασφαλίσουμε ότι όχι μόνο θα προλάβουμε να την παραδώσουμε στην ώρα της, αλλά και ότι θα έχουμε μια εργασία υψηλής ποιότητας, που θα είναι καλά δομημένη και χωρίς σφάλματα, πρέπει να αναζητήσουμε βοήθεια.

Μια πλατφόρμα εκπόνησης φοιτητικών εργασιών και διπλωματικών διατριβών που έχει λύσει το πρόβλημα των εργασιών σε χιλιάδες φοιτητές στην Ελλάδα είναι η iziPen. Σκοπός της izipen είναι να μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε χρόνο και να βελτιώσουμε τους βαθμούς μας, παρέχοντάς μας επαγγελματική και αποτελεσματική υποστήριξη.

Πώς θα μας βοηθήσει η iziPen να τελειώσουμε τη σχολή με καλό βαθμό;

Εργασίες γραμμένες από επαγγελματίες

Στην iziPen υπάρχει ένα μεγάλο δίκτυο με περισσότερους από 5.295 πιστοποιημένους writers, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι καθηγητές μεταπτυχιακού & διδακτορικού επιπέδου. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα βρούμε κάποιον writer, που να γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενό μας και που να έχει όλα τα απαραίτητα ακαδημαϊκά προσόντα για να μας γράψει μια άριστη εργασία σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Η iziPen είναι η μόνη πλατφόρμα εκπόνησης εργασιών που μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε το προφίλ των writers, στο οποίο αναγράφονται: ο αριθμός των εργασιών που έχουν εκπονήσει, οι αξιολογήσεις που έχουν λάβει από προηγούμενους πελάτες, ratings, τα ακαδημαϊκά προσόντα τους, οι τίτλοι σπουδών τους  και η συγγραφική εξειδίκευσή τους. 

Έτσι, μπορούμε να επιλέξουμε writer με ασφάλεια και να είμαστε σίγουροι ότι θα παραδώσουμε μια εργασία που θα μας “ανεβάσει” τον βαθμό.

Περισσότερες πληροφορίες για την iziPen θα βρεις εδώ

Εγγυημένο αποτέλεσμα

Μέχρι τώρα στην iziPen έχουν ολοκληρωθεί 372.967 εργασίες διαφόρων ειδών και διαφόρων τομέων. Τα σχόλια των χρηστών μιλάνε από μόνα τους: 

Εξοικονόμηση χρόνου

Η χρήση της iziPen είναι πανεύκολη και από τα πρώτα κιόλας λεπτά μετά την “παραγγελία” της εργασίας που χρειάζεσαι (στην οποία πρέπει να αναφέρεις όλα τα τα βασικά στοιχεία της εργασίας, δηλαδή το είδος της, το αντικείμενό της, πόσες λέξεις πρέπει να είναι και την προθεσμία παράδοσης) θα έχεις τις πρώτες προσφορές από τους πρώτους writers για να επιλέξεις αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου. Μέσα σε λίγες ώρες θα έχεις αρκετές επιλογές, ώστε να καταλήξεις στους επικρατέστερους και να αναθέσεις στον έναν και μοναδικό την εκπόνησή της. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπόνησης της εργασίας σου, μπορείς να παρακολουθείς την εξέλιξή της μέσω της μπάρας προόδου στο προφίλ σου ενώ παράλληλα μπορείς να συνεχίσεις να συνομιλείς με τον writer σου μέσω live chat μηνυμάτων για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Αναθέτοντας την εργασία σου σε κάποιον επαγγελματία writer, μπορείς να εστιάσεις σε άλλα πράγματα στη σχολή, όπως να διαβάσεις για τις εξετάσεις και έτσι εκτός από μια καλογραμμένη εργασία, θα έχεις και καλύτερα αποτελέσματα στην εξεταστική σου.  

Προσιτές τιμές

Οι υπηρεσίες της iziPen έχουν τις χαμηλότερες τιμές στην εκπόνηση φοιτητικών εργασιών, καθιστώντας την προσβάσιμη σε όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως budget. Ο λόγος είναι ότι σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα φοιτητικά φροντιστήρια, στην iziPen οι κοστολογήσεις προέρχονται απευθείας από τους writers χωρίς καμία έξτρα χρέωση από την πλατφόρμα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα δωρεάν διορθώσεων, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι στην iziPen μπορούμε να νιώθουμε 100% ασφαλείς με το συγγραφικό αποτέλεσμα που θα λάβουμε αφού προστατευόμαστε πλήρως με την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων και τον Δωρεάν Έλεγχο Λογοκλοπής σε κάθε παραγγελία μας χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Παράλληλα, η διαδικασία πληρωμής “απελευθερώνεται” στον writer, μόνο αφού ολοκληρωθεί η εργασία επιτυχώς και σύμφωνα με τις απαιτήσεις που έχουμε θέσει. 

Βρες τον ιδανικό writer για την εργασία σου εδώ

Αν λοιπόν, ενδιαφέρεσαι για να βρεις τον ιδανικό writer για την εργασία σου, μπορείς να πατήσεις εδώ

Πώς να βελτιώσεις τους βαθμούς σου στη σχολή;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top