Σούξου -Μούξου

Πόσες λεπτομέρειες για τους άνδρες μοιράζονται οι κολλητές μεταξύ τους;

Η κολλητή είναι κολλητή. Είναι αυτή που ξέρει τα πάντα για τη ζωή σου και φυσικά για τους άντρες που έχεις γνωρίσει, έχεις αγαπήσει και έχεις μισήσει. Άραγε, υπάρχει κάποιο όριο στα πράγματα που μοιράζεσαι με την κολλητή για τους άντρες ή τα ξέρει όλα μα όλα από πρώτο χέρι;

Μέσα σε μια σχέση, υπάρχουν πράγματα που θες να μοιράζεσαι μόνο με τον άνθρωπό σου και να μένουν μεταξύ σας. Μπορεί να είναι ζήτημα τελείως προσωπικό, οικογενειακό, που απλά ο καλός σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου γιατί σε αγαπάει και σε εμπιστεύεται. Σε αυτές τις περιπτώσεις τοποθετείται το όριο. Όσα και να ξέρει η κολλητή, όταν αφορά αυστηρά προσωπικό ζήτημα καλό είναι να μην προδίδεις τον σύντροφό σου σχολιάζοντας τις προσωπικές του καταστάσεις πέρα από τη σχέση σας.

Όσον αφορά τις πολύ προσωπικές στιγμές (you know what I mean) μπορούμε να διακρίνουμε ανάλογα την περίπτωση. Αν πρόκειται για one night stand ή τέλος πάντων για κάποιον που δεν μας ενδιαφέρει και τόσο πολύ, τότε ναι τα μοιραζόμαστε όλα τις περισσότερες φορές και μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Άλλωστε και οι άντρες αυτό κάνουν στις περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις. Όταν όμως, έχουμε κάποια σοβαρή σχέση, δεν αναλύουμε έτσι τις προσωπικές μας στιγμές σε καμία περίπτωση. Και αυτό γιατί είτε είμαστε ικανοποιημένες είτε όχι από τον σύντροφό μας, δεν θέλουμε να τον βάλουμε στο στόχαστρο και να είναι θέμα τέτοιας συζήτησης. Δεν θέλουμε να τον «θίξουμε» με κάποιον τρόπο, όπως άλλωστε δεν θέλουμε να κάνει κι αυτός το ίδιο.

Τα πράγματα που μοιράζονται μεταξύ κολλητών επομένως έχουν κάποιο όριο, φυσικά βέβαια μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις. Το καλύτερο όμως αν είσαι σε σχέση είναι να σκεφτείς τις συνέπειες του να μοιραστείς ένα προσωπικό θέμα του συντρόφου σου με κάποιον τρίτο.

Πόσες λεπτομέρειες για τους άνδρες μοιράζονται οι κολλητές μεταξύ τους;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top