Ζώδια

Πόσο παρορμητικός είναι ένας Δίδυμος;

Όπως είπε και ο Μισέλ ντε Μονταίν, Γάλλος δοκιμιογράφος, «Δεν υπάρχει ευνοϊκός άνεμος γι΄αυτόν που δεν ξέρει πού πηγαίνει». Ο Δίδυμος είναι ο ορισμός του ανθρώπου που δεν τον νοιάζει πού πάει, απλά απολαμβάνει το ταξίδι. Και ακριβώς επειδή αγαπάει το ταξίδι αισθάνεται ότι όλα πάντα είναι καλά.

Αν και μεταβλητό ζώδιο και ως εξ ορισμού αναποφάσιστο, δεν μετανιώνει ποτέ για καμία του πράξη. Ακόμα κι αν αλλάζει συχνά προορισμούς, πάντα αγαπάει τις νέες εμπειρίες που του παρουσιάζονται και δεν παραπονιέται, ακόμα και αν αυτές καμία φορά δεν του βγαίνουν σε καλό. Του προσφέρουν νέες εμπειρίες και του μαθαίνουν νέα πράγματα που τον βοηθούν να οχυρώσει μια δυνατή προσωπικότητα.

Οι Δίδυμοι προσαρμόζονται εύκολα και διαθέτουν γρήγορη σκέψη, γι΄αυτό αν και συχνά δρούν παρορμητικά, πετυχαίνουν πάντα τον στόχο τους. Σπάνια μπορείς να καταλάβεις τι έχουν στο μυαλό τους να πετύχουν. Ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν καλά καλά, γιατί για τους Διδύμους μετράει η περιπέτεια.

Δεν είναι ανώριμοι, όσο και αν συχνά δίνουν αυτή την εντύπωση, απλά βαριούνται εύκολα την ρουτίνα και αναζητούν νέες συγκινήσεις. Δεν μπορείς να τους περιορίσεις ή να τους επιβάλλεις ένα πρόγραμμα, γιατί δεν πρόκειται να το ακολουθήσουν. Κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις στην ζωή και ο Δίδυμος προτιμάει να χάνει την σταθερότητα στην ζωή του και να κερδίζει καλές και κακές εμπειρίες.

Έχει την μαγική ιδιότητα να κανονίζει για παράδειγμα διακοπές στην Κρήτη και λίγο πριν μπείτε στο καράβι να αλλάζει τα εισητήρια για Κω. Βέβαια εσύ, όπως και όλοι μας, δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία, ακόμα και αν σε τρελαίνει αυτή του η τάση να τα κάνει όλα τελευταία στιγμή. Αγαπάς (παραδέξου το!) το γεγονός ότι μαζί του ζεις κάθε μερά σαν να τον γνωρίζεις για πρώτη φορά.

Ναι, είναι παρορμητικός και μπορεί να σε φοβίζει λίγο τα άγνωστο, αλλά όταν έχεις έναν Δίδυμο μαζί σου δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα. Το χιούμορ του και η σχεδόν πάντα καλή του διάθεση κάνουν και εσένα να απολαμβάνεις τις στιγμές σας.

Γι΄αυτό σας αγαπάμε Διδυμάκια μου, γιατί είναι σαν να ζούμε σε ταινία δράσης μαζί σας. Μην χάσετε ποτέ την μαγεία σας, αλλά για να μην φάτε κανένα τούβλο στο κεφάλι σας, παρακαλώ την επόμενη φορά ειδοποιήστε μας για τυχόν αλλάγες τουλάχιστον μια μέρα νωρίτερα.

Πόσο παρορμητικός είναι ένας Δίδυμος;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top